nemultumiri
nici nu stiu cum sa imi exprim nemultumireaa...ma simt total fara sprijin din partea DPC-ului..tot ce am aflat am facut-o singura si uite ca timpul trece si din cz lor va trebui sa ma reatestez...pe scurt..am luat un baietel de 2 ani si 7 luni acum si am aflat intimplator ca decizia de la judecatorie tb legalizata- asa ca am suant aoclo de unde l-am luat, suceava- si au legalizat aia dupa 2 luni..de abia de acum incolo vor trece celel 3 luni pina va fi definitiv, si ingtre timp expira termenul..deci o luam d ela capt..apoi e prob alocatiei..nimeni nu stie ce si cum tb facut..nu vreau sa par meschina, dar si copilul asta are dreptuil al aalcatoie- chaira, stei cineva cit este? nici asta nu stiu sa spuna...- si cica se da din urma, dar nu sitn sigur..peste tot o bulibaseala de nedescris...
Raspunsuri
simona dragusin spune:
Buna Pepsica si pupici lui Gabriel.
Alocatia se da din urma (dar nu stiu exact pe cite luni in urma)asta daca te referi la alocatia de stat care e vreo 24 ron.daca vb de cei 800roni...nu se dau din urma.
Cit despre legalizare...asa e..Timpul cit avem copii acasa fara plasamentul sau incredintarea legalizate...nu se plateste
Si eu sint in aceeasi sit.
Intru in cic abia de la 1 sept. si am fata acasa de ceva vreme...
Nu ma pling dar legea nu e la fel pentru toti !
Si eu am cotizat ca toata lumea atita amar de vreme. Dar am zis ca daca doar asta ar fi necazul...
Nu stiu la incredintare,dar la plasament se mai platesc in plus vreo 80 ron(bani pe care ii iei de la dpc)
Mai intra si mai povesteste-ne cum te intelegi cu Gabriel,cum v-ati acomodat.
SIMONA si PATRICIA
irina_g spune:
Pepsica, iti spun cum a fost la noi. CIC l-am primit din momentul in care am avut suspendat contractul de minca la servici. Alocatia e intr-adevar 240.000 lei si vine din urma de cind ai copilul in plasament cu hotarare definitiva si inrevocabila. Cel putin asa a fost la noi. Din fericire (sper sa nu primesc iar petre in cap pentru ca imi spun o parere) a durat doar o luna de cind am depus cererea pina am primit banii de CIC si alocatie pentru ca am inteles ca sunt cazuri in care astepti si 3 luni poate chiar mai mult pina primesti alocatia si CIC. Bafta multa si sper sa reusesti cat mai repede.
Pupici lui Gabriel
Irina si Mihai