Mamici casnice (66)
Raspunsuri - Pagina 23
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
doinabita spune:
Am sosit la cafea!Nu va mai suparati pentru nimicuri...viata e asa cu e...cateodata toate merg struna ,iar altadata toate pe dos...haideti sa ne relaxam aici cand ne vorbim intre noi, si ce daca
parerile sunt impartite...eu am invatat de mult sa mai las de la mine ca nu arde nimic...
Haideti la cafea cu toate sa ne indulcim ziua de azi!
bita doina
impreuna spune:
Fetelor multumim de cafea si ca vreti sa ne indulciti ziua.
Imi cer scuze pt ceea ce ati avut de citit, dar unele lucruri trebuie clarificate. Si eu vreau sa ne simtim bine toate aici, doar de aia suntem o gasca si nimeni sa nu mai faca comentarii rautacioase si prin asta sa determine pe una sau alta sa plece dintre noi. E mult mai trist sa pleci asa decat pe motiv ca nu esti bagat in seama :(
Nu vreau sa tin teoria chibritului, sper doar putem invata ceva din toate astea.
Si as mai vrea sa stiti ca nu va iau de fraiere pt nici un motiv cu atat mai putin pt niste inimioare banale, nu sunt mai cu motz si ma dor asemenea afirmatii :(
Olga, sincer sper sa te razgandesti si sa nu iei in seama rautatile pt ca de multe ori nu le putem evita. Esti o fata cu prea mult bun simt ca sa te pierdem
Mirela, nu fac riduri din cauza asta, eventual dc nu reusesc sa-mi cumpar casa o sa fac, dc vreti fac si poza sa demonstrez:)
Andreea ma bucur ca ai aparut, aveam nevoie de sensibilitatea ta Sa speram ca nu mai face netul figuri.
Miha tu ce ai facut pana la urma?
Fla (sotie si mamica fericita)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Buna dimineata !
Sunt mesagerul Georgianei ! Va pupa si ii este dor de voi , dar inca nu are net , la noua casuta!
Toate bune!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
impreuna spune:
Dany multumim. si tie ca tot nu ne-am "vazut" demult:)
Fla (sotie si mamica fericita)
andora spune:
Neata multumim de cafea, chiar tre sa-mi fac ca sunt chiauna.
Mai sunteti niste scumpe toate , ma gandeam ce ar rade un psiholog daca ne-ar citi cateodata. Dar Mirela, eu n-am citit din urma, ce a remarcat Bananuta si restul fetelor nu? Mi-s curioasa rau!
Flavia, scuza-ma ca te complimentez, dar tu ai fost cea care mi-a lasat impresia de super sufletista si sensibila si incapabila sa superi pe cineva intentionat, de aceea Olga bag eu mana in foc ca nu a vrut nici pe departe sa ia in deridere posesorii inimioarelor. Asa cum sunt sigura ca nici Mirela nu a zis i sensul peiorativ chestia cu "ridurile" Flaviutei, si ea a inteles asta f frunos
Iar Cami imi e extrem de draga , nu am vb cu ea pe chat decat de putine ori dar mi-am dat seama ca e o persoana f directa si extrem de bine intentionata.
Si da, are dreptate Flavia (hai ca sughiti), e mult mai trist sa plece cineva de aici pt o neintelegere de genul asta decat fiindca nu esti "bagat in seama". Pe moment m-am simtit si eu in plus uneori, dar in catevasecudne intelegeam ca sunt tare copil si inlocuiam sentimentul cu altul mai frumos. Si fiindca deseori mi-e rusine de rusinea altora, de cele mai multe ori nu deschid gurita cand ma supara ceva, in speranta ca gasesc vreo explicatie logica. Si gasesc Asa cum a fost cand cineva si-a batat nasucul sa intrebe daca nu ne plictisim, unele am fost mai dure altele am tacut, de ce sa inchizi cercul casnicutelor inainte sa cunosti pe cineva..... popate chiar nu a vrut sa zica asta..
Bai acum merit sa mi-o iau, palavragesc asa fara noima. Hai ca nu mai am nici o luna si ies din randul casnicutelor clasice, fii-mea in cateva zile mere la cresa, si eu n-am apucat sa ma plictisesc o secunda acasa
. bai nene, ced ca asta e problema mea, niciodata nu am timp de nimik.
Azi am avut o revelatie. Cred ca sunt asa agitata mereu fiindca inghesuiala din jurul meu se reflecta si-n mintea mea. Abia asteot sa facem cumva sa ne mutam
gata. Va pupacesc. Dany de Georgi e vorba ? O pupam dulce in acest caz
, cand am citit m-am dus la lista nominala ca nu stiam cine ne saluta
, ii dorim si noi dnei profesoare net cat mai rapid si spor la scris cand revine
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
diadaniela spune:
neata!
ai vazut ,mai Mireluto,ca tot eu sunt de baza?
Doinita,corect!
mai ales ca asta e o lume virtuala. e chiar caraghios sa pui la suflet.
ca sa nu spun altfel.
Alinuto ,acum te strig eu pe tine.hai odata si spune ce mai faci.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Flavia multi pupici si tie !Mai treci si pe la optimiste , ca ne-ai uitat !Ce face Sara?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
diadaniela spune:
Andora,bagata sau nebagata in seama tu stii ca esti tare iubita pe aici.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
andora spune:
ai ma bananuto acus ma fac rosie toata in loc de portocalie
Mai acus vazui un subiect pe la probleme/sugestii DC un subiect al unei foste colege de sc primara. Si ma gandeam cum poate un om extrem de bun la suflet sa para ca jigneste sau ca e "rau. Si chiar nu e.... Ptiu, mediul asta virtual
Ati mai vb ceva de iesirea aceea intr-o zi dintr-un we? Sau deja v-ati intalnit cat am lipsit eu?
Mireluta voi cum va mai simtiti msma?
Doina gata site-ul acela al lui Dan?
Miha nu ne spui ce a fost kkcios in ziua de ieri? Ce va face picioru? Dar Isei i-a trecut burtica?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan