35- Inceputul declinului?

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Olga,pai esti cam departe,ca eu te-as chema la un chef.....
Imi pare rau de cel mic,imi imaginez cit a fost de greu,dar mingaie-te cu ideea ca putea fi mai rau....Bine ca acum e o.k.

Noapte buna,tinerelelor!
Si o saptamana buna!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Olga, stiu cum e... prietena mea ne-a invitat la ea iarna trecut(ea fiind fara copii). Eu am mers cu copii cu tot... noroc ca nu au stricat nimic, dar erau aproape... data viitoare de pasti m-a sunat sa nu mergem la ea, mai bine ne intalnim la McDonalds:))))

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor! Vad ca iei ati fost in verva, iar azi... nu si-a aratat nimeni capsorul pe aici! Ori va refaceti dupa !
Eu ieri am faost prin magazine, normal, aveam bani de cheltuit.
Cadouri nu prea am primit in afara de un parfum J'adore si o pereche de cizme super de la sotz!
Dar a trecut si asta, iar mie nu imi vine sa cred ca am intrat pe 40!
Cam repede trece timpul!
Va doresc o noua saptamana cat mai placuta!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Laura, gandeste pozitiv!!! Deci nu te gandi ca ai intrat pe 40, zi si tu ca ai implinit 39!:)

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Si eu tot la asta ma gandeam dimineatza wow o sa am 40 curind ce e drept mai e un an dar 40?????uffffffffff nu imi vine sa cred doamne ce trece timpul.
Acum a venit la servici unul sa faca niste controale imi e cam teama nu stiu ce gaseste pe aici,( nu e afacerea mea )dar noroc ca mi-a facut un compliment noi avem 3 etaje de urcat la birou si sunt cam naspa cine ajunge la noi pe scari ii trebuie cam 10 minute sa-si revina si imi zice "a de aia esti asa de slaba ca urci in fiecare zi scarile astea".Tare bine m-am simtit mai ales ca eu ma simt grasa si vreau sa dau jos vre-o 2-3 kg dar nu reusesc bine nici regim nu tin si scarile nu ajuta oricum.
revin acum controale mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Gabi, ce vezi tu pozitiv la 39 de ani?
Lemoni, cand a fost ziua ta? Parca tot saptamana trecuta?

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Pozitiv? Sincer? Peste 2 saptamani am a 3-a infatisare la tribunal, sper ca ultima, deci voi fi o femeie divortata cu 2 copii, stam la mama toti gramada, sunt pe calea cea buna sa raman in fundul gol dupa tot divortul, serviciul meu este can nesigur...
Dar imi bag piciorul in toate problemele, tot ne vom descurca cumva!!! Vom fi liberi in sfarsit, incepem o viata noua, daca ne ajuta si Cel de Sus, am scapat de certuri, de scandal, de bautura, de soacra, si sper sa reusesc sa-mi fac copiii fericiti, ca nu au meritat ei atata suferinta cat au indurat pana acum:(((

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Gabi,imi place cum gindesti.....nici nu trebuie s ate gindesti altfel,o sa vezi ce bine va fi!
La urma urmei,scapi de un mare rau......

Eeeee....ce sa va zic?
Eu m-am apucat sa-mi mai caut un job.....Am foarte mult timp liber si,decit sa stau acasa sa lincezesc,mai bine sint activa si imi mai imbunataesc si situatia financiara,care cam scartaie.....

BRENDA

Mergi la inceput

Brenda, spor la cautari!!!!
Si eu ma tot gandesc la un al doilea job, insa acum nu prea am cum. Lili e prea micuta, mama lucreaza dupa masa, n-am ce face cu trupa:(

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Da,daca nu ai posibilitatea de a lasa copiii cu cineva,e rau....

Eeeeeeeee,ce facem? Numai noi doua sintem?
Ia sa facem o cafea cu frisca,sa vedem cine mai vine.....

http://www.gds.ro/poze-gds/54104mare.jpg

BRENDA

Mergi la inceput