Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 10
Noki_Lara spune:
Ripley- de fapt mergem la bunici la Bistritza. dar am zis ca vreau s-o vaz pe Ana si am si o matusa in Cluj si vreau s-o vada pe srah ca tare mult o iubeste si nu avazut-o niciodata.
Asa ca plecam din Bistritza de dim si ajungem pana in pranz si stam pana catre seara In timpul asta trebe sa bagam cam 3 vizite - daca nu 4, dar sora lui Adila care in Cluj sta cred ca va fi in Bistritza si ea, a de fapt noi mergemm ca e ziua lui Adila si e rotunda - face 30 de ani si ii va serba acolo.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!!
Daaa avetzi o viteza la scris...mama,mama! Ma bucur ca se strang cat mai multe fete la intalnire asa ca...o sa fie frumos. Eu nu pot veni cu aparatul foto ca...il am dat sora'mii ca e plecata in Iran si...asta e. Sper ca ne pozati si pe noi cele care avetzi aparate.
Despre iaurturi...eu prefer Covalactu si Napolactul dar...mananca cu succes orice fel de iaurt. Mananca si branzica de casa de la Covalact care ii place enorm. Al meu fecior mananca si ca...at daca ii dai cred! Nu ma pot plange.
Addya te mai sapunesc daca vrei si cu intalneala. daca vrei mergem impreuna. Merge si madau si Ank si poate ne amntrenam pe jos pana acolo si ne intoarcem cu taxiul ca pe jos nu cred ca ma mai tzin tzurloaiele.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
gabitaco spune:
Multumim celor care ne-au raspuns
. Noi papam tot cu lingurita lapticul. Din bibe bea cam 30-40 ml si apoi incepe sa urle. Pune mama in castronel cu un pic de cereal si papa fata de rupe. Mai incercam cu canita sa vedem ce-o sa iasa.
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
www.dropshots.com/new.php?userid=125123&cdate=20060818&cimg=0" target="_blank"> Mateea la mare
addya spune:
mai Dordia eu duc o lupta cu sotu sa ne duca-aduca el...numa' ca el ar vrea s-l conving asa:
si eu n-am chef decat asa: 
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare
dordia2000 spune:
mai da chiar nu pot tzine pasul!!
Aveam si eu o intrebare de pus dar am uitat-o!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
mai adina...pofta vine mancand!!! Ia vezi tu ca poate ....o sa vrei sa il tot convingi pana joi. Transmite-i sa nu se lase usor ca pana joi....sa tot convingi la el. Dar sa nu il extenuezi prea tare ca...tb sa conduca!![]()
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Mai da ati amutzit cu toatele??? De data asta vb eu singurica pe aici!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dayssy spune:
Buna seara fetele,
Vad ca pana la urma v-ati hotarat cu intalnirea.

Vrem multe poze, cu tot cu diplome si poate si ceva filmulete!!!
Noi gata ne-am hotarat si plecam luni la Moeciu la o pensiune recomandata de niste prieteni. Sper sa fie bine si sa-si revina Dragos cu somnul. Concluzia a fost ca plecam 5 persoane(noi+Dragos+socri) cu 2 masini ca n-avem loc intr-una. Cred ca pun toata casa in masina, deja imi fac planuri. Tre sa ma intorc la scutecele vechi sa vad listele de bagaje pe care le-ati facut voi.
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
anda77 spune:
bai, eu o tin ca ion cu fluierul aici, dar trebuie sa afisez pe fiecare pagina, pt. o mai buna informare si publicitate, adik ca zborurile in aeroport...
intalnire joi, 7 septembrie, ora 11, parcul tineretului, intrarea de la liceul sincai:
1. eu
3. noki
3. madutza10
4. dordia
5. mama di tutti
6. madau
7. anka si bb
8. ela27
9. roxisi alexia
10. corap
11. dienutza
12 addya
nu uitati sa aduceti un obiect de bebelusi de acasa pentru cadouri la mini concursuri
si paturici de stat pe iarba
addya, merci ca te-ai oferit, dar am mai primit o oferta.
dordia, bineinteles ca pe voi n-o sa va pozeze nimeni
daisy, concediu placut la moeciu!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
catutza spune:
Seara buna!
Am reusit si eu sa adorm mica scorpiuta abia acum 30min, fata asta ma omoara cu programul ei!
Am fost azi la dr, fata e bine, e dezvoltata cat pentru un an, are 11 kg (dar inainte de a intra la dr mancase pe hol un bibe de 210ml laptic, si nu mi-a mai scazut nici hainutele,deci cam 10,700 are) si 75cm-dar nici aici nu cred ca e bine ca acum 2 luni mi-a spus 72 si avea 75 ca popa
, dar ce sa faci? Era asistenta grabita...
Noki, sarumana de raspuns, cred ca cel de pe Vatra Luminoasa e cel mai aproape de noi.
Mai fetelor , noi va uram o intanleala cat mai placuta, poate daca era in alta zi veneam si noi, dar asa nu se poate pentru ca vineri e 8 septembrie Sf Maria Mica si cum bine stiti e ziua Biancai si tot pe 8 septembrie facem 5 ani de la nunta, Mihai lucreaza vineri dar e liber joi,asa ca vom sarbatori. Va pupam si distractie placuta
.
Noapte buna tuturor!
EDIT: am pus poze noi cu Bianca pentru cine vrea si are timp, jos la semnatura la septembrie 2006.
Poze Bianca
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)