Imi cade parul rau-ajutor !!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

si mie imi cade foarte rau parul, tot asa, cand ma spal pe cap parca raman cu parul in mana, groaznic, am inceput sa iau multivitamine(cate 2 pastile pe zi, desi eu consum foarte multe fructe si legume , seminte si samburi si peste) si mi-am cumparat o masca de par si un sampon pt par slabit, sa vedem cat ajuta.
:(((

ma gandesc sa ma tund si foarte scurt, acum am parul lung, nevopsit, dar trebuie sa-mi fac si timp si mai ales curaj ca mi-e frica sa nu ma cioparteasca, nu stiu nici o coafeza care isi stie meseria, aici unde locuiesc am datr numai peste coafeze care parca si-au facut scoala la asociatia nevazatorilor :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Blanca,daca mergi pe pag.1,Veve,a trimis citea situri ,unde am gasit fete care au folosit ,Foltene.Eu,aici nu-l gasesc dar o sa incerc cu alte amestecuri de ou si ulei de masline...etc
<MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ryta spune:

salutare!
Si eu am probleme cu caderea parului.Factorii care influienteaza caderea parului sunt in principal stresul ,alimentatia necorespunzatoare si o vina o are si vopseaua de par.
Eu am inceput un tratament cu pastile BIOFEMIN(costa cca 18 lei 80 de capsule)si se pare ca da roade si mai folosesc si un ulei pentru regenerarea parului pe baza de plante de la HEMEL.
In speranta ca sfatul meu iti va fi folositor ,te salut si-ti urez mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Ryta,iti multumesc foarte mult pentru sfat,aici in SUA,nu cred ca gasesc asa ceva,chiar ieri am cautat pe la mag. cu produse naturale un sampon cu ulei de masline.S-ar putea si mai mult ca sigur este asa cum spuneai si tu:stresul,bata-l vina!Ca alimentatia e buna,maninc fructe si legume foarte multe.
,MONI

Mergi la inceput