noi sagetatoarele (2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

eu nu mai suport caldura. nu pot sa dorm. voi cum va descurcati?

nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Nici eu nu fac fata tare bine la caldura asta... Si juniorul meu e super agitat. Desi ii fac vreo 3-4 baite pe zi, tot transpira mult, ii ies si bubite de la caldura...
E bine ca azi mergem la munte si stam cateva zile, sper sa fie mai racoare si sa ne prinda bine la toti schimbarea de aer!!!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei

Mergi la inceput

kid distractie placuta la munte.
alex si acum face bubite de la caldura si gace si el 2-3 bai pe zi. azi l-am lasat singur in baie si mi-a udat tot covorul. ii place mult in apa.

nico36+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

salutare sagetatoarelor![pup]
noi fara aer conditionat cred ca muream,stam la 10/10 si sunt 34 de grade in casa...
kid ce misto de voi,drum bun si distractie maxima

quote:
Originally posted by nma

eu nu mai suport caldura. nu pot sa dorm. voi cum va descurcati?nico36+ 21.07.2003
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

azi am stat numai in casa.
dimineata cand am vrut sa-l scot afara a adormit.
azi a dormit destul de mult. cred ca de la caldura.

si la noi a mers ac aproape continuu. ma gandesc cu groaza la ziua in care vine factura la curent.

si al meu copil e iritat de la scutec, dar pe la elasticul scutecului. acum seara l-am tinut in tarc, dezbracat tot.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

cine doreste o ?
eu profit si intru acum pe DC caci pe caldura nici calculatorul nu mai merge.
in sfarsit am dormit si eu aproape toata noaptea. eram franta.
folosesc si eu AC dar nu prea face fata. de factura de curent ce sa mai vorbesc.... cat o fi atat vom plati.
azi se anunta si mai cald. sotul spunea sa mergem la niste prieteni la tare, poate mergem si in padure ... etc. dar el nu intelege caci eu nu ma mai pot deplasa. pot sa fac putina miscare dar noaptea imi intepeneste spatele si ma dor toate. mai bine prefer sa stau lipita de AC decat sa ma chinui cate o noapte.

m_monique pe caldurile astea ar trebui sa stea saracii copii fara scutece. stiu ca si Alex se irita si il lasam fara. se mai intamplau si accidente dar spalam mai des.

o zi buna tuturor (cu cat mai putine grade). va pup

nico36+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

nma mai ai un pic si scapi. vorba vine, ca abia atunci incepe greul.
iti doresc sa ai temperaturi mai normale dupa ce nasti.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

o ? eu am servit laptic rece.

m_monique si acum 4 ani cand l-am nascut pe Alex era foarte cald. e drept ca nu a fost cod rosu, dar a fost una din cele mai calduroase veri. e greu sa fi pe caldura dar si copilului ii e greu. nici nu stiu care varianta o prefer: sa-mi fie mie foarte cald sau sa am bb-lusul. cred ca asi sta toata ziua numai in parc. acum am 29 de grade in casa si au fost geamurile larg deschise toata noaptea. ziua merge AC-ul si termometrul nu scade sub 30.

o zi buna tuturor

nico36+ 21.07.2003

Mergi la inceput

se pare ca sagetatoarele nu prea suporta bine caldura caci rar intrati pe aici. eu cui mai dau ?

nico36+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Si eu o , un pic mai tarziu.
Inainte de bebe, primul lucru pe care il faceam dimineata cand ma ridicam din pat, cu ochii carpiti de somn, era sa pun ibricul de cafea pe aragaz... acum s-a schimbat rutina vreo 2-3 ore hranit, schimbat, leganat junior si de abia dupa ce adoarme imi savurez si eu cafeaua

Noi ne-am intors de la munte unde am stat 3 zile; juniorului meu i-a facut bine aerul, drept pt care ziua mai mult a dormit la aer curat, iar noaptea s-a descarcat de ''stresul'' acumulat peste zi, a fost agitat, asa ca eu nu m-am odihnit asa mult cum speram, oricum, m-am bucurat din plin de vremea mai racoroasa.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei

Mergi la inceput