CIRESE de mai-iunie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
carminabulina spune:
Lya, e mai greu cu mucii astia sa spui daca e diaree sau nu. De ex Mihnea avea doar un scaun pe zi, brusc intr-o zi a facut de 8 ori, cu mucus cu grunji si dupa ceva zile si cu spuma si practic kka iesea in jet nu asa cu incetinitorul ca la un scaun normal. adr oricum frecventa lor cat si consistenta sigur ca nu incapea indoiala ca e diaree. Acum cica si mucusul asta daca e mult nu-i bine ca cica e iritata mucoasa stomacului, si daca are o culoare dubioasa iar nu-i bine (mucus negru de ex). DAr tu stii cate scaune avea pe zi, cate are acum cum erau inainte si cum sunt acum. Doctorita ar putea sa-ti recomande o coprocultura ca sa elimine dubiile. Succes mult sa nu fie diaree si sa puteti face vaccinul.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
camelia.t spune:
Doamne da ce scump e Carmina!!!......si al meu face asa, doar ca baga in gura cate 2-3 odata! Sunt scumpi!
Numa sa avem noi rabdare cu cate le trec lor prin cap!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by daryana
... dca e verde si miroase urat
la al meu a fost verde si a mirosit urat tot timpul... doar ca nu era moale
Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png
puiudana2004 spune:
Carminutzo,bun e degetelul nu-i asa?Si?Mai vine unul?
Andrei baga in gura 3 degete o data dar el se scarpina la gingii,nu le mananca.Mai degraba le mananc eu ca sunt tare gustoase!
Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png
amiss_zip spune:
Carmina tocmai ce voiam sa povestesc si eu ce am gasit in patut ieri . Pentru cine mai are inca intrebari :
http://www.dropshots.com/day.php?userid=174824&cdate=20060906&cimg=0
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
carminabulina spune:
Andreea , Petra a nimerit dgetul care trebuie si ce satisfacuta e mititica de degetzel...bravo lor, daca asta ii face fericiti sa suga degete atunci.
CAmelia si Puiutzul de Dana si al meu tot cate 3 isi baga in gura, ba catodata toata mana pana la omulet daca se poate, insa ieri a nimerit doar un deget...uraaaaaaa si asta l-a facut fericit si linistit.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
camelia.t spune:
Fetelor, de azi am trecut la Pampers nr.4.....ce repede trece vremea! Nu demult era mare si nr.2. Avem 3 luni jumate, mai avem 2 saptamani si incepem sa degustam cereale si legume.Cred ca o sa incepem cu schema asta si lasam fructele mai tarziu, la desert! Sa ne obisnuim prima data cu gusturile mai putin dulci.
Cele care aveti deja 4 luni si ati inceput diversificarea, mai povestiti, mai dati idei pe aici......orice informatie e binevenita!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
cristina1702 spune:
multumesc mult amiss, raalucutza, virgi si carmina...ma bucur tare ca va place ana-madalina... creste inima in mine cand o laudati...
angelica bine ai venit...mi-era dor de tine...
arleena felicitari! chiar ca superstar!
rugaminte mare! stie cineva daca pot lua ceva de durere de masea daca alaptez? simt ceva usor la una si sambata am botezul...mi-e teama...oare pot merge la dentist pe urma? oricum am senzatia ca din cauza ca nu am mai luat vitamine o perioada (din prostia mea) mi-a cam afectat partea asta...senzatia e ca am o dantura sensibila brusc...aveti idee daca pot lua? sunt putin stresata...ca nu e o durere puternica dar e surda si tot timpul acolo...mi-e teama de mai mult...
multumesc
marrycalu spune:
Multumim amiss zip,puiudana 2004,angelica
Gicutza Iasul e la fel cred,dor cu mai multe cladiri,depinde de cand nu ai mai fost,tu esti ieseanca?mie miar fi foarte greu sa ma despart de Iasi.
Virgi sincer nustiu cum e cu vaccinurile,dar a facut rubeola,acum e pe sfarsite,a trebuit sa stam in casa,urat tare,si cel mai rau e ca medicul de familie nu si-a dat seama ca-i rubeola,mi-a dat madicamente care nu trebuie luate,oricum nu iam dat nimic,noroc ca avem o pediatra care se ocupa de Robert,ea de la telefon si-a dar seama ca-i rubeola,e jale cu medici astea de familie,imediat dau antibiotice.
Vaccinul antidifterica tot de 3 ori se face,la 4,6 si 12 luni,vad ca vaccinarea antirubeola e la 12 luni,pentru oreon nu este de la stat,o sal facem separat,o sa vedem ce vaccinuri se mai pot face,imi pare rau ca nu iam facut si eu vaccinul cumparat.
Marilena si Robert
raalucutza spune:
chiar asa ca nu am mai spus nimic de bubitzele lu CELESTIN!dupa ce s-a umplut tottttttttttttt cu bube rosii mici din cap pana in picioare in 2 zile s-au dus!era curat ca lacrima!si acum e bine !wowwwwwwww VIRGI chiar de la 3 luni?atunci il invat si eu pe al meu!am sa ii repet ma'ma pana tine minte!ca daca zic ggg de multe ori repeta si el dupa mine!asa ca am sa incerc si cu ma/ma nu de alta dar as suferi daca ar zice alt cuvant prima data!mai ales ta-ta