Buna fetele,
vreau si eu o reteta buna (sau mai multe ) pt gogosari in otet. Cum se prepara astfel incat sa-i pot depozita in borcane mari (de 3kg) fara a necesita fierberea lor?
Multumesc.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
Fii antena:
-compozitia: 1 l otet, 2 l de apa, o lingura de sare de la litru, 2 linguri de zahar la litru, foi de dafin, boabe de piper si de mustar - toata chestia asta se da in clocot si se pune peste gogosarii din borcane. (depinde cati gogosari pui, poti face compozite mai multa)
- gogosarii ii asezi taiati jumatati sau sferturi pe frunze de telina, printre ei pui hrean, rondele de morcov si buchetele de conopida, iar in gura borcanului pui iar frunde de telina, cu tot cu tije
PS: Gogosarii tin mai mult si ies mai tari daca fierbi borcanele! Fara fierbere e la noroc! Borcanele alea de 3kg, daca sunt de sticla pot fi fierte la bain-marie!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Aceiasi reteta o fac si eu !e foarte buna si se tin bine pun si radacina de hrean!
bita doina
am mutat reteta la In camara, pentru iarna ca sa ne fie mai usor. va rog sa continuam discutiile la subiectul indicat, multumesc pentru intelegere.
Roxana