noi sagetatoarele (2)
Raspunsuri - Pagina 16

tnicoleta spune:
Salutare. Fetele nu mai ziceti nimic?
Eu deja sunt terminata. Cu una bucata soacra operata care a inceput sa nu mai stea locului ca s-a plictisit. Imi incep ziua facand curatenie in casa ca sa nu aibe motiv de ridicat din pat. Una bucata cupil care urla dupa maine cand plec la servici (de ca s-a invatat sa o iau cu mine la munca).
Si... printesa mea www.dropshots.com/day.php?userid=65623&cdate=20061106&ctime=114502" target="_blank">cel mai tanar angajat
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Crisa-77 spune:
Sa va spun ce am facut de sunt acasa si nu la seminar.La prima pauza am primit telefon de acasa ca Andrei are febra :? Eu il lasasem sanatos.Asa ca am zburat de la seminar inapoi acasa,chiar daca imi pare tare rau ca nu am ramas.Copilul are nevoie de mine in clipele acestea.L-am gasit ca o carpa.Statea in pat fff trist.Ii dadusera antifebrile,si nu scadea.Ii dadusera si tratamentul prescris de medic(l-am convins pe sot sa se duca la dr -el vroia sa ma astepte pe mine.N-am dormit toata noaptea:am stat si l-am pandit sa nu scap febra de sub control.Dimineata din nou 38.8 :( Sper sa-i mai treaca daca-i dau tratamentul prescris.Cam asta e.Imi pare tare rau ca nu am ramas la seminar.
Nu mai pot scrie ca tipa.Revin.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

tnicoleta spune:
Crisa - Sanatate multa lui Andrei. Pentru febra supozitoare cu novocalmin, daca are voie.
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Crisa-77 spune:
Tnicoleta,supozitoarele sunt fumate...
Ce naiba,ii dadeam cate 2 odata ca sa-si faca efectul.
Asta e.Asa suntem noi,mai dificili.Dar ne vom face bine,trebuie. pt voi.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

Crisa-77 spune:
Nici o miscare,nimic,nimic??
POVESTