Iasule, mandra cetate (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by belnicol

Adriana, am sa iti spun eu cite ceva din ce am luat la mare.
Medicamente pt. Matei: smecta, hydrasec, furazolidon (sint obsedatat tare de diaree!), nurofen, calpol, supozitoare de paracetamol si novocalmin, o crema de galbenele, baneocin pudra, si fier+Vit C, ca facea tratament la vremea aia. Cam atit cred, daca imi mai aduc aminte de ceva revin. A, si neaparat termometrul, o alta obsesie.

Hainute pentru Matei: multe body-uri, maieute, tricouri, pantaloni scurti, pantaloni lungi, pulover si camasa pentru seara, bascuta si sapcuta, sandale. Dar daca te intereseaza bagajul Catalinei s-ar putea sa nu te ajute prea mult ce ti-am spus eu.

Pentru mine si mai putine: 2 perechi de pantaloni scurti, tricouri, un sarafan, o pereche de blugi si o camasa cu mineca lunga.
La plaja mergeam cu sarafanul sau in pantaloni scurti cu tricou sau doar sutienul de la costumul de baie.
La toate astea se adauga prosoapele si cearsafurile, cremele pentru plaja, samponuri si geluri de dus pe categorii de virsta, jucarii eventual.
Dupa cum vezi, am redus cit s-a putu bagajul si tot s-a adunat si nu pot spune ca ne-a lipsit ceva. Ce-i drept am stat 5 zile doar dar a fost ok.

Nicoleta si Matei

Multam mult!
Azi am trecut pe la dr pediatra,mi-a dat un antibiotic sa-l am cu mine pt orice eventualitate..si mi-a spus sa mai iau un antitermic,un spuzitor cu glicerina si smecta si eu am sa iau si niste picaturi pt urechi(in caz de apa in urechi)niste plasturi cu rivanol,un antialergenic...mai vad..
Oare mai gasesc creme de plaja la vremea asta prin magazine? Ca azi am fost sa-mi iau niste pantaloni trei sferturi pe care pusesem ochii si nu mai erau,ca trimisesera in depozit toata marfa de vara...hm..
Maine bat iar magazinele..

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Adi, mai sunt creme de plaja...am vazut chiar azi la o toneta in PRos, care are numai asa ceva...ce fain ca va ganditi la mare (de necrezut, parca) cand noi ne gandim la haine mai grosute ...sau la farmacie.Noi am mai luat cu noi in afara de Panadol, novocalmin, smecta si Hidrasec. Sa nu fie nevoie.Si ptr noi astia marii (de fapt ptr tati ca el e cu gatu') ospen de 1.500.000UI, apoi niste malucol (ptr stomac), paracetamol sinus,plasturi ptr eventuale accidente de la slapi, sandale, alcool medicinal.Cam atat.Sa le aduceti nefolosite, ca si noi.
De imbracat cred ca ami gasesti, ca doar n-a venit toamna de tot...
Concediu placut si nu uitati colacelu' si jucariile Catalinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetele, din pura intamplare, uitati peste ce-am dat:
Lullabay: "Dragele mele eu ma duc SA NASC!!!!!!!!!!!
In cele din urma!!!!!!!!!!!!!1
S-au rupt membranele pe la 9,30."
adica in seara asta...

Nastere usoara Roxana si bebe sanatos si mancacios!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Nastere usoara Roxana! Sa dea Domnul sa ai un bebe sanatos si papacios!

Aime,eu v-am cautat azi la telefon si voi umblati prin Podu Ros,ai?

Adi,cat de scumpe mey? Hai zi-mi un pret sa cad pe spate si sa-mi treaca pofta de muffins!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Fetelor dupa Sf. Maria mai urmeaza si Sf. Ana? voi ce stiti? ar fi ok sa spal rufe azi? tineti si aceasta sarbatoare? (eu inainte spalam si duminica dar am inceput sa ma tem putintel si prefer sa ma feresc acum)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Va innebunesc cu intrebarie:

Mesterii care ne-au montat tevile de gaz pentru centrala ne-au ars perdeaua de bucatarie si, in consecinta, eu am nevoie de alta; As dori tare mult sa-mi confectionez singura una din aceea care se compune din 2 laterale, prinse cu un snur ceva si o "bordura" sus dar nu sunt prea inspirata la combinarea materialelor; puteti, va rog mult, sa-mi atasati poze cu asemenea perdele? Sau cu ce aveti voi la bucatarie? (eu mi-as dori tare mult sa "invioreze aerul bucatariei mele)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime

Fetele, din pura intamplare, uitati peste ce-am dat:
Lullabay: "Dragele mele eu ma duc SA NASC!!!!!!!!!!!
In cele din urma!!!!!!!!!!!!!1
S-au rupt membranele pe la 9,30."
adica in seara asta...

Nastere usoara Roxana si bebe sanatos si mancacios!!!!!!!

Nastere usoara Roxana,refacere usoara si bebelus sanatos!

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime

Adi, mai sunt creme de plaja...am vazut chiar azi la o toneta in PRos, care are numai asa ceva...ce fain ca va ganditi la mare (de necrezut, parca) cand noi ne gandim la haine mai grosute ...sau la farmacie.Noi am mai luat cu noi in afara de Panadol, novocalmin, smecta si Hidrasec. Sa nu fie nevoie.Si ptr noi astia marii (de fapt ptr tati ca el e cu gatu') ospen de 1.500.000UI, apoi niste malucol (ptr stomac), paracetamol sinus,plasturi ptr eventuale accidente de la slapi, sandale, alcool medicinal.Cam atat.Sa le aduceti nefolosite, ca si noi.
De imbracat cred ca ami gasesti, ca doar n-a venit toamna de tot...
Concediu placut si nu uitati colacelu' si jucariile Catalinei.

Multam de urari!
Sper sa nu uit de colacel,anul trecut am uitat si a trebuit sa luam de pe acolo..
Pentru ce e Hidrasec?
Nu cred ca mai gasesc de imbracat..mai incerc dar majoritatea s-au speriat saptamana trecuta de ploi si temperaturi si-au scos hainele subtirele.

Editez c-am uitat sa te intreb daca ai facut gogosi..Eu am o reteta de la Cristina Palmirah,de gogosi cu iaurt ,foarte bune,trimit reteta pe PM

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lacrabaciu

Fetelor dupa Sf. Maria mai urmeaza si Sf. Ana? voi ce stiti? ar fi ok sa spal rufe azi? tineti si aceasta sarbatoare? (eu inainte spalam si duminica dar am inceput sa ma tem putintel si prefer sa ma feresc acum)

Cel mai mare bine pe care il poate face un tata copiilor sai este sa o iubeasca pe mama lor!

Si pe mine m-a prins cam nasol timpul,pana acu am avut musafiri si acu e sarbatoare (si ieri si azi si maine) si eu luni seara trebuie sa am valizele gata...

Nu mai stiu ce pret aveau tavile,una era de silicon si una de teflon,atat mi-a ramas in cap ca sant cam scumpisoare..

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna dimineata!

brrr, dar ce-i cu vremea asta?! nu cred ca ies in dimineata asta...

oare ce face Roxana?

vreau si eu reteta de gogosi cu iaurt!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput