35- Inceputul declinului?

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Vin si eu la o cafea, dau la schimb Siret-prajituri de la chioscul de paine. Eu una nu mai vreau sa aud de joburi, mi-as dori sa am confortul financiar ca sa nu mai muncesc niciodata. Ca alternativa, as vrea sa gasesc jobul care sa-mi placa atat de mult incat sa ma faca macar putin fericita.
Pe voi ce va face fericite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

Da,daca nu ai posibilitatea de a lasa copiii cu cineva,e rau....

Eeeeeeeee,ce facem? Numai noi doua sintem?
Ia sa facem o cafea cu frisca,sa vedem cine mai vine.....

http://www.gds.ro/poze-gds/54104mare.jpg

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Pai as sta cu draga inima la o cafeluta, numa' ca eu acum sunt in trecere; intre bucatarie, unde am o mancarica pe aragaz, si copil, care l-a apucat baia acum in mijlocul zilei!
Asa ca nu prea am timp, dar dupa 2 si jumatate, ma infiintez si eu!
Pupici si numai bine!

Gabi, ma bucur pentru tine pentru ca incepi o noua viata! Bravo pentru curajul si taria de care dai dovada!
Sa dea Dumnezeu, ca dupa ce termini si cu procesul, toata viata sa nu mai ai nici o problema si sa fi fericita si sanatoasa (impreuna cu toti ai tai, bineinteles)!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Brenda, cafeaua ta arata suuuper. Tocmai la timp. Tocmai am terminat masa de prinz. Spor la vinatoarea de job.

Nu cred ca jobul ma face "fericita". In definitiv ma duc la serviciu pentru bani. Da, bineinteles ca si pentru implinirea personala si profesionala bla, bla, bla...Si nu, nu cred ca as putea sa stau acasa fara sa fac nimic dar mi-ar place sa gasesc echilibrul.

Cu jobul meu, ce sa va spun. Pe de-o parte sint plina de nervi (asta mai nou, in ultima vreme) la serviciu ca mi se pun bete in roate la o promovare si asta ma scoate din sarite si n-am chef de lucru. Pe de alta parte ma gindesc ca pentru ce-mi trebuie inca o bataie de cap in loc sa-mi mai scad din norma si sa am timp mai mult pentru mine si pentru familia mea...
Mie mi se face rau cind ma gindesc ca mai am atita timp pina la pensie... inca aproape 30 de ani!!! Sper sa am/avem siguranta materiala ca sa ne putem permite sa iesim mai devreme la pensie.

La intrebarea ta, vilma, daca n-ar trebui sa muncesc pentru bani, cred ca as actiona intr-un fel sau altul la tot felul de programe de ajutor/suport. In Israel sint niste camine pentru femei "batute" (scuze, nu stiu cum sa traduc si nici daca exista asa ceva in Romania) unde vin femei din familii cu probleme si care cauta ajutor...Mi se rupe inima cind vad cita nefericire si durere este in jurul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Laura, mersi!
Brenda, eu as prefera doar frisca, fara cafea:))))
Cat despre un job, nu stiu cati bani ar trebui sa am sa nu-mi fie dor de un job...

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Da,ce sa zic?
Mi-as dori sa ma lafai si eu si sa am o siguranta materiala,dar,credeti-ma,cind datoriile bat la usa si portofelul e gol si nu stii pe unde s-o apuci,iti vine sa cauti nu unul,ci mai multe joburi....

Cit despre cariera,sau implinire profesionala....hmmmmm....oricum n-am facut in viata ce mi-am dorit,asa ca....no comment....

Haideti acum si la o www.cellep.com/cellepteam/edicao_36/teachers/muffins.jpg" target="_blank">prajiturica gustoasa,asa,de dupa-amiaza.....

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Si eu tot la cafelutza sunt uitasem de frisca ce bine ca am citit aici sa ma duc sa-mi pun.
Da ziua mea a fost acum doua saptamini m-am babacit si eu trece timpul asta ca nebunul.
Si mie mi-ar trebui alt job dar acum imi e cam lene sa caut mai ales ca vin sarbatorile si tare sunt comoda unde sunt ,bine zic ca imi caut munca de 7 ani dar tot in acelasi loc sunt parca s-a lipit de mine si din comoditate nu fac nimic.e drept lucrez numai 3 zile pe saptamina de anul trecut dar parca nici nu as mai vrea mai mult,bani mai multi daca ii fac tot ii cheltui asa ca dece sa ma stresez.
Gabi orice sut in fund e un pas inainte , asa ca fi convinsa va totul o sa fie bine.
Brenda succes la gasit jobul ideal.

Mergi la inceput

Multzam,multzam!
Sper sa gasesc.......

BRENDA

Mergi la inceput

Am avut fun azi,vine baiatul meu ala mic de la scoala si cu ce crede-ti ca era imbracat?....... cu blugi mei!!!A zis ca i-a luat in graba de la spaltorie si credea ca sunt ai lui.Tare m-am distrat.

Mergi la inceput

Ce misto,inseamna ca esti slabuta!

BRENDA

Mergi la inceput

Da Brenda ori sunt eu slabutza ori mi-a crescut baiatul mare.Acum eu aleg prima varianta dar stiu bine adevarul.

Mergi la inceput