noi sagetatoarele (2)
Raspunsuri - Pagina 20

livia_sampetru spune:
Un An NOu mai bun pentru cupidoaneeeee!!!!!
Se zice ca anul asta avem mari sanse sa devenim mamici?Cine mi se mai alatura in drumul spre odisee?????????tutror!!!

tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! In noul an. Bine v-am regasit.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Crisa-77 spune:
Sper sa ai dreptate,Livia.Ca e8u de cand ma rog de barza si nu vrea sa vina!!!!!!! pt voi.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

m_monique spune:
quote:
Originally posted by livia_sampetru
Un An NOu mai bun pentru cupidoaneeeee!!!!!
Se zice ca anul asta avem mari sanse sa devenim mamici?Cine mi se mai alatura in drumul spre odisee?????????tutror!!!
LIV
eu tocmai am terminat odiseea. mult succes!

poze

Crisa-77 spune:
SA TRAITI CU NUMELE SFINTI IONI SI IOANE!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

dialnyko spune:
La multi ani si multe bucurii va doresc si eu!
Am fost cam ocupata la sf lui 2006, ca sa nu mai spun ca Alexa mi-a fost bolnava si numai sarbatori fericite nu am avut Din fericire acum este bine si am putut merge la gradi fara probleme.
Si sa nu uit...Bun venit noilor sagetute!
Mormelvio, sa va traiasca baiatul!!! E un scump...nu ma mai saturam de privit pozele!
Life is short...and before you know it your feeling old!
My lady Di & Aly
www.dropshots.com/dialnyko" target="_blank">Filmulete
Filme noi

Crisa-77 spune:
Haideti fetelor,pe prima pagina ca v-am cautat cam mult!!!! pt voi si sanatate la
.
Mai scrieti si voi ceva sa avem ce citi.
POVESTEA NOASTRA

tnicoleta spune:
Sagetute, trezirea
ca ati dormit destul.
Io, am reusit sa racesc, inca ma mai ustura gatul. Trebuie sa trimit si revista la tipografie, da mai astept 2 reclame.
In scurta vacanta de iarna i-am scos suzeta Biei, care a inceput sa vorbeasca chiar si noaptea in somn, probabil de oboseala ca acum nu mai doarme la panz.
Am fost si la munte cateva zile, de unde ne-am intors cu plansete ca trebuia sa luam si zapada cu noi.
Avem aici catela poze. Busteni 2006 si un filmulet cu Bia bucatareasa.
O zi buna
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Crisa-77 spune:
Foarte frumos la voi la munte.Noi n-am ajuns anul acesta....si cum lucram la bb2,nici la anul nu cred ca ajungem. pt voi si sanatate la
POVESTEA NOASTRA

Crisa-77 spune:
Avem poze noi in My public Shoebox sau in Kineto-dec 2006.Vedeti voi unde le gasiti.
POVESTEA NOASTRA