Ce haine sa port la examen oral?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Multumesc,fetelor...Am calcat pantalonii negri,camasa si am ales accesorii finute ( ca oricum altele nu am,nu sunt genul care poarta bijuterii tipatoare).Pantof inchis,cu siguranta (nu mi se pare OK sa mergi la examen in sandale,nu stiu de ce).
Va pup si sper sa am bafta!

Claudia si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Bafta la examen!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

La mine la licenta a venit o colega in rochita cu bretele si rectorul a comentat ceva de genul "Vad ca unii dintre voi sunt foarte siguri ca vor lua examenul, se pare ca pleaca direct la plaja de aici" Asa ca mai bine nu rochita...

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

La noi la licenta, rectorul s-a luat de unele fete care au venit la examenul scris -retineti, nu oral- in papuci si bretele. Iar motivatia a fost ca el a venit in camasa si cravata din respecvt pentru noi ,desi era o caldura de mureai, iar studentii.....
Asa ca ..cu cat mai sobru , cu atat mai bine.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Si nu uita de parfum... cit mai delicat si mai putin!!! Poti chiar sa te lipsesti de el... nu stii care sunt gusturile celor din comisie, poate sunt chiar alergici la anumite parfumuri.

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Pantaloni cu camasa. La toate examenele orale m-am dus imbracata foarte office. Am avut si colege care au fist dezavantajate nu de tinuta ci de culoarea de par.

Cat despre faptul ca nu vrei sa porti sandale ma bucur ca am mai gasit pe cineva care gandeste ca mine. Din primul an am avut un prof care ne-a rugat sa nu venim in slapi ca ne pica. De atunci port sandale numai la cumparaturi sau plimbari si slapi numai la plaja. Nare dreptate avea...sa iti vada toata comisia picioarele?

BAFTA!

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

mai degraba as pune un sacou usor peste una dintre rochii... ceva bijuterie delicata...un parfum bun si o sanda frumoasa!

pantalonul negru e f pretentios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nina, de ce pretentios??

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

greu de explicat fara ca persoanele care folosesc frecvent combinatia sa se simta jignite si fara sa contrazic opinia generala conform careia "negrul merge cu orice". o sa incerc...
1. pentru ca tinuta implica din start mult negru! care trebuie atenuat cu ceva ca sa nu fie macabru!
2. pentru ca depinde de materialul din care sunt confectionati. material care poate fi combinat sau nu cu cel de la camasa, tricou, sacou etc.
3. pentru ca e restrictiv ca incaltaminte! in special daca vorbim de un pantalon utilizat office.
4. pentru ca un accesoriu in plus sau in minus poate darama sau salva toata tinuta
5. pentru ca linia intre intre o tinuta reusita si una banala, care nu spune nimic - tip "chelner", este extrem de fina si de greu de pus in cuvinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

ninab sunt de aceeasi parere cu tine, si mie mi se pare ca tinute alb negru e tip chelner, eu cred ca cea mai potrivita tinuta este decent(pantalon, camasa) dar nu lipsita de culoare si nebatatoare la ochi, alb-negru bate mai tare la ochi decat un pantalon maro/negru/gri si o camasa cu care sa aduci putina culoare.
este vb si de gusturi.
pantoful trebuie sa fie inchis si depreferabil fara tocuri ca sa fie cat de comozi si daca iti tremura picioarele sa ai un atuu in plus.
cred ca tinuta alb negru merge daca dai la conservator si cumva vei sustine un recital
imi dau si eu cu parerea ca nu sunt experta da mie bunul simt asa imi zice.

Mergi la inceput