imi doresc o FETITA

imi doresc o FETITA | Autor: vioviju

Link direct la acest mesaj

buna, am deja un baietel de aproape 4 ani si vreau o fetita. aveti ceva idei despre cum as putea sa favorizez un pic soarta??? sunt convinsa ca si altele v-ati mai gandit la asta, poate chiar ati pus in practica cate ceva si a dat rezultate...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

mie mi-a spus doctorul meu ginecolog ca atunci cand vreau fetita sa ma duc la el inainte sa vrb. si eu am un baietel de 3 ani jumate si urmatorul copil, daca voi mai face, as vrea sa fie o fetita.
o sa caut numarul doctorului so iti voi da un pm dak esti interesata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Buna!
Spermatozoizii cu XY sunt mai rapizi decat cei cu XX, dar traiesc mai putin. Deci, daca exista ovul "in asteptare", sansele sa fie baiat sunt mari, deoarece acestia ajung primii. In schimb, daca este ceva de asteptat pana la aparitia ovulului, XY-cii mor si raman XX-ii, deci rezultatul este fetita. Asa ca eu te sfatuiesc, ca daca vrei fetita, sa va apucati de lucru imediat dupa cm, ca ovulul sa fie asteptat de XX cu bratele deschise .

Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vioviju spune:

Va multumesc frumos pt. ambele raspunsuri.

Valeria, clar sunt interesata. Raman datoare daca esti asa de dragutza si nu ma uiti cu PM-ul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Poate gasesti aici ceea ce te intereseaza.

http://www.genselect.com/?referrer=Google&gclid=CNObmaKNkocCFQ9rEAodAkVyug

Numai bine.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

cu cat esti mai departe de momentul ovulatiei, cu atat ai sanse mai mari sa faci fetitza... prin urmare e mai greu sa programezi pentru fetitza ca pentru baiat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

am vazut k cei de la Calmens au un calendar care te ajuta , dar trebuie sa il cumperi . cauta pe google si il vei gasi pt k eu nu il pot posta caci e considerat reclama.

Madalina 25+
cuburtika aferenta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

vioviju

iti dau pm poimaine sau raspoimaine...cand fac rost de numarul lui

Mergi la inceput