noi sagetatoarele (2)
Raspunsuri - Pagina 23

m_monique spune:
Va doresc un Paste Fericit!
noi crestem. andrei a scapat de colici. acum mananca ca un disperat. inca tot tzitzi. azi dimineata l-am cantarit si avea 8100 g.
e f. vesel, se joaca toata ziua cu manutele lui si cu fata de masa. nu se lasa pana nu isi pune fata de masa pe piept.
nu prea mai doarme ziua, iar de la 3 luni a inceput sa se trezeasca in fiecare noapte ca sa manance.
in ritmul asta sunt franta. mai ales ca noaptea dupa ce mananca il apuca rasul.
duminica viitoare il vom boteza
Andrei (16.12.2006)
poze

tnicoleta spune:
Hristos a inviat!
Hop si eu dupa mult timp.
Aglomeratie la serviciu, acasa balamuc cat cuprinde de la cel mai mic la cel mai mare.
m_monique si mormelvio Sa va traiasca baietii. O sa trec si pe la poze.
dialnyko Sanatate multa.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

tnicoleta spune:
Helo fetele,
Ce mai faceti? Noi dupa o mica vacanta a fetitei la tara, relaxare pentru noi, distractie pentru ea, ne-am reluat programul. Plimbari in parc, papica, harmalaia din casa si tot tacamul.
Bianca si-a facut primul prieten pe care declara la il iubeste, a avut si primul cucui care din fericire a trecut.
Suntem in cautarea unui teren ca sa ne facem o casuta.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

m_monique spune:
bine v-am regasit.
de cand nu am mai dat pe aici, l-am botezat pe andrei.
botezul a avut loc pe 15 aprilie. a fost destul de cumintel. a plans putin la inceput, si cand l-a dezbracat. atunci a facut un pipi incat le-a sfintit pe nasa, fata nasei si soacra mea, plus hainele celuilalt copil. apoi a inceput sa faca kk. asa l-a bagat in scaldatoare. si prosopul pe care statea, si panza de mir au fost rezolvate.
vinul i-a placut.
apoi a adormit. s-a trezit pe la 5. a mancat iar apoi a ras cu toti invitatii. la toti invitatii a fost in brate. parca intelegea ca el e vedeta.
el creste in continuare. sambata trecuta avea 8400 g. pana tot tzitzi, si e foarte multumit. mai avem putin pana la marea diversificare.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Crisa-77 spune:
Bine v-am regasit,fetelor!!!Nu mai scrie nimeni pe aici de mult timp.pt voi si sanatate la
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

nma spune:
salutare
m-asi baga si eu pe aici dar vad ca nu prea are cine sa ma primeasca
fac totusi o incercare
sunt nascuta pe 06.12.1976 cu sotul leu si piciul rac. mai vine un bb care teoretic e leu
nico32+
21.07.2003
poze

nma spune:
pai nimeni nimic? pe unde sunteti fetelor? toata lumea a plecat in concediu? eu trebuie sa stau in pat din cauza lui bb care vrea sa se nasca prematur si aveam de gand sa va stresez.
nico32+
21.07.2003
poze

nma spune:
aici chiar bate vantul. fetelor nu va e dor de DC?
vreau si eu in concediu ca voi
nico32+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

annnna35 spune:
Salutare!
8.12.1977
norocoasa pe plan profesional, ghinionista rau in dragoste...
:D va pup pe toate!
Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.

nma spune:
anna mie mi se spune mereu ca sunt norocoasa, dar parca nu obtin nimic fara efort. eu stau foarte bine si la capitolul dragoste. profesional se poate si mai bine dar sunt multumita.
nico32+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze