Mamici casnice (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Danuta multumesc dulce de primire, uite ca inca merge netul . Uca mea inca nu mere la cresa, in 2 saptamani cred ca va fi prima zi, am fost doar la inscriere dar ma ingrozesc mult mai mult decat credeam . Aparent pare ca s-ar descurca de mnune fara mine cu copiii, totul e sa fie Doamna o tanti cu charisma suficienta.
Bafta mandrei la balet, e tare frumos pentru o fetita, in America foarte multi copii fac, bunica-mea a fost la NY prin 1988 si avea vecina o fetita de 10 ani care efectiv era extaziata de balet... unde va face Alexandra, cat costa, de la 3 ani se primesc?
No.... raman pe-aici in caz ca mai e cineva treaz... bai nu ma pot loga pe Yahoo nicicum, sapt trecuta tocmai imi trimisese cineva mesaje aiurea cred ca mi-a spart careva parola, dar cine si de ce nu stiu, mi-am schimbat-o si acum nu mai merge cu nici una. Sa instalez un netscape mai nou sa vaz daca mere, poate e de la cookies. Hai ca va pup .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Pe pagina trei mey? Da' se poate asa ceva? Ia,va rog,adunarea pe prima pagina pana ma'c sa vad ce-ati mai facut sau desfacut...

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Andreea,bine ai revenit!!! Mama lui de net!

Banana,ce frumos! Ce-mi plac balerinele! Bafta multa Alexandrei!

Cami,eu n-am pus niciodata muraturi,dar din cate imi aduc aminte de la mama,la saramura se pune doar usturoi si marar.Boabe de mustar si piper se pun la otet.

Miha

Mergi la inceput

Olga,poate ca acum constientizeaza mai mult despartirea de tine,pentru ei chiar si somnul este o despartire.Vrea sa te simta langa el,sa se stie in siguranta.O sa treaca si faza asta,pana atunci stai langa el si nu te stresa ca si-a schimbat ritualul.Eheee...cate schimbari se vor mai produce.Si cate stresuri pe noi...

Miha

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Si io! Si am vrut sa fiu si pe chat,dar nu merge!

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

LA MULTI ANI ANA MARIA!

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Ziua buna fetele.Am ajuns si io acasa si stau pana luni.Mi-am luat liber joi si vineri ca am obosit de atata scoala

Ana Maria LA MULTI ANI.Sa fii sanatoasa si sa-i aduci mamei numai bucurii.Luna sa-ti traiasca mandra.

Andreea bun revenit (a cata oara?).Sper sa nu mai ai probleme cu astia de la net.

Cami pe colegu' nu mi l-au cerut, desi el s-ar cam duce ca a zis ca ambele educatoare sunt buuune.Si chiar asa e.

Dana mama de balerina mica si la tine.Si ca sa-ti stric ziua, te intreb ce-ti face soacra?

Hai va pe toate ca e mesajul inceput de o juma de ora ca m-a sunat o prietena si ne-au uitat sfintii la telefon.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

fetelooooor! ce e cu somaju' asta?
scrie georgi care mai are si scoala! pai e frumos?

alexa

Mergi la inceput

LA MULTI ANI,Ana Maria printesa mica! Sa fii sanatoasa,sa cresti mare si frumoasa!

Georgi,adevarul e ca e istovitor tare sa mergi la serviciu!

Miha

Mergi la inceput