Hai Buzau... Buzau... Buzau!!! (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anca, sanatate multa si de la noi! De ce nu iei osscilococcilum, asta e homeopat! Eu asta am luat cand eram gravi ...

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

M-am luminat si eu intre timp. Dar ce sa-i faci daca sunt atatea Ancutze.
Scuze, Anca81, te-am confundat cu Anca78. Ma gandeam ca alaptezi si un mic paracetamol acolo nu strica. Parca si cand esti gravida merge, cel putin daca sarcina e mai avansata.
Pupici si sa te faci bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ancuta-graviduta, si eu am luat gravida fiind tot Osscilococcilum si ceaiuri fierbinti cu muuuulta lamaie.
Sanatate multa !

Diana, stiu cum e cu gradinita asta.
Nici eu nu vreau sa cedez, de-asta am si dus-o pe Roxana la bunici sa ma pot ocupa NUMAI de Oana, sa nu fiu nervoasa si obosita.
Noi am avut un inceput de gradinita si anul trecut cand am fost la cresa. Atunci s-a acomodat foarte usor (ca si Andrada si Luca anul acesta).
Acum vad ca incearca sa ma manipuleze. Stiu ca e asa pentru ca atunci cand merg s-o iau la pranz e vesela si fara nici o grija. Dar nu cedez. Daca ar fi tati sau vreun bunic in locul meu si-ar vedea lacrimile de crocodil si urletele sfasietoare ar ceda. De aceea TREBUIE SA FIU EU aceea care se ocupa de ea.

Maine vreau sa port o discutie mai serioasa cu doamna educatoare, sa ma lamuresc cum e mai bine sa procedez dimineata.

Mi-am amintit ca azi mi-a spus Ileana ca sambata pe 30 septembrie are intalnire de 10 ani de la terminarea liceului.
Asa ca poate ramane pentru alt weekend intalnirea. Ce parere aveti ???

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Elena, stai linistita ca pana la urma e important ca medicul sa fie bun.
Si eu am nascut de 2 ori in maternitatea din Buzau.
Nu pot sa fiu ipocrita si sa spun ca sunt conditii bune cu toate ca am stat in ambele cazuri in rezerve.
Iar asistentele se pot imbuna cu mici atentii... asta e !
Si daca bebe e sanatos si are peste 2,500 kg atunci poti iesi cam in 4 zile din maternitate si.. gata ! Trece !

Pupici si numai bine!
Abia astept sa ne intalnim !

Mergi la inceput

Of mai Dana, mi-e dor de voi de numa' ! Sa inteleg ca nu ne vedem prea curand? Roxanelu' ce face, va simte lipsa?

Camy & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Pai putem sa ne intalnim si pe 30, dar ar fi mai bine dc ar fi mai devreme intalnirea, pe la 10-11, asha. Ce daca am intalnirea de 10 ani, nu e nimic pretentios, deci nu ma pregatesc prea intens.

M-am intalnit dupa amiaza cu educatoarea lui Luk si mi-a zis ca, de fapt, a plans dupa mine de dimineapa, pana pe la 10. M-am intristat instantaneu, ca initial zisesera ca n-a plans... Nu mai zic ca la 1 cand l-am luat deja daduse drumul la lacrimi, ca nu m-am infiintat IMEDIAT ce a terminat el ciorbitza. Ma rog, vom vedea ce-o mai fi, cert este ca mie personal, ca si Danei de altfel, nu mi-e usor deloc. De maine il duce tati dimineata, poate o sa planga mai putin. Dar, cu toate astea, vrea sa mai mearga si maine. Si imi spune foarte senin ca a plans dupa mine, ma gandesc ca nu-i foarte afectat dc e asa senin cand povesteste.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Ileana, tare greu tre' sa fie ! Iti trebuie o tarie ...
Eu nu mai pooooooooooot! Fiica-mea se trezeste de vreo saptamana la ora 1 noaptea si nu se potoleste decat dupa ce o iau in pat la mine; si dupa ce o iau in pat se frichineste pe toate partile, si maraie, nu are stare ... sincer ma bate un gand sa o intarc ! Nu mai rezist!

Camy & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Camelia, eu zic ca Daria face asa pentru ca ii ies dintii. Parol.

Am reusit sa pun poze cu Ilinca, la semnatura.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Diana, daca m-ai tras de urechi, vezi ca m-am conformat . Au aparut multe fete noi, o sa incerc sa fac o listuta la inceputul subiectului.

Weekendul trecut am fost la o nunta in Bucuresti, am stat de vineri pana luni, am luat-o si pe Diana, a stat la o prietena pe care am cunoscut-o acum catva timp pe forum.
A inceput si scoala, clasa a 5-a deja, profesori multi si diversi, deja are cateva simpatii si antipatii printre ei, si le-o mai schimba pe parcurs, ca aparentele mai inseala.

Dana, cum ai reusit sa-ti sucesti piciorul? Poate pana sambata o sa-ti revii, doar nasa trebuie sa si danseze, nu? Pup fetita suparata ca incepe o noua zi de gradinita.

Ileana, nu stiu daca e vreun copil care sa nu planga in primele zile de gradinita, se va obisnui, insa greul tot pe parinti e, ca suferim pentru schimbarile din viata lor.

Diana, ai reluat deja activitatile obisnuite, e greu dupa concediu, stiu cum e, dar ne consolam cu gandul ca anul viitor ne vom relaxa iar cu 2-3 saptamani de vacanta... Ecaterina e fata mare deja, a inceput scoala. Am vazut poze cu voi, sa n-o mai recunosc.

Camelia, stiu de la o colega ca baiatul ei tot in jur de 8 luni a facut rubeola, se pare ca nu-i asa rara printre bebelusi. Diana a facut la 6 ani, la cateva luni dupa varicela.

Oana, neaparat sa ne intalnim toate, desi stiu cum e cu copilasii mici, eu sunt cam in minoritate pe-aici, nu ca as fi uitat cum a fost cand era Diana mica, insa informatiile n-ar mai fi asa actuale .

Bun venit fetelor noi!

Casoca

Mergi la inceput

Raportam si noi cum a fost azi la camin... a patra zi...

Aseara a comentat vreun sfert de ora ca NU MAI VREA LA CAMIN, azi dimineata din nou a spus ca ea NU VREA SA MEARGA LA CAMIN.

I-am explicat aseara ca trebuie sa mearga sa se joace cu jucariile, cu copiii, sa manance cu ei la masa... ma rog. A zis OK.

Apoi i-am mai spus ca TOTI COPIII DE 3 ANI (Luca, Mihnea, etc.) merg la camin sa invete poezii, cantecele, sa se joace... A zis OK.
(De dimineata incerca sa ma convinga insa ca ea nu are 3 ani, deci nu trebuie sa mearga la camin... retinuse ce-i spusesem )

Ne-am si jucat aseara cu personaje, cum vom face cand ajungem la asistenta si-i aratam guritza, burtica, apoi cum facem cand ajungem la vestiar, cum intram in clasa, cum ne pupam la despartire... de-astea.

Si se pare ca a functionat.
Azi dimineata a mers bine. Am dus-o in sala, am asezat-o pe scaunel la o masuta, apoi ne-am facut la revedere si-am plecat.

Dumnezeu stie ce-o mai face...

---------------------------

Buuuun, deci asteptam inscrieri la intalnirea din 30 septemnbrie !

Mergi la inceput