Mamici casnice (66)
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria2mami/maria2mami.jpg)
maria2mami spune:
bunaaaa fetele , ce mult imi lipsiti...si eu am atatea pe cam, deabia reusesc sa-mi fac timp sa ajung la mama.
Ma duc sa citesc de la pag 10 si revin cu boze
Maria Esti o mami dlaguta fooooc
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
impreuna spune:
Ai dreptate Cami, subiecte sunt destule, nu trebuie sa discutam doar despre treburile casnice, insa e de preferat sa se evite subiectele/afirmatiile care pot rani/deranja pe cineva si cuvintele spuse la repezeala.
In rest, subscriu celor spuse de tine Olga.
Edit: greseli de ortografie:)
Fla (sotie si mamica fericita)
maria2mami spune:
Am fost la "Sarbatoarea painii" din parcul national Lia Manoliu
...mai am putin de citit si m-am intalnit cu o prietena pe mess la o barfa mica care a fost in grecia si ma oftic rauuuuuu ca am vazut niste booze de-am intrat in coma
impreuna spune:
Asa Olga, eu sunt "nimeni"
Si a mea ii zice lu tasu' "misha" (de la Mircea) si imi vine sa o mananc:) Ce sa facem dc asa ne aude pe noi vb...
Bafta cu ziua de azi, gasiti voi o ocupatie. Invita-l pe Tony pe DC, poate o sa-i placa:)
Fla (sotie si mamica fericita)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Hai mai fetelor nu va certati! De la niste inimioare si umbrelute? Nu toti putem fi la fel si gandi la fel.Fiecare face un bine si intinde o mana de ajutor in felul sau! Fie ca este sau nu recompensat pentru asta! Si nu conteaza cat dam,important este sa fie din inima.Parerea mea! Cel putin asa vad eu problema din punctul meu de vedere.Si asa banii nostri sunt dramuiti,sa-i mai dau si pentru a ma fandosi sau ca sa arat ca io-s mai nu stiu cum fata de altul? No way! Din putinul meu dau si la altul dar dau cu draga inima,chiar daca asta inseamna 100 de mii sau 500 sau 1 milion.
Hai nu va mai certati si sa revenim la ale noastre!
Va pup pe toate!
Miha
maria2mami spune:
Bey...terminati, nu va mai certati......
Eu vreau sa stiu cine e responsabila ca nu ma schimbat de la ex-casnice la C A S N I C E ? hmmm , aud?
Mai fetelor sanatate multa va doresc, vad ca nu e nimeni pe mess....offf
Banana...pupam si pe tine si pe Alexuta...sa auzim numai de bine
Alinuta...am ochit bozele de la mare...uff ce vremuri...acum e naspa afara Alexuta
Cami cucuiatu'....sper ca i-a trecut pana acum si bafta la curs
Mirela
Miha si Robertelu
Andora si pe Gogo
Salutari Danelutzei....sper ca nu am sarit pe nimeni....o pt fiecare
Bey e bine rauuuuu acasa, azi am fost la gradi...nu mai putem de nerabdare....vineri incepem.
Offf ce fata mare am
astept sa se trezeasca mandra mea si plecam in oras la cumparaturi...mai avem cate ceva de luat pt la gradi.
In prima zi sa cumpar flori educatoarelor (2 la numar) ?
diadaniela spune:
Cami ,treci incoa ca ma superi!
Edit; fetele ,nu cred ca Cami a facut referire la voi.
pur si simplu exista si asemenea persoane . de aia si admin a facut chestia asta cu recompensele.sa atraga cat mai multi donatori.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CRISMIR spune:
OK...hai ca ma enervai si eu acu...am o durere pe suflet mei fetelor si tre sa vo zic...CAMI ai fost dura ca de obicei dar ai dreptate
..mai intai sa zic ca am trimis si eu putini bani,dar habar nu aveam de inimioare si umbrelute
..of-ul meu,pai de ce s-a facut atata propaganda cu acest caz,care ma rog la bunul Dumnezeu sa fie bine pana la urma cu Mirela,si de ce nu se face si pt altele,ca de ex. cazul DOINEI sau cazul LOREDANEI(poate ati citit de el)care au copilasii cu aproape aceleasi probleme...eu sunt tare contrariata din acest motiv...hai sa facem asa ceva pt toi AI NOSTRII,ca si ei sunt de pe DC...de ce ADMINII nu deschid aceste conturi si campanii pt fiecare in parte,cred ca este mult mai usor sa se dea cate 3 euro sau cat o fi pt ficare in parte de catre toata lumea...s-ar strange ceva bani si nu ar fi imposibil pt nimeni,cred eu...conteaza sa ai putina vointa!!!...sunt atatia copii cu probleme si parinti disperati care nu pot aduna banii de care au nevoie
....ganditi-va cat de greu le e acestor oameni care nu-si pot ajuta copii ,se simt nepuntinciosi din cauza nenorocitilor astora de bani!!!!
Hai ca m-am descarcat...daca am deranjat imi cer scuze... pe toata lumea si numai bine va doresc!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus
diadaniela spune:
Mirela,nu cred ca ai deranjat pe nimeni.
eu te aprob.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana