Ce haine sa port la examen oral?

Ce haine sa port la examen oral? | Autor: misticgirl

Link direct la acest mesaj

Buna,fetelor! Poate ca unele dintre voi veti gasi deplasat sau idiot subiectul meu,insa pe mine chiar ma macina de vreo 2 ore intrebarea asta.As dori sa le intreb pe cele care au trecut prin asa ceva,ce tinuta este potrivita pentru proba orala la examenul de admitere la facultate.Stiu ca trebuie sa am o tinuta decenta,sa asortez cu bun gust accesoriile,dar nu ma pot hotari.
Am de ales intre pantalon negru si o camasuta cu maneci 3/4 (sincera sa fiu mi se pare ca sunt prea serioasa,prea office) sau o rochita lunga,decenta,alba,cu bretelute.Sau mai pot purta o rochita de vara in culori pastel (tot decenta,lunga).
Chiar sunt in dilema.Va rog,ajutati-ma cu sfaturi!
Imi puteti da si alte idei de haine,accesorii etc!

Claudia si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Eu m-as duce in pantaloni negrii cu camasuta:), deci prima varianata.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

eu zic mai bine sa arati office decat in rochita de vara la un examen. Eu am fost la examenele orale in fusta eleganta si camasa, iar ca accesorii am avut un lantisor si cercei finutzi de argint. si am impresionat comisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Si eu votez tot pentru pantalon si camasa. Si accesorii cat mai finute.
Mult succes!

Anka si Ubitu (26.06.2004)
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Pantaloni cu camasa, fara dubiu.
Pt "indulcirea" imaginii, poti sa folosesti un accesoriu colorat - o esarfa mica, o curea asortata la pantofi sau altceva in genul. Insa nu o bijuterie voluminoasa, ca nu-si vor mai lua okii de la gitul/ urekile/ incheieturile tale.

Nu stiu cum e camasa, dar iti poti pune un maieu colorat uni, rosu, de exemplu si camasa descheiata.

Bafta!

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Va multumesc foarte mult pt idei...se pare ca prima mea alegere era corecta! astept in continuare ideile voastre,orice ma poate ajuta.Sunt foarte emotionata si nu mai pot gandi limpede
Va pup

Claudia si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Subscriu: camasa si pantaloni!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

camasa si pantaloni..sunt deasemenea de acord cu ideea de mai sus cu esarfa...ceva colorat dar totusi nu prea tipator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Cu siguranta camasa si pantaloni sau chiar fusta( nu foarte scurta, evident) In nici un caz rochie alba cu bretelute. Pastreaza-o pentru strada sau plaja. Nu-i nici o problema ca pari prea serioasa, asta sa fie problema. Insa invers, iti spun eu ca e.
Succes la examen.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

si eu cred ca as alege pt o camasa si pantalon si pantof inchis, preferabil fara toc, dar nu in culorile alb si negru, ci eventual maro, gri, negru pantalonul si o culoare netipatoare, decenta, bluza.
fara bijuterii care sa sara in ochi, fara decolteuri sau nasturei deschisi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

am avut ieri examenul de licentza, proba orala, si categoric te-as sfatui sa optezi pt pantaloni negri + camasa!! eu tot asa am optat si majoritatea colegelor la fel!!
mult succes!!

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput