Imi cade parul rau-ajutor !!!!!
Raspunsuri - Pagina 3
Doris-Alina spune:
Brunetica, sunt de meserie...crede-ma pe cuvant...cel mai bun tratament pentru caderea parului( indiferent de cauze: hormonale, vopsiri, decolorari, chimioterapie, boli, anemie, lispa de vitamine), este Dercos Technique, fiole+ sampon energizant.
Mentionez ca nu am nici cea mai mica intentie de a face reclama, ideea este sa o ajutam pe Brunetica!
Sa vorbim concret:
Caderea parului la femei este de obicei insotita de o rigidizare a tesuturilor care inconjoara radacina.
Comprimata, radacina se ancoreaza mai slab in derm, si este mai putin alimentata cu energie.
Slabita, aceasta produce fire din ce in ce mai fine.
Progresiv, parul nu mai creste, se rareste, pielea capului devine vizibila.
Dercos are in compozitie :
- Aminexil 1,5% care se opune rigidizarii colagenului pentru a conserva supletea si elasticitatea tesuturilor care inconjoara radacina si pentru a-i permite acesteia sa se ancoreze mai puternic in pielea capului.
caderea parului este franata.
- SP94 0,10% care accelereaza reconstructia fibrei capilare.
Captat de radacina, acesta se transforma in elementele constitutive ale fibrei capilare pentru a construi din interior fire puternice si rezistente.
Formula este imbogatita cu vitaminele PP si B6 pentru un par stralucitor si plin de vitalitate.
Rezultate testate de cliente, inclusiv de mine:
Dupa 3 saptamani de utilizare
Caderea parului este incetinita
Firele de par devin mai puternice
Parul este moale la atingere
Dupa 6 saptamani:
Caderea parului este franata
Parul capata volum
Daca te mai pot ajuta cu alte sfaturi, te astept la Clubul Coafezelor!
Sa fiti frumoase!
DORIS si
INES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
oanalu spune:
Doris, daca esti de specialitate te rog spune-mi si mie ce sampon e mai bun impotriva caderii parului: Dercos sau Phyto? Eu am un par fin, lipsit de volum si in ultimele luni am folosit impotriva caderii un sampon de la phyto. Am avut rezultate f. bune, dupa ce toata iarna luasem vitamine pt. par fara nici un rezultat. Acum nu-mi mai cade, desi nu stiu daca e de la sampon sau de la faptul ca acum fiind vara consum multe legume si fructe. Azi am cumparat Dercos. Oare am facut bine ca am schimbat samponul, avand in vedere ca obtinusem rezultate bune cu celalalt? Ce ma sfatuiesti?
Doris-Alina spune:
Oanalu, ai facut foarte bine ca ai ales Dercos.
"Phytocyane" este pe baza de de struguri si Ginkgo Biloba, efectele nu sunt remarcabile...spun asta deoarece si eu ma confrunt de apropae un an cu aceasta problema si am incercat tot ce se putea incerca, in plus, sunt mereu in discutii si colaborare cu medici dermatologi si facem lunar evaluari ale rezultatelor date de cele doua tratamente.
Ca sa intelegi, Phytocyane este asa...cum ar fi un tratament naturist, homeopat...pe cand dercos are si medicatie, adica aminexilul, cel mai bun tratament dupa minoxidil.
Ideea este sa respecti schema de tratament, si sa nu schimbi samponul, chiar daca nu-ti mai cade.
DORIS si
INES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
nemary spune:
si eu am folosit Gerovital - Lotiune impotriva caderii parului, si am fost multumita. dezavantajul era ca simteam ca imi ingheata tot capul(contine si alcool)
o zi minunata,
Mari
Anda Panda spune:
parerea mea e sa te duci la dermatolog, daca poti si ai timp. motivele pot fi multiple.
sanatate !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
Happiness_4_us spune:
Noi folosim acum Hair grow, dupa o gramada de teste cu diverse produse impotriva caderii parului, iar asta da rezultat.
Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
raresionut spune:
quote:
Originally posted by Ica 1975quote:
Originally posted by raresionut
Eu propun o metoda naturala 100% si o poti combina si cu pastile impotriva caderii parului.
In loc de sampon poti folosi un amestec facut dintr-un galbenus de ou proaspat, l ligurita ulei de ricin si o lingurita ulei de nuca( se gasesc in farmaciile cu profil naturist).
Iar ca lotiune de par poti utiliza de la Gerovital- Lotiune impotriva caderii parului( este o noua prezentare a vechiului gaz folosit de bunicile noastre).
Alinasi printul Rares
![]()
Pozele noastre
Le amesteci sau faci ca o maioneza din galbenus si ulei? Dupa cat timp se vad rezultatele?
Noi
Da, le amesteci..ca pe o maioneza..tratamentul dureaza in general 3 luni.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
chivutamonica spune:
fetelor dragi, v-am gasit pe voi si va citesc pe fiecare cu atentie.Ce sa va spun ca de o luna buna,am ce matura prin baie iar ieri dupa spalarea parului,mi-a cazut smoc de par,m-am speriat tare sa ma credeti.Sotul a zis ca ma duce la medic.Eu ,am un par foarte bogat{daca nu mai cade}si chiar nu stiu ce sa fac .Eu,fac trat.nat.pentru bb si iau vitamine destule,oare de la ce poate cadea asa mult?

MONI
ralu_tudor spune:
Fetelor,din pacate ma confrunt si eu cu aceeasi problema ca si a voastra.Imi cade parul tare rau si parca nici ,pufulet' parca nu mai creste.Am incercat sa iau o prima masura acum 2 saptamani m-am tuns pana la umeri.De 5 zile am inceput sa iau vitamine Eurovita pentru par si unghii si mi-am luat si o masca Plenet Spa cu ulei de masline .
Acum ma gandesc sa imi cumpar si alt sampon!
Doris de unde as putea sa iau acest sampon Dercos?As avea oare probleme daca as combina acest sampon cu pastilele?
Si cu riscul de a va plictisi va mai pun o intrebare:in conditiile in care aveti aceste probleme cu parul mai folositi spuma de par( ca parul meu e foarte gras si daca nu pun spuma in 2 zile e 'lins').
Multumesc frumos!
Raluca
blanca000 spune:
Eu mi-am cumpatat sampon Foltene si tratamentul Foltene pentru femei, sper sa functioneze...cine l-a incercat?
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005