Va mai ganditi la prima dragoste ?
Raspunsuri - Pagina 9
carmenp spune:
prima dragoste dura fro citeva luni, fu p`in clasa a sasea, maica-mea nici acu` nu jtie, il iubeam tare de tot ne-ntilneam pe la colturi si-mi povestea cum fura ma-sa gaini...mai tirziu am aflat ca fu si el pe la mititica pentru viol, cum sa ma mai gindesc, brei? brrrrr
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
herra spune:
si eu ma mai gandesc; dar numai pentru ca imi place sa-mi amintesc starea aia cu totul speciala si pe care stiu ca n-am sa o mai traiesc.
dar nici prin cap nu-mi trece ca as putea sa-mi stric amintirile aducand in real si prozaic iubirea mea de acum...wow. de aproape 20 de ani!
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
hanna10 spune:
Va salut pe toti! E prima data cand scriu si am ales acest subiect pentru ca eu ma gandesc cu multa placere la prima dragoste. Am fost impreuna 7 ani de cand aveam eu 15 ani si el 16, continuand pana la ai mei 22 de ani. Am fost cei mai buni prieteni in primul rand si apoi iubiti. Ne-am despartit din cauza ca el vroia sa plece in America iar eu nu. La varsta aceea am luat decizia sa ne despartim si daca ar mai fi fost sa reluam de unde am lasat relatia, s-ar fi intamplat oricum. Nu s-a intamplat..el este in America de un an de zile doar, iar eu locuiesc in Londra cu sotul meu (englez pe care l-am cunoscut aici). Sentimentele de dragoste pt primul meu prieten au incetat la cateva luni dupa despartire, deci nu se pune problema de regrete; insa sunt fericita ca imi pot aduce aminte cu placere de prima mea dragoste.
Va pup.
sileriki spune:
E atat de demult , nu aveam decat 15 ani si El 18 , acum am 33 deci de ceva ani,era cea mai frumoasa parte a vietii mele care a tinut 3 ani , o iubire platonica , care a ramas asa , nu ne-am vazut de 14 ani , dar si acum ma trec fiorii cand ma gandesc la El, nu am mai trait de atunci atata dragoste si probabil nici nu voi mai intalni
Va doresc numai bine
evi , Eric 14.06.2000
ana_maria222 spune:
ah....raspunsurile voastre ma demoralizeaza...in sensul ca...eu inca ma lupt sa scap de fantoma primului meu iubit..omului pe care l-am iubit mai presus de orice....si cand aud de la 90% ca niciodata nu vor mai iubi asa..imi vine sa ma dau cu capul de pereti!
MaryP spune:
Nu pot sa spun ca ma gandesc, dar imi mai amintesc..Asa ..in trecere...
Acum mi se pare o copilarie.
RAZVAN MIHAI – puiul meu drag
laura72 spune:
da,si acum daca il vad pe strada sau povestesc despre el imi bate inima repede-repede.m-am indragostit din prima clipa cand l-am vazut,la o petrecere.si am fost asa de fericita cand m-a invitat la dans.nu a contat ca era cu altcineva,pe care o cunosteam.eram indragostita lulea,nu-mi statea gandul decat la el.nu puteam sa invat,abia asteptam sa vorbim la tel.sau sa vina wkd sa ne vedem.a fost platonic,dar atat de frumos. un adevarat coupe de foudre.a tinut doar 3 luni si era in 91.sa dovedit ca era un om cu un caracter uratel si desi am auzit destule rele despre el imi tresalta inima cand il vad.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
mexxa spune:
Ce interesant e subiectu asta...
Si eu ma mai gandesc uneori la prima dragoste...a fost ceva tare nevinovat...Ne-am despartit ca am crescut si fiecare vroia altceva mai bun, mai nou insa am stat in acelasi cartier multi ani...si chiar de multe ori ne intalneam si priveam unu la altu cu dor.Ne-am reintalnit dupa 6 ani, el fiind stabilit in Florida si venind in vizita in Romania(schimbare totala1! barbat in toata regula nu putoiul cu care umblasem eu).L-am revazut cu 1 saptamana inainte sa ma casatoresc...l-am invitat la cununie, a promis ca vine dar nu a venit.
Recent am vorbit pe net cu el...si a recunoscut ca nu a avut curajul sa vina...
Frumoase momente....aceste chiar ca niciodata nu le vom mai retrai...
_
mamica de ingeras lupatorpoze
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
miria_cristina spune:
Eu nu am iubit niciodata.
Am fost indragostita de cateva ori, dar nimic finalizat.Cand privesc in urma ma mir ce gusturi aveam.Eram foarte ... rebela!
Mie mi se pare, ca acum traiesc o poveste de iubire.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
iriale spune:
quote:
Originally posted by MaryP
Nu pot sa spun ca ma gandesc, dar imi mai amintesc..Asa ..in trecere...
Acum mi se pare o copilarie.
Idem