noi sagetatoarele (2)
Raspunsuri - Pagina 22

loryna spune:
bine v-am gasit.sunt si eu o sagetatoare ,si vin la voi,cu o jumatate de bebelusa rac.cealalta jumatate e pe drum,si intregul vine in iulie.ma primiti?pe 1 decembrie e data nasterii

carolada spune:
lorynabine ai venit nrmal ca te primim. nu prea am inteles chestia cu jumatate de bebelusa rac.ce ai vrut sa spui?ai gemeni?
www.camping-kasern-salzburg.com

loryna spune:
nu am gemeni,dar mai am jumatate de perioada de sarcina.de asta am spus ca am o jumatate de bebelusa.

tnicoleta spune:
Loryna Bine ai venit! Sarcina usoara incontinuare. Asa-i ca am adezlegat ghicitoarea?
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

carolada spune:
lorynasa ti traiasca jumatatea de bebelusa atunci si intregul sa fie sanatos
tnicoletala ce ghicitoare te referi?
ce martisoare si cadouri ati primit?

m_monique spune:
am si eu putin timp, ca grasu doarme.
avem 12 sapt si 7200 g. papam tzitzi in continuare.
in ultima vreme nu prea mai doarme ziua, dar doarme toata noaptea.
ziua toata ii place sa se joace, dar trebuie sa ma uit la el. fara public nu se poate.
Andrei (16.12.2006)
poze

carolada spune:
moniquesa ti traiasca bebelusu.cred ca acu esti tare ocupata cu el
de mormelvio ce mai stiti?

mormelvio spune:
Aici sunt!!
Nu m-ati uitat??
Sunt super ocupata cu Alin...asta dupa ce vin de la serviciu..adica dupa ora 18...cand am si eu cateva ore in care sa stau cu puiul nostru...pana adoarme...si abia dupa aia intru repede sa mai citesc cate una alta..si gata la somn...
Cam asta e programul meu de aproap 4 luni d cand il avem pe ALin!
Duminica am avut botezul. A fost extraordinar. Alin a fost un scumpucel si jumatate. La semnatura gasiti poze..intrati si va delectati!
Carolada...cum esti? a trecut tare mult de cand nu am mai intrat..dar promit sa revin in forta...si sa tii ca deja ma gandesc la un concediu...ca anu trecut nu am ajuns...dar aanul asta poate reusesc sa vin sa te vad...
Pusi la toate...

dialnyko spune:
Buna, tuturor, bine v-am regasit, bun venit noilor sagetute, la multi ani cu intirziere de ziua femeii...si lista ar putea continua!
Am scapat cu bine din sesiune, am scapat si de o raceala a Dianei capatata la gradi ca li s-a stricat centrala, am scapat si de ziua gradinitei cu parada modei...n-am scapat insa eu de gripa...si zac precum un soldat in front!
_
My lady Di & Aly
www.dropshots.com/dialnyko" target="_blank">Filmulete si Filme noi
Serbarile de Craciun
Life is short...and before you know it your feeling old!

dialnyko spune:
Of, of, of! Nu mai vrea nimeni sa ne povesteasca nimic nou??? Ati plecat deja un vacanta de Paste??? Pai daca-i asa, Hristos a Inviat! Si ne mai citim dupa...
_
My lady Di & Aly
Poze de 2007
www.dropshots.com/dialnyko" target="_blank">Filmulete si Filme noi
Serbarile de Craciun
Life is short...and before you know it your feeling old!