noi sagetatoarele (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

mormelvio Cum a fost la analize? Asteptam vesti de la tine

dialnyko E sa papati sanatosi conservele. Sanatate fetelor. Ce tratament de imunizare le faci. Eu i-am facut Biei anul trecut unu homeopat. Poate il fac si anul asta.

Eu ma pregatesc de venirea Biei. Incerc sa fac ordine prin casa, aranjat patut, triat hainute, jucarii etc. Mai greu cu a mea cumnata care de o saptamana a insirat niste lucruri prin casa, in scopul de a le calca, numai ca unde le-a pus acolo le-a lasat.
Pe langa toate astea aseara m-am enervat tare rau pentru ca tot comenteaza cumnatamea felul in care fac mancare. Ca e prea grasa, prea sarata, prea asa, prea asa. Da ea intr-o luna jumate n-a facut decat doua portii de cartofi prajiti. Deja am vorbit cu sotul si i-am zis sa ne separam cu mancarea. Nu de alta dar presimt ca o sa-i pun cratita in cap.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dialnyko spune:

Ha-ha! Ce tare esti! Eu chiar iti recomand sa-i pui cratita in cap! Dupa ce ca nu face nimic..rectific, face mizere prin casa cu toalele ei, mai si comenteaza???? O data, pe cind stateam la socrii, tot asa comenta si soacra-mea! Ba ca e prea multa, ba ca e nesarata, ba are prea multa sare... pina o data, cind am luat oala si...zbrrrr cu ea in gradina! I-am facut rosiile si ardeii numai ciorba! Si florile!!!Doamne, ce mi-a mai placut! Si ce fatau a facut baba!!!!!! De atunci n-a mai comentat! Cel mai tare m-a inervat ca de fapt ea nici nu minca de la noi!!! Da comentarii avea destule!

Si cu vaccinu... E un fel de gama globulina! cAND am fost internate la Spitalu Marius Nasta, din Capitala, i-a facut analize si la partea de imunoglobuline si au iesit tare proaste! Si de atunci ne face de 7-8 ori pe an, cam o data pe luna, un vaccin.Sincer, nu stiu ce e , ca dr. e tare secretos, dar de atunci, cam de un an jumate, Diana nu a mai racit rau, sa fie nevoie de antibiotice, fie ele sirop sau injectabile!

My lady Di & Aly
www.dropshots.com/dialnyko" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetele

mormelvioce ai facut?
dialnykotare faza cu soacra si cratitaeu una n am ,asa ca n am treaba .rudele lui vin rar pe aici si sunt f.de gashka
tnicoletaam stat si eu la gramada,stiu ca e greu,eu una n as mai suporta sa stau cu cineva(in afara de sot,bineinteles)
agericabine ai venit!esti sagetatoare sau nu?chiar daca nu esti,poti sa vii pe la noi
gabi66inca nu mi am luat premiultu ce mai zici?
m.moniquesi ce zici,tu ai vrea sa fie bb sagetator?

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

E sper sa ma iertati dar ma racoresc si eu la voi. N-am unde in alta parte. Aseara am ajuns acasa si am zis ca fac un piure si fierb niste cremvusti. Cand colo ia cremvustii de unde nu-s, la fel si ouale pe care le luase sotul cu o seara inainte. I-am luat pe toti la interogatoriu si bineinteles ca nu le-a mancat nimeni . Or fi facut aripi? Mey, asa m-am enervat. I-am spus sotului ca gata, mi s-a taiat.

dialnyko Mersi de sfat. Dar sper sa nu ajung la chestii din astea. Mai ales ca eu fac urat cand ma enervez. Sper sa nu ajung la balamuc.
Sanatate fetelor, ti le-am admirat in poze sunt foarte frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dialnyko spune:

Tnicoleta, mercic! Sa stii ca si eu fac urit la nervi! O fi numele predestinat, sau poate zodia e de vina! Ce ziceti, fetelor? Si voi faceti urit la nervi??? Mai zilele trecute m-am certat cu sotu' ca nu facea nimic prin casa! Nimic bun! L-am facut si paduche, si parazit... Saracu de el...niciodata nu m-a auzit zicind asemenea cuvinte! Da aveam niste nervi...Acu totu' e OK. Nu ca intre timp s-ar fi apucat sa faca ceva, da mi-au trecut mie nervii!
Pupici, si zile calduroase! Ca ploaia de ieri mi-a ajuns pina-n maduva oaselor!

My lady Di & Aly
www.dropshots.com/dialnyko" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

dialnyko Eu cred ca avem soti foarte rabdatori sau care nu ne iau in serios cand avem nervi. Ca asa e si al meu (varsator, o fi de la zodie?). E de o calmitate iesita din comun. Cel putin cand am fost gravida ii faceam niste crize de nervi de imi venea sa mai iau singura la bataie, iar el se uita gales la mine si ma intreba daca mi-a trecut ca vrea sa stea de vorba cu mine. La faza de acum doua zile mi-a zis sa las nervii la o parte ca a venit acasa si totul se va rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

gabi66 semnatura este in saptamani de sarcina, numarul reprezinta numarul de saptamani implinite iar + inseamna ca sunt in urmatoarea sapatamana.

agerica bine ai venit in

carolada nici nu stiu ce sa zic. asa e sa fie. intr-un fel ma bucur ca va fi ca si mine, ca nu o sa-i manance "cainii din plasa". iti dai seama ce va fi la noi in casa eu si bebe sagetator si sotul leu. numai foc.

si eu fac urat la nervi. de multe ori fac eforturi sa ma stapanesc. dar si cand ma descarc vai de cei din jur. noroc ca sotul e rabdator.

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Fetele am revenit de la analize. Vestile sunt groaznice. Sotul meu a fost diagnosticat cu Azzospermie....suntem in soc...la orice ne asteptam dar la asta nu...intodeauna am crezut ca problemele sunt la mine..dar se pare ca ne-am inselat...suntem terminati...singurele sanse ar fi inseminare cu donator, fiv cu donator sau adoptia..inca nu stiu ce o sa facem...socul e prea mare si banii prea putini....

poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

mormelviosaracutii de voi,naspa cu analizelevezi sa l consolezi pe barbat tu, ca am tot citit ca au complexe din cauza asta.
moniquelasa ca mai bine zodii de foc decat niste molai,nu?si la mine i asa si merge struna
nicoletaeu cred ca barbatii in general sunt mai tolerantiin alta ordine de idei,ia zi,iti place delta?ai niste sfaturi pt.mine,ca noi vrem sa ne ducem pt.prima oara la anu in aprilie
dialnikosi eu fac crize de nervi,dar vad ca pe masura ce trece vremea m am mai calmat.inainte faceam crize nu conta ce si cum,acu ma mai abtin(cum zicea arsinel parca:"numar pana la 10 si rasuflu adanc")
gabi,agericaunde sunteti?

pupiciei la toate

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

mormelvio imi pare rau pentru problemele pe care le aveti. ai grija de sotul tau sa nu faca vreo depresie, ca ei sunt mai sensibili la acest capitol.
poate totusi se poate face ceva.

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput