CIRESE de mai-iunie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Raluca - e posibil sa fi fost doar a gangureala....ca a spus o singura data...dar..a fost tare si clar..si exact in momentul cand l-a vazut pe tati....de asta am spus...ca astept...sa vad daca mai repeta si astazi.

Imposibil nu este...copilul prietenei mele a spus mama cand avea 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna buna buna ziua!!!!
Am lipsit vreo 2 zile si nu stiu cu ce sa incep : pai intai sa laud niste oki mirati la bunicul (cred)in brate ai Timeei si zambaretzul number one Alexandru . + ca mai am eu pe acolo o fetitza cu ochii albastri albastri, mancai-ar mama pe ei si bine inteles vedeta lunii Alex. Am pus si eu o poza cu Mihnea dar acum imi pare rau ca nu-i cinstit sa -si faca concurenta cu ciresele de pe aici, am vrut sa votez si eu azi pe Kailan si mi-a spus ca nu se poate ca deja am votat de la acel IP , nu prea inteleg...ok am votat dar pe altcineva...

In alta ordine de idei acum fix un an am aflat ca sunt insarcinata. La ora 17.00 mi-am facut primul test, la 20.00 pe al doilea si la 5 dimineata pe al treila si la asta chiar mi s-au imuiat picioarele ca deja nu mai incapea urma de indoiala. Le am pe toate 3 acasa. Dupa 8 luni de teste peste teste va dati seama, eram in al 9 lea cer. Si stiu ca prima problema pusa a fost: o fi fetitza sau baiat?.

Ralucutza, ce mai face Celestin? Ai fost la dr. cu el dupa patzania cu friptura? Cred ca este bine dupa cum vad eu in poze ba se mai tine si de infrumusetzare corporala.

Copilul meu a cazut iar din pat, acum din cel mare, ieri a avut o "frumoasa" criza de nervi ce l-a tinut doar 3 ore, de am crezut ca gata, o sa dau in apoplexie ca nu stiam ce sa-i mai fac...

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Cat priveste vorbitul si eu am senzatia ca atunci cand ii este foame sau somn imi spune "ma ma ma ma ma". Oricum ei imita foarte bine, intr-o zi, de curand, i-am repetat numele "Relu" ca vedeam ca il amuza. I-l spuneam fara sa astept o rectie de la el, cand ma trezesc ca scoate niste sunete care semanau cu "Relu". Am ramas masca, dar sunt convinsa ca nu a vorbit ci doar a imitat ce auzea de 10 minute incontinuu si il si amuza...asa cred eu, va dati seama ca atunci cand zice ma ma ma ma, eu vreau sa cred ca imi zice mama.

[poze carmina

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Carmina
criza de nervi?! parca suna cunoscut. dupa ce ne laudam cu zile vesele, iaca ieri a venit si ziua cenusie. a plins toata ziua. momente vesele doar la baita, unde ne-am simtit atit de bine incit totul in jur era ud, mami, tati, pe jos... si multe zimbete. dar atit, pe durata baitei.
or fi dind dintii semne ca vor sa apara? nu e cam devreme?
de vorbit si noi vorbim, dar nu chiar asa avansati. repetam sau sintem spontani cu "da..da". oricum vorbim mai rar (ardeleneste) ca sa ne poata urmari toata lumea.
votarea pozelor este interzisa de mai multe ori in aceeasi zi. asta e mesajul pe care mi l-a dat mie. oricum succes celor care v-ati inscris. desi repet, nu ma indoiesc de reusita.
numai bine.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Vin si eu pe fuga intre doua reprize de somn ale Dariei sa dau si eu un sfat.
Stiu ca s-a discutat mult pe tema FIMOZEI si pana acum am stat deoparte, dar vreau doar sa va scap de un stres inutil si pe bebelasi de o durere in plus. Rares al meu s-a nascut cu fimoza, pielicica lui era la varf foarte stransa....eu am doi frati si verisori care nu au avut asa ceva, mama s-a mirat cand a auzit.....asa....deci mi s-a spus sa trag de pielicica .... am avut un medic destul de destept sa nu se apuce sa faca asta. Eu nu am facut decat sa il spal normal.....si nici nu am avut probleme (in afara ca mi se parea mai mica decat a celorlalti baietei care nu aveau fimozasi la care pielicica era mult mai larga la varf si o lasa mai "libera" ) pana acum doi ani in vara cand copilul meu s-a apucat sa-mi spuna ca il doare.....si noaptea s-a tot agitat, iar dimineata cand m-am uitat la el era cuculetul rosu-vinetiu, la varf era strans tare (nici nu mai iesea pisuletul) si urla de durere. Am fugit cu el la pediatrie la spital si de acolo mi-au dat trimitere la chirurgie......acolo mititelul a trebuit sa suporte o durere cumplita, l-am tinut eu si inca 2 asistente pe masa in timp ce doctorul a trebuit sa ii curete puroiul (facut peste noapte) si va dati seama ce durere, a reusit sa ii traga pielicica ca sa poata curata de tot....imi venea sa plang de mila lui. A curatat a pus rivanol si la 2 zile trebuia sa venim la control, nu va spun in alea 2 zile cat a trebuit sa negociez cu el ca sa faca pipi, l-am lasat sa faca pipi in pantalon (i se parea lui ca doare mai putin) si se tinea cat mai mult.....groaznic ce sa mai spun.....bine macar ca nu l-a taiat.
Am trecut de asta....si cand a mai dat semne ca face iar ceva urat (de obicei cand era iarna imbracat mai gros si statea mai mult asa sau vara la calduri mari)....am cautat informatii cum am putea trata nedureros treaba asta si fara sa tot trag copilul de putza la baie si am gasit o informatie de aur tot aici pe forum la un subiec vechi....o mamica (nu mai tin minte cine e ca tare i-as multumi) a spus de un unguent CLOMBETASON care nu e special pentru asa ceva....si l-am luat.
Cand am vazut ca se roseste putin l-am uns cu crema pe cucusor si l-am lasat pe el sa maseze ca sa intre in piele......si asa am scapat, de doi ani nu a mai facut nimic si stie singur ca daca il deranjeaza trebuie sa ia crema si sa dea

