Iasule, mandra cetate (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!

Astazi este Sf Ana si stiu de la bunici ca este o sarbatoare care se tine, in general, chiar daca nu are cruce rosie in calendar...

La multi ani si din partea mea, tuturor Mariilor si Anelor...

Felicitari, Carmen, ca nu am mai apucat, si sa iti traiasca piticul!

O zi buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata

Adi, merci mult. Hidrasec-ul e ptr diaree, eu i-am dat lui pui cand a avut enterocolita si a fost ultra bun.

Herra trimit si tie Pm cu gogosi.

Miha, pai am fost sa platim lumina, din astea...si era si o vreme

Da, azi e sarbatore, fetelor, nu spalati e ziua parintilor Maicii Domnului si e trecuta cu cruce neagra in calendar, dar e sarbatoare mare...

Lacra, perdele de care vrei gasesti in Siraj, facute gata si sunt f dragute, nu tre sa te mai chinui.

Roxana, cum e bebe? Cum e mamica?

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna ziua.

Lula: nastere usoara, refacere rapida si sa fie mult laptic. Cred ca acum ai nascut deja si esti cu bebelusul in brate. Sa va fie sanatos si sa-l cresteti asa cum doriti
Dana: multa bafta in continuare.
Lacramioara: multumesc ca ai amintit de sarbatoarea de astazi, ft. importanta, chiar daca in calendar nu mai este cu cruce rosie. Aztazi o sa pun pe asteptare pana luni tot ce e de facut, chiar daca e ca la nebuni in casa(ieri a fost sarbatoare), nu cred ca o sa ne manance puricii
Adriana: distractie placuta la mare.
Iolanda: La multi ani! si tot ce doresti sa se indeplineasca

La multi ani! celor care poarta numele Sf. Ana

Un sfarsit de saptamana placut.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Vreau si eu reteta de gogosi.Plizzz...

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Neatza la toata lumea!
e cam racoare afara. Bine ca nu trebuie sa ies pe niciunde...
Roxana, nastere usoara! sa fiti sanatosi si sa va dea drumul repede acasa!
Adriana:Pentru rehidratare sarurile de la humana sunt f bune si au gust de banane, astia mici le accepta mai usor. Sa nu fie nevoie de ele!
Dana:

Delia

Delia-Vio
POZE cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Roxana, cred ca ai nascut deja. Felicitari.
Multa sanatate si mult laptic, refacere grabnica si un bebe puternic, sanatos si frumos.

Fetelor, m-ati facut extrem de curioasa cu gogosile alea. Trimite-ti-mi si mie reteta va rog, ca al meu sot tocmai mi-a cerut acum citeva zile gogosi,si nici ca i-am facut.

Miha, parca tu cautai caciulite pentru pui. Eu am gasit prin Alexandru vreo 2 magazine care au adus caciulite de toamna, dragalase tare.

Nu stiu voua dar mie nu-mi place sa merg la nunti. Dar diseara trebuie sa mergem la una si nu avem scapare. Va fi prima noapte cind voi lipsi de linga puiul meu, dar sper sa nu stam pina dimineata ca ar fi chinul de pe lume.

V-am pupat.

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumesc Nicoleta! E cam departe pentru noi pana in Alexandru,dar o sa facem o plimbare pana acolo. Si nu vreau caciula,vreau o basca sau un fes...Nu vreau de alea legate sub barbie.Alea la iarna!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Miha, la prima toneta din PROS pe partea cu Macedonia sunt sapci, bascute din catifea raiata sau blug mai grosute, is bune de vremea asta. Vlad are una din primavara de blugi, zici ca-i om mare.
Caut poza si iti arat. Edit, ca sa-ti arat sapca sau apuca-te de crosetat
Tavile de briose, erau cam 360-390 mii bucata cu 6 forme, si erau din silicon.Stiu ca-s f bune astea din silicon dar is prea scumpe, la cate briose fac...mie mi-a dat mama formele ei de savarine de pe vremuri, din tabla...ies super.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by eloise

Fetelor, veste maaare, a nascut Lullabay ...
Mi-a scris un sms acum jumatate de ora dar eu, cascata, abia acum l-am gasit....
Iata sms-ul:

draga mea andra, la 11.25 s-a nascut Stefan Tudor prin cezariana, poveste lunga. 3400g apgar 10. lungime nu stim... anestezie generala. te pup

Asa m-am emotionat... teribil... Gety, poate ajungem totusi pe luni un pic sa o vizitam... azi am asteptat PM-ul tau si nu am primit nimic, cred ca ai fost ocupata

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

sorry, nu m-am putut abtine! FELICITARI!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si in alta ordine de idei: nu se mai linisteste vantul asta, sa iesim si noi la plimbare?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput