Hai Buzau... Buzau... Buzau!!! (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Alma, multumim pentru listutza !

Pentru completari:

Robert e nascut pe 27.10.2004
Bianca e nascuta pe 05.01.2006

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Am editat mesajul de inceput, daca am uitat pe cineva sau am gresit vreo data de nastere, sa ma trageti de maneca. As avea nevoie si de datele de nastere pe care nu le-am stiut si cred ca ar fi bine sa stim si datele de nastere ale mamicilor...

Dana, incet-incet se va obisnui, orice inceput e greu. Mai conteaza si cat de apropiata e educatoarea, cum stie sa le atraga atentia, ca sa-i distraga de la lipsa parintilor din preajma lor. Abia astept sa aud ce poezioare au invatat, oricum mi-aduc si acum aminte de cantecelul super pe care ni l-a cantat.

Casoca

Mergi la inceput

OANA

Sa fii fericita intreaga viata alaturi de puiul tau scump !
Robi, sa-ti traiasca mamica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

LA MULTI ANI, OANA!

Sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de bucurii in viata si multa bafta saptamana viitoare !

Casoca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

LA MULTI ANI OANA!

Fetelor, deocamdata ne merge bine la gradi, Andrada chiar nu a plans si nu plange dupa noi. E foarte incantata, sper sa o tina tot asa.

Mirona si Andrada (20.03.2003)

POZE PROASPETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Oana, LA MULTI ANI!!! Sa ai parete numai de impliniri pe toate planurile si sa ai un pui cuminte, asa cum iti doresti !

Ileana, am vazut pozele ... sunt suuuper! Ilinca e o super dulce fetitza si are o mamica foarte frumusica !!!
Dana, felicitari pentru Oana, cea intelegatoare!!

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankutza_81 spune:

LA MULTI ANI OANA!SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII!!!!

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Va multumesc mult, fetelor, pentru urari!Sunteti tare dragute.

poze foarte recente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Oana, la multi ani si sanatate!!!!

L-am luat pe fi-miu de la gradi si ma apuca descurajarea si pe mine... Azi cica a plans toata ziua, cu mici pauza de 10-15 min in care se odihnea... Mi se rupe sufletul de mila lui. Si mai am senzatia ca nici doamna nu se da peste cap sa-i distraga atentia, mi s-a parut chiar nemultumita ca a plans asa mult Luk, deranjata chiar. Imi tot spunea sa-i explic copilului ca nu-l las acolo, ca vin sa-l iau. Normal ca i-am explicat, dar daca el nu vrea sa inteleaga ce sa fac??? Ma rog, vom vedea, dar cert e ca dc mai aud ca a urlat iar si maine cred ca ma apuca si pe mine depresia.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Of, ma, Ileana !
Nu ceda, lasa ca om vedea noi ce facem... cum spuneam si la telefon e aiurea si pentru ca perioada asta nu fac activitati care sa-i atraga.
In privinta educatoarei o fi fost si ea obosita. Eu incerc sa le acord ceva credit, ca nu le-o fi usor cu 30 de puradei plangaciosi.
Zic si eu ca sa te incurajez putin .

Din fericire la noi a fost prima zi BUNA.
Oana a fost bine, am gasit-o vesela. Educatoarele mi-au laudat-o: s-a jucat, a mancat, etc.
Am laudat-o si eu ca nu a plans, dar mi-a replicat ca a plans fiindca s-a lovit in scaun. O fi asa... n-o fi... cine stie ? Oricum n-are importanta, ca nu e lovita rau.
Drept rasplata ca a fost cuminte si n-a plans azi am stat o ora cu ea in parcul din curtea caminului.
Sper sa inteleaga cum sta treaba cu rasplata si pedeapsa, fiindca ieri daca a plans n-am dat-o in nimic.

Mergi la inceput