Fug iar la tipatoarea mica ca v-am innebunit

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Arleena felicitari pt Alex frumosul!

Fetelor,azi trebuia sa facem vaccinul si l-am amanat din cauza de kk cu mucus.Sunt in dubii daca e diaree sau nu,scaune 4-6/zi,ieri 2 dar unul cu ff mult mucus,azi deja 2 cu putin mucus.Ai vostrii bebei au mucus in scaun?O fi mucisori,sau diaree?Fetele care s-au confruntat cu diaree poate ma mai lumineaza sunt camnu pricep ce poate fi.

In rest bebe e ff cuminte,am fost la Cluj 10 zile(cand era canicula aici) si ne-am simtit f bine.

Azi la 2 luni si 5 zile Erik are 5 900 si 60 cm.

Va pupam!

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Carminutzo... amintiri, amintiri... acusi fac si eu anul de cand am facut testul... prima data am citit mesajul tau pe fuga si am inteles ca ai ramas iar gravida hahahaha

Gabi, eu ii fac o data pe saptamana decalotarea, foarte usor, pun compresa cu rivanol si nu se intampla absolut nika, aseara la baie i-am facut-o a doua oara, ce mare lucru, doar nu e interventie chirurgicala! Dar este de retinut si unguentul acela, mi l-am notat deja in agenda lui

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by Lya

Arleena felicitari pt Alex frumosul!

Fetelor,azi trebuia sa facem vaccinul si l-am amanat din cauza de kk cu mucus.Sunt in dubii daca e diaree sau nu,scaune 4-6/zi,ieri 2 dar unul cu ff mult mucus,azi deja 2 cu putin mucus.Ai vostrii bebei au mucus in scaun?O fi mucisori,sau diaree?Fetele care s-au confruntat cu diaree poate ma mai lumineaza sunt camnu pricep ce poate fi.

In rest bebe e ff cuminte,am fost la Cluj 10 zile(cand era canicula aici) si ne-am simtit f bine.

Azi la 2 luni si 5 zile Erik are 5 900 si 60 cm.

Va pupam!

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Lya, mie asistenta mi-a zis ca, daca are 3 scaune la rand in forma precizata de tine, e diaree. Al meu din fericire n-a avut decat cel mult un scaun cu mucus, apoi si-a revenit.

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Lya, mucusul in scaun nu inseamna neaparat nici diaree, nici mucisori inghititi (cacutza contine in mod normal mucus care se formeaza pe tubul digestiv)... David are 7-8 scaune pe zi de cand s-a nascut si intr-adevar unele cu mai mult mucus... Acum eu stiu ca la copilul alaptat exclusiv pot sa existe pana la 10 scaune pe zi sau sa iasa la cateva zile si e normal... dca e verde si miroase urat si se repeta 2-3 scaune cu acelasi aspect, face febra etc inseamna ca e diaree... Bafta la vaccin... noi am trecut cu succes acum 2 saptamani prin jalea cu pricina ...
Carmina... chiar asa pe cand urmatorul?

mamica de bb David (18 iun 2006)
David

Mergi la inceput

Sunt epuizata!!!! Tocmai s-a incheiat o alata repriza de crize...mama cata vointa au fratele meu , cand vor ei sa urle apai urla si nimik nu-i opreste. Asa ca Daryana, nu cred ca va veni curand al doilea .

Ieri tot asa a facut dar a tinut mai mult dupa care a adormit, s-a trezit a mancat...va spun ca imi tremurau chilotii de frica sa nu aiba o noua criza, si plec sa spal bibe. Vad eu ca nu zice nimik, am fumat si o tigara...bebe cuminte. Eram sigura ca a adormit, dupa atata plans credeam ca-i obosit, si ma duc sa vad ce si cum. Si uitati ce am gasit in patutz: http://www.dropshots.com/day.php?userid=145257&cdate=20060907&ctime=012900.

Asta e!!! deh, te pui cu bebelushii?????

[poze carmina

uite cum cresc

Mergi la inceput