35- Inceputul declinului?
Raspunsuri - Pagina 29
brendamitran spune:
Eu zic ca invers.....ca daca ma vezi pe mine,nu mai gindesti asa....
Haideti la o cafea de dimineata!
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
vilma spune:
Yammyy, ce cafea super! E faina intamplarea cu blugii, chiar i-as face o poza copilului imbracat cu ei, asa, ca sa ramana amintire.
De aia era bine pe vremuri cand se faceau copiii la tinerete (tineretea aia frageda, la 20), caci ajungeai apoi la 35 de ani sa ii ai mari si tu ca mama sa fii inca tanara. Eh, asta e din putzu' gandirii cand cafeaua inca nu si-a facut efectul. ![]()
Gabi_K spune:
Eu ma incurc la tricouri cateodata cu fiul meu... chiar si la sosete:))))
La blugi deocamdata nu se pune problema, la kg sunt dubla fata de el:))) Nu-i grav, el are 30, eu 60:)))
ex- gabibarta
Lemoni spune:
Vin si eu la o cafea si la sfaturi cred ca intru cu tine Brenda in cautare de munca,ieri m-au anuntat ca inchid compania...... asa ca o sa am mult timp pe aici si sa merg la 

.
Ma bucura intr-un fel in altul sunt dezamagita as schimba si cariera ,oricum pt inceput stau acasa ca au zis ca ma platesc 3 luni sa speram ca o sa inchida pana la anul nou sa numai bat drumul degeaba ca si asa nu am chef sa mai vin cand stiu ca vin si e "no future"
OlgaTarziu spune:
Eu chiar am facut bb la "batranete". Cand ma gandesc ca la varsta mea soacra-mea avea fiu de 18 ani.... Dar norocul meu ca-s slaba si arat un pic mai tinerica....
Lemoni sorry pt job. Si eu incep vanatoarea in ianuarie, de fapt am cam inceput sa trimit Cv-uri. Asa urasc partea asta!
Eu am descoperit ca de 1 an jumate de cand stau acasa m-am prostit, uratit, umplut de riduri, incaruntit si plus ca nu mai am nici o haina faina. Sambata trebuie sa merg la petrecerea de Craciun la serviciul sotului si sa mor daca am ce sa imbrac. In primii 2 ani de Canada oricum eram imbracata "prea european" a se citi prea elegant si cu gust, acum m-am delasat si am pierdutt contactul si cu moda europeana si am devenit mama canadiana tipica- blugi si tricou cat e ziua de lunga. Cred ca nici nu mai stiu sa merg pe tocuri. Sa va mai spun ca-mi las cupilul a doua oara in viata lui 4 ore cu altcineva. Deja sunt stresata....
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
OlgaTarziu spune:
Daca as avea bani garla, daca as castiga la loto sigur mi-as permite sa fac voluntariat cat vreau si unde vreau.
Vad ca incetul cu incetul suntem o "gasca".
Gabi...[
Esti o super puternica si super faina.
Brenda nu stiu cum te plangeai de batraneti ca ai un simt al umorului absolut superb.... Presupun ca si la fata si la suflet esti tanara si frumoasa.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
Lemoni spune:
Olga sa ai fun la petrecere,nu iti face griji ca o sa fie bine copilul si fara mami>
Stiu culmea si la mine la fel se intimpla cu hainele niciodata nu am cu ce sa ma imbrac cand trebuie sa merg undeva si crede-ma am 3 sifoniere numai ale mele cu boarfe plus pantofi noi care nici nu i-am incaltat chiar cu eticheta pe ei, sunt dusa ce sa mai . Culmea si cumpar nonstop parca e sfarsitul lumi.Acum o sa ma opresc probabil ca nu stiu daca o sa mai fie bani.
Cu " cupii" eu am fost harnica vorba lui fimiu m-a "scarpinat "
( m-a mancat a se intelege)de mica pe primul l-am facut la 22 de ani si al doilea 26 deci sunt marisori acum chiar mie frica sa nu ajung bunica inainte de vreme, ca tare greu e cu tineri in ziua de azi. Mai bine de voi cand sunt mici si problemele sunt mai mici cand se fac mari si problemele sunt mari asa ca nu stiu cum sa spun ca e mai bine. Tare dulci si frumoshi sunt cand sunt micuti cand cresc se fac cam "acri"
sa auzim de bine
silvana.ady spune:
Da vad ca e epidemie de cautat de job-uri pe aici!
La noi la serviciu de vre-un an jumate ne tot ameninta ca se inchide compania si am stat cu "morcovul..." Acum se pare ca s-a gasit o solutie si s-a iesit din impas asa ca respir si eu mai linistita. N-aveam absolut nici un chef sa-ncep sa-mi caut de lucru acum...
Lemoni, imi pare rau pentru job-ul tau.
Se pare ca l-ai cam stresat pe tipul care a fost in control acum citeva zile ...
A fost haioasa faza cu fiul tau si cu pantalonii ![]()
Olga, si tie succes la vinatoarea de job si petrecere frumoasa cu sotul. Copilasul se v-a descurca nemaipomenit de bine, nu-ti fa griji. Ce faci cu el cind te vei intoarce la munca? Gradinita sau bona?
Eu n-am inteles faza cu moda canadiana. Puteti sa-mi explicati si mie? Eu mi-am facut impresia ca in Canada si America nu prea te poti duce la serviciu imbracata in blugi deci mi-am inchipuit ca lumea merge elegant imbracata la serviciu, iar voi spuneti ca nu iesiti din blugi toata ziua...
Lemoni spune:
Silvana aici daca te imbraci curat nu prea conteaza ce haine pui pe tine. Bine acum depinde si de servici la mine nu uraca nimeni deci pot sa vin casual mai mereu.
A si culmea ala cu controlul am si uitat ca am scris de el aici , a gasit totul in regula ,deci nu din cauza lui inchidem , dar este sefa tare bolnava cica si vrea sa ia un an liber sa se refaca.
Oricum trebuia sa fac pasul asta demult fetelor mie chiar nu imi pare rau ca nu prea faceam nimic aici decat pe internet stateam toata ziua , eu ma faceam ca muncesc ei se faceau ca ma platesc si uite asa de 7 ani imi pierdeam timpul din comoditate.
Orice shut in fund e un pas inainte, si ma face sa ma miscs , ca altfel ramineam aici forever.
Deci eu nu sunt trista sunt bucuroasa. Plus pot sa mai stau acasa in iarna asta ca nu prea am chef sa ma agit.
La ala mic nu am apucat sa-i fac poza pt ca atunci cand m-am prins ca sunt ai mei s-a inchis in baie si nu a mai iesit decat dupa ce sa schimbat de ei. Am ratat , dar ma gandeam ce ma faceam daca mi se punea pata sa ma duc sa caut blugi aia sa ma imbrac cu ei stiam ca ii spalasem cu o seara inainte si sigur ii cautam ca nebuna toata casa si ma gandeam ca am luat-o razna.
Ma intrebam ce faci Silvana de numai intri pe la noi, macar bine ca tu ai scapat de stres noi o sa ne facem clubul somerelor........haaaaaaa ca o sa am la timp la dispozitie din ianuarie sper sa inchida .
va tin la curent oricum.
Gabi_K spune:
Olga si Lemoni, sper sa va gasiti cat mai repede un job perfect... si nu in ultimul rand ffffff bine platit!!!!
ex- gabibarta