noi sagetatoarele (2)
Raspunsuri - Pagina 21

dialnyko spune:
Mamaaaa...somn la greu pe aici...E drept ca nici eu nu prea ma inghesui, dar...cred ca sesiunea e de vina...Si cred ca nici azi nu va transmiteam salutari daca nu-mi trimitea LARA un mess sa-mi spuna ca fiica-mea e fotomodel in galeria eroilor, si mai ales pe prima pagina...ha-ha-ha...nici nu mai stiam ca le-am inscris si pe acolo, de cind le-am trimis pozele...
Hai, va pupic! Sper sa-mi mai fac timp pina termin cu sesiunea!
_
My lady Di & Aly
www.dropshots.com/dialnyko" target="_blank">Filmulete si Filme noi
Life is short...and before you know it your feeling old!

tnicoleta spune:
dialnyko - Moaama ce fotomodel superb. Felicitari. Bafta la examene.
Crisa - Suntei o familie reusita. Spor la bb2 si sanatate lui Andrei.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Crisa-77 spune:
Multumim,Tnicoleta!!!
Haideti fetelor pe prima pagina.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

tnicoleta spune:
Liniste si pace pe aici.
La noi a fost un we cu surpiza pt tati. Maine este ziua lui, si cum nu stiam ce cadou sa-i fac (si care sa-i placa) i-am pus la cale o petrecere surpriza. Ghinionul lui ca a lucrat toata saptama pana tarziu, norocul meu ca m-am putut ocupa in voie de pregatiri fara teama ca ma va descoprii. Duminica ca sa il tin ocupat am fost cu Bia la muzeul Antipa si apoi putin prin Herastrau. Cand am ajuns acasa venisera din invitati dar tot nu s-a prins. Abia cand a venit si un coleg de-al lui a inceput sa mustaceasca si zambind m-a intrebat daca eu sunt capul rautatilor. S-a lasat cu voie buna si alergaturi de cupii prin casa, jucari imprastiate si pansete la plecare. Sotului i-a placut surpriza, deci ma declar multumita.
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Crisa-77 spune:
Felicitari,T Nicoleta!!!pt sotul tau.Inseamna ca v-ati distrat de minune.
pt voi.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

tnicoleta spune:
Fetele unde sunteti? Am gasit subiectul abia pe pagina 8.
Eu am fost internata in spital cu Bia saptamana trecuta. Mi-a facut-o soacramea. A fost fata cu ea la tara si de la ce a mancat a inceput sa verse. M-a sunat abia dupa o zi ca ii este rau. Imi venea sa o bat.

m_monique spune:
ce mai faceti fetelor?
eu nu am mai scris ca sunt ocupata cu andrei. suntem la capitolul colici, si in fiecare seara am parte de concert.
marti i-am facut vaccinul pt 2 luni si a facut putina febra.
altfel andrei creste, mananca de rupe. are 6.7 kg si 60.5 cm
Andrei (16.12.2006)
poze

Crisa-77 spune:
BINE ATI REVENIT!
NOI SUNTEM OCUPATI CU MUTATUL,APOI AVEM DE FACUT ANALIZE CA MERGEM DIN NOU LA CONTROL.IN REST SUNTEM BINE.AM TRAS O SPERIETURA CU O VIROZA PUTERNICA...,DAR BINE CA A TRECUT.VA PUPACIM.
POVESTEA NOASTRA

tnicoleta spune:
Monic pe purtica sa treaca colicii. Eu o culcam pe Bia pe burtica ca sa nu o mai doara burtica. Poate merge si la voi.
Crisa Sanatate si sa auzim vesti bune de la doctor. sa stapaniti sanatosi casa.
Io sunt intr-o stare foarte proasta. N-am chef de nimic, ma enervez foarte usor si ma scoate din sarite orice. Sotul, Bia, soacramea, ceilalti locatari ai casei. Aseara m-a enervat sotul ca i-a fost lene sa se scoale din pat sa vina la masa si a trebuit sa ii duc mancarea la pat. Bia tipa dupa mine "mami, mami" si nu pot sa fac un pas fara sa se agate de mine. Nici la toaleta nu scap de ea. Soacramea tranteste si bufneste de dimineata pana seara. Eu n-am voie sa fiu obosita, trebuie sa le fac pe toate si sa multumesc pe toti. Gata. Nu mai pot. Daca o mai tin mult asa cred ca o sa ajung la balamuc.

Crisa-77 spune:
TNicoleta ar trebui sa ai mai multa grija de tine.
La exudat,lui Andrei i-au gasit Stafilococ patogen.Asa ca luni ne ducem sa refacem exudatul cu antibiograma la spitalul de copii,ca nu exista medicamentele pt copii pe antibiograma asta.Este doar gentamicina (Andrei a facut multa gentamicina in ultimul an ) si dr a refuzat sa-i dea gentamicina.
La tiroida a iesit :*T3=2,77mg/ml;T4=4,4ug/dl(nu inteleg scrisul cum trebuie) si TSH=3,3..../ml.
Cu astea voi merge la Tg.Mures la endocrinolog(in Galati nu este)
Dar sa vedem cum rezolvam cu exudatul.
Ca atat deocamdata.De duminica cred ca nu voi mai avea net.Sper cam intr-o saptamana sa se rezolve.
Kiss pt voi si sanatate la bb-ei.
POVESTEA NOASTRA