Mamici casnice (66)
Raspunsuri - Pagina 13
andora spune:
LA MULTI ANI BANANUTA, DANUTA SI PAUUUUUL!!!!!!
LA MULTI ANI MARIILOR!!!!!!!!!!!!!!!
MULTAM DE URARI SI PT GOGO SI PT MINE CA SI EU TRE SA DAU DE BAUT
Rezumat scurtissim: noi suntm ok, nu am fsot la dr, nu se vede cucui doar o zgarietura, Uca e alintata rau de tot, eu cu febra musulara de la fitness, garse si frumnoase, acum fugim afara ac nu ma mai lasa, cica "deau a catoooool"
pa si sa traiti!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
alexa si mami spune:
LA MULTI ANI BANANA!
LA MULTI ANI PAUL!
LA MULTI ANI MARIILOR!
moama, ce o sa mai bem azi!!!
alexa
diadaniela spune:
v-ati trezit?
poftiti!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Cami ,soro ,ce ai pregatit ,tu, mic ,tare si cu ceva la mijloc?
spune mai repede ,ca-s curioasa.
bey fetele,maine am programare la dr,ca nu-s ce dracu am de nu pot sa respir.
nu-mi ajunge in plamani suficient aer si tare e rau.ma chinui sa nu intru in panica si sunt numai cu gura deschisa dupa aer.
daca v-ati confruntat cu asa ceva spuneti-mi si mie.
va pup si tin aproape ca-s la mama si am timp de barfe!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
io da.neataaaaa banana!!
senx.
o iau cu alcoolul de la prima ora.
lasa ca-i bine de ce nu?!
maine dimin. sa ne povestesti cu lux de amanunte cum ti-ai petrecut ziua de azi
Maria,dulceata mica si creata de mmiha,LA MULTI ANI cu sanatate!
pupic de la Maiuca si Robert
Marii si MArioare sus paharullllll!!!!
LA MULTI ANI fericiti!
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
Mirela a ghicit.Galusti cu prune.O nebunie! nu am mancat de cand eram copil la mama acasa
Si am facut o pizza rulada.Si asta tot o nebunie.E pe culinat."mini pizza".E usoara si cand nu ai papa pui repede de o mini pizza.
DAna,baga mare ca toarna fata
Distractie placuta.
p.s.nu am stiut ca astazi este Sf.Maria.V-am citit pe voi...sa o sun si eu totusi pe mama ca e Maria si ea...
dar nu a fost in august?
In ziua de Sf. Maria a fost Maia operata de polipi
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
maria2mami spune:
Nu am avut timpo sa citesc, duminica promit ca recuperez, sunt la mama, urez si eu La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, sanatate bebelusilor bolnaviori.
Am avut o mini-confe cu Cami si Dana....va dau si eu pt ziua lu' tata si a Mariei
PS.....va rog sa modificati la listuta de pe prima pagina, sa scrieti cu rosu boldat si cat mai mare........sa ma mutati repede-repejor la "mamici casniceeeeee" ca de 3 zile stau acasa, sunt somera de lux.
Aaaa si cel mai rau imi pare ca am renuntat la facultate, mi-am retras dosarul....nu ne mai permitem acum...poate la anul
Va pup mult de tot, petreceri frumoase si multa sanatate!
Sa ne ajute DD sa fie bine...un sut in fund un pas inainte !
Cami senx......pe sefa bananelor am urat-o pe privat
O sa fie mai greu cu net-ul....dar macar la 3 zile voi venii la mama.
Maria Esti o mami dlaguta fooooc
alexa si mami spune:
cami, abia te asteptam sa ne mai spui de retetele incercate. daca nu le faci tu, n-am curaj sa'ncerc. fug sa verific mini pizza.
am gasit o invitatie, sorry de absenta am vrut sa dorm cu alexa, da' dupa o juma de ora m-am trezit si adio somn...
acu' bintui p'aici
edit mmiha, pup de la mine, las' ca iese soarele si pe strada ta:)
banano, ma cam speri cu simptomele alea:(
alexa
diadaniela spune:
Miha,la multi ani pt tatal tatal tau!
Alina ,si eu sunt cam speriata . e f rau sa nu-ti ajunga aerul,
zici ca-s leguma.
nu am chef de nimic.
am venit la mama ,ca nu m-a lasat fii-mea in pace ,altfel
ramaneam acasa sa zac.
visez cu ochii deschisi ,furtuni ,vand ,frig . sa am aer ,sa ma bata vantul....
vad eu maine ce naiba am.
si daca mi-o fi rau la noapte sun la Puls sau cum naibii s-o numi .
Dana