35- Inceputul declinului?
Raspunsuri - Pagina 16
silvana.ady spune:
In ultima vreme am inceput sa-mi fac un prieten bun pe care nu puteam sa-l sufer acum citiva anisori: fondul de ten.
M-am imprietenit cu el cind am vazur ca imi ascunde ridurile (da, liniile alea pe care le vezi cind ai timp sa te uiti in oglinda). Si il mai iubesc pentru inca un motiv si anume ca imi acopera petele de pigmentatie, podoabe care mi-au aparut tot prin ultimii ani.
In rest totul e minunat!
Sivi - mami de doua printzese
Shirly
& Danielle 
mama lia spune:
hop si eu printre voi. peste putin timp (adica 2 luni) voi implini 40 de ani. imi place virsta, dar nu-mi plac reactiile organismului la aceasta virsta....
au inceput sa se lase toate cele, carnatia, muschii fetei, apar ridurile, dupa 35 de ani am avut si doua operatii...obosesc mai repede....
si eu am devenit prietena cu fondul de ten tot datorita petelor...mama lor de pete.....si cosuri, da ..exact...cred ca o copiez pe fiica-mea, dar ea macar are 13 ani.....
ma balonez aproape zilnic..
pielea gitului si-a pierdut fermitatea...miinile au inceput sa se rideze...abdomenul s-a lasat.....
ma plictisesc mai repede, simt nevoia sa ma odihnesc mai mult....m-am cam blazat.....
so, m-am hotarit sa iau tarul de coarne si sa declar in fiecare seara o jumatate de ora macar numai a mea, sa-mi pun muzica si un DVD cu Pilates si sa ma dezmortesc putin!!! o data la 2 saptamini sa chem o maseuza acasa....
si ma mai gindesc...lista e deschisa!!!!
Lemoni spune:
Mama lia bine ai venit !
Pt balonari cel mai bine este sa luati ranitidine si scapati si de problema asta. Balonarile sunt specialitatea mea ,,grasuta nu sunt picioarele sunt subtiri, fundul e ok dar burta cand mi-a spus o prietena ce nu o vazusem de mult "sa fie intr-un ceas bun" nu stiam la ce se refera, ea saraca credea ca sunt gravid!!!!!Daca beau un pahar de coca cola burta mea arata cam la 9 luni cand esti gata de nastere........... cu un raniditine am scapat acum nu ca am un stomac flat dar totusi nu ma mai intrebat nimeni cat mai am pana la nastere.
enn spune:
Eu am lipsit de aici, aflīndu-ma īn plin declin. Am facut o suprainfectie si am zacut din nou īn pat cu pneumonie. Daca stie cineva ceva tratamente de īntarirea sistemului imunitar, spunet-mi si mie. Eu am trecut de la lauzie la pneumonie1 si acum la pneumonie2. Nici nu va spun ce groaza mi-i ca vine iarna...
Aveti grija de voi!
E.
Lemoni spune:
Enn sanatate maxima iti doresc ,eu cred ca vitamine iti trebuiesc sa
poti sa-ti intaresti sistemul imunitar.
OlgaTarziu spune:
Pai sa inteleg ca deja e un club?
Si mie de ce nu-mi spune nimeni daca tot am scris asa frumos si v-am energizat? ![]()
Lemoni esti o super dulce. Hai ca daca e club club sa fie.
Si eu cred ca tre sa merg la psiholog, altul decat propria persoana ca piticul meu ma termina. A facut o fractura la piciorus si acum are gips. sa va spun cum e sa tii un copil de 16 luni imobilizat? Si mai ales daca e super energic? Si cum imi rupe spatele ca deh, eu sunt acum picioarele lui. Asa ca cred ca intr-o luna deschid clubul celor pe cale de disparitie.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
Lemoni spune:
Olga scumpa imi pare rau pt ala mic dar uitate la paharul jumatate plin, cate calori o sa pierzi cand il ti in brate pe cel mic asta o sa fie work out al tau.Te tine in forma flacaul.
Stiu ca nu e usor dar curaj.
gabibarta spune:
Olga, imi pare rau pt baietelul tau... dar cum spunea si Lemoni, noi cu copii mici nu prea avem timp nici sa respiram
De aceea vom imbatrani mai tarziu pt. ca nu avem timp nici sa imbatranim![]()
brendamitran spune:
E un club,dar nu tre sa fie un club in care sa ne plingem,tre sa fie un club al optimistelor,zau asa,pt.ca eu insist ca 35 nu este cifra inceputului declinului.....
Hai sa-l laum pe "si ce daca?" de mana si sa vedeti ce bine o sa ne simtim.
Enn,echinacea si catina,fa o cura de o luna si jumatate si mai adauga si niste propolis si sa vezi ce bine va fi!
BRENDA
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
silvana.ady spune:
quote:
Originally posted by gabibarta
... dar cum spunea si Lemoni, noi cu copii mici nu prea avem timp nici sa respiramDe aceea vom imbatrani mai tarziu pt. ca nu avem timp nici sa imbatranim
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
Gabi, sa stii ca zici bine ca nu avem timp sa imbatrinim. Stiti fetelor ca un studiu nu asa de recent arata ca femeile traiesc mai mult decit barbatii. Unul din motive ar fi ca bunicile duc o viata mai activa (cu nepoteii) decit bunicii si fiind mai ocupate traiesc mai mult...
Asa ca gata cu vaicarelile si cu statul in pat si hai la treaba ca asa o sa traim pina la 120 de ani (ca asa e urarea prin Israel).
Sivi - mami de doua printzese
Shirly (12.09.1999)
& Danielle (27.03.2003) 
Poze mai vechi si mai noi

Lili 17.05.2002