Va mai ganditi la prima dragoste ?
Raspunsuri - Pagina 10

silvana.ady spune:
Din cind in cind imi amintesc de el cu nostalgie. Au trecut 19 ani de cind ne-am despartit.
Acum sint casatorita si am doua fetite, dar prima dragoste o sa ramina intotdeauna undeva in subconstient...
Recent am gast un site cu pozele lui cu familia. Mi-a facut o deosebita placere sa il revad (in poze) si sa stiu ca este bine si fericit.
As vrea sa-i trimit un mesaj - "traiesc si mi-a facut placere sa te revad" dar mi-e teama sa nu-i deranjez...
Sivi + doua printzese

lili81 spune:
Ma gandesc din cand in cand, din ce in ce mai rar, dar cu duiosie, cu emotie, vorba fetelor, nu mi-e dor de el, mi-e dor de mine de atunci. Cand imi aduc aminte de el, zambesc automat, eram asa de indragostita..si atat de nepotriviti
Au trecut aproape 7 ani, nu l-am mai vazut, stiu ca s-a casatorit. Ma gandesc la el in fiecare an pe 30 dec cand e ziua lui, mai ales ca a mea e pe 31 dec si mi s-a parut asa...un semn la vremea respectiva.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana_ignat/my_photos

serendipindity spune:
Nu numai ca ma gandesc, dar l-am si sunat aum cateva saptamani sa ne reintalnim, dupa 5 ani si jumatate!!! Faza cea mai tae este ca dupa ce l-am revazut, am simtit iar fluturi in stomac. Nu, nu e vorba de dragoste, mai debraga de o reactie... organica, sa zicem. De, daca nu ne-am iubit cand trebuia, ca eram eu speriata de bombe, vroiam sa sriu de sex...
Mi-e clar ca inca ma mai atrage, dar acum eu iubesc din tot sufletul pe altcineva, cineva care insa nu mai vrea sa fie cu mine... Viatza mea a devenit o telenovela in ultimul timp, sper sa nu se intinga pe 5.000 de episoade, ca nu am rabdare asa de multa!!!

Guestus spune:
Si ai avut curaj sa-i spui acum ca ai fluturi... si ca atunci ai fost speriata de bombe (sex) ?

serendipindity spune:
Nu, nu i-am zis, dar cred ca s-a prins, ca nu e prost! Mai ales ca l-am intrebat daca mai bea cafeaua cu zatz si l-a bufnit rasul! Imi aduc aminte ca in acele putine luni cat am fost impreuna am descoperit cat de bine e sa ai cu cine sa-ti bei cafeaua dimineatza!
Acum, sincera sa fiu, daca m-ar suna sa ne intalnitm si lucrurile ar scapa un pic de sub control, n-as zice nu, mai ales ca sunt singura acum si cu ocazia asta aflu si io ce am pierdut acum aproape 6 ani! Noroc insa ca el are mai multa minte ca mine si e baiat finutz; stiu ca n-o sa bata niciodata nici un apropo.
A fost prea frumos ce am trait noi doi si ar fi pacat sa stricam asa o amintire. Un lucru mi-e clar: nimeni nu m-a mai facut sa simt atitia fluturi in stomac si nici nu cred ca voi mai intalni pe cineva care sa-mi suceasca mintile in halul ala. Nu degeaba se spune ca prima dragoste nu se uita niciodata!
Hai ca-mi palce topicul asta, cred ca v-ati dati seama ca zambesc acum cu gura pana la urechi!

serendipindity spune:
quote:
Mai, daca prima iubire este aia in care incepi sa simti ceva pentru un baiat... apai eram la gradi .
Ar trebui sa defineasca cineva ce e aia prima dragoste. Ca daca este prima persoana de care se indragosteste cineva... Hm. Eram printr-a cincea si asa tremuram de emotie, eram la discoteca in tabara si asa as fi vrut sa ma invite la dans! si m-a invitat si am folosit amintirea asta vreo 3 ani...:)
Nicoleta
Nico, eu consider prima iubire acel om care m-a facut sa-mi doresc pentru prima data sa fiu femeie. Ca altfel, am fost indragostita de nu stiu cate ori si m-am pupat si io acolo cu vreo 10 baietzi. Da nu cred ca se pune asta! Sau se pune????
Si io m-am indragostit prima data la gradi. Imi aduc aminte ca il chema Gelu, avea ochi albastri si isi scrantise incheietura mainii. Iar educatoarea ne-a rugat sa nu-l tragem niciodata de incheietura, ca i-o rupem. Si din aceea clipa am decis ca-l iubesc pe el si m-am dus fuga acasa sa-i zic bunica'mii!

mariamunteanu spune:
Nu ma gandesc deloc la fosti, nu numai pt ca sunt fericita in casnicie si am 2 copii minunati, ci pt ca ii consider capitole incheiate din viata mea. N-as mai putea sa reinnod o relatie trecuta. Cu cei care au fost "domni" m-as putea revedea sau vorbi ca intre vechi cunostinte; de cei "ne-domni" nici sa n-aud.
Maria