Mamici casnice (66)
Raspunsuri - Pagina 22
ange spune:
olga,ca sa te linistesti am sters toate mesajele mele cu privire la donatie.se pare ca esti atat de stresata incat nu intelegi absolut nimic din ceea ce am vrut sa-ti transmit...
Tonul pe care l-am abordat nu aveai cum sa-l "ghicesti" dat fiind faptul ca aici suntem intr-un virtual
Numai fetele care ma cunosc nu au facut din ceea ce am scris o tragedie.
Numai bine si ai liber sa vorbesti despre "mucosi" .Nici la faza asta nu ai inteles nimic
Poti vorbi libera despre ce doresti pe casnicute eu pot sta si pe mess la povesti cu prietenele mele virtuale si nu numai
Poate-ti tine si Flavia compania
sa fiti iubite!
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
diadaniela spune:
bey ,da' sensibile mai sunteti!
se poate naibi sa nu mai sariti asa de fund in sus si
sa incercati sa nu mai luati totul asa de personal? nu poate omul sa scoata o vorba ca gata-i sare lumea in cap.
ce naiba e doar un forum ! intram aici sa mai glumim ,sa ne mai destindem( cel putin eu) ,nu sa citim incrancenate si sa sarim la cearta din orice.
imi e dor de vremurile cand aici glumeam , ne distram si in nici un caz nu saream la cearta din toate rahaturile.
sper ca totusi sa trecem peste rahatul asta si sa fie in continuare pace pe aici.
la toate casnicutele!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Imi pare rau ca s-a ajuns aici, nu avem cum sa fim compatibile 100%, dar cred ca putem face un efort sa nu ne suparam intre noi. Sau gresesc?
Si imi pare si mai rau ca subiectul asta a ajuns in situatia asta, nu a fost intentia atunci cand l-am initiat. Nu este un cerc inchis si restrans unde se leaga prietenii si nu mai intra nimeni in cercul nostru, nici unde sa se dea lupte pt suprematie. Ci pur si simplu un loc unde ne adunam cele cu subiecte si preocupari comune pt a ne sprijini reciproc si a ne simti bine.
Din pacate multe fete au renuntat sa scrie pt ca nu si-au gasit locul si pe mine asta chiar ma doare.
Aici nu suntem mai multe tabere, sau cel putin asa mi-ar place mie sa cred. Asa ca nu-i cazul sa ne facem simpatii si antipatii si nici sa ne facem unele pe celelalte sa ne simtim aiurea.
Cum ziceam, e bine sa spui ce gandesti, dar dc asta face rau cuiva, mai bine te abtii.
In ceea ce ma priveste pot sa spun cu mana pe inima ca mereu am incercat sa fie bine si sa nu supar pe nimeni, iar daca am facut-o a fost in mod inconstient si as fi apreciat dc as fi fost trasa frumos de maneca si mi s-ar fi spus unde am gresit.
Dar nu vreau sa vad rautati gratuite si orgolii ranite sau frustrari atata timp cat acestea deranjeaza.
Si vreau ca subiectul sa fie ce a fost, iar fetele care au plecat sa revina. Nu cred ca cer prea mult.
Fla (sotie si mamica fericita)
Bimilit spune:
beyy, unde suntetzi? hai ca-s sefa la butoane,va astept.
cuscraaaaaaaaaaaaaaaaaa sau cuscrelorrrrrrrrrrr
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
doinabita spune:
Buna seara fetelor!Mama mia ce de postari...eu am terminat cu varul...mai am dimineata sa asez si la bucatarie si gata...DE ce era discutia aia in contradictoriu?nu va mai suparati , caci face rau la inimioare!
Dimineata la cafeluta, la ceai la ce doriti!va astept!
bita doina
diadaniela spune:
Bianca,daca tot ne chemi ,nu dai si tu o tamaioasa,ceva?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mariussimiuc spune:
Si un rachiu ca sa pot dormi bine?Ca am avut azi o zi de kk!
Va pup si va doresc o noapte minunata!
Miha
andora spune:
Hopa.... aparui si eu pe DC motata cu Astral in par si cu bata in mana sa fac ordine / Da' ce-i acilea, credeam ca am invatat ca pe net trebuie sa intrebam de 3 ori inainte sa tragem concluzii, eu una am invatat ca suntem foarte diferiti si asta e cauza tuturor ciocnirilor...Stiu ca suna a "bla-bla" ce zic aici, insa intr-um nediu virtual e f important sa nu fim orgoliosi, sa nu ironizam si sa nu ne suparam, ci sa cerem lamuriri. Chestiile astea trei sunt adesea incalcate, eu cunosc personal exemple de pe Dc de super fete care s-au simtit jignite sau au jignit si gustul e f amar.
Si ca sa vars tot ce n-am spus veodata aici, dau un exemplu: a fost vorba de intalnirea unora dintre noi asta vara. Nu am putut ajung, intrebati-mi sotul ca-n noaptea aia am plans de ciuda ca nu v-am prins la telefon si mai ales ca nu eram acolo din cauza unor chestiute familiale, iar "dupa" m=am gandit de cateva ori bune daca ati considerat ca nu am vrut sa vin . Niciodata nu v-am spus asta, dar am inteles ca nu se poate ca unele persoane sa te trateze egal cu nimeni altcineva, oricat ai cauta in viata aprobarea tuturor nu o vei avea niciodata, plus ca a nu supara pe nimeni e o utopie. Asta nu ma va opri sa nu fiu idealista si sa nu ma doara..."aluatul" prost e de vina.
In concluzie..... Bianca si fetele - sarutmanusitele pt vodca, berici si alte aducatoare de uitare si buna dispozitie.
A propos de ultima. fii-mea un doarme nici acum, are programul dat de tot peste cap, sotu' face nani, io scriu pe juma de ecran ca clalalt e ocopat cu pitici voinicii
PS: Chit ca pot parea lingusitoare, io va pup muuult PE TOATE
PPS: (ce ma oftica, cand fac asa) editez, Miha pana cand sta Danelutza la iesi? Ca daca toate raman asa, venim si noi la sf lunii
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
CRISMIR spune:
ANDREEA eu la tine ca tare draga imi esti si nici nu te cunosc dar cred ca esti un om tare bun,mult prea bun pentru lumea asta
Bei fetelor nu va suparati pt nimic...chiar CAMI mie imi plac postarile tare,asa cum sunt,cum sa nu mai apari pe aici?!...daca nu-mi convine ceva sti ca eu iti zic,...dar se poate rezolva orice neintelegere,nu credeti,doar suntem oameni maturi mei?!...OLGA si tu esti scumpa tare si ar fi pacat sa nu fi printre casnicute...fiecare aici isi spune parerea si gata..nu are rost sa te superi,avem destule noi in viata ca sa ne mai suparam si pt ceva "virtual"
Deci pe mine in afara de DANUTA BANANUTA pe care trebuie sa o ,nu m-a bagat nimeni in seama...nu-i nimic,poate ma mai enervez intr-o zi si postez si in alta parte,de fapt unde trebuie
FLAVIA si pt tine...nu te enerva ca faci riduri...dupa o varsta chiar nu sunt bune!!!
la toate casnicutele si sper ca maine suntem in gasca completa!!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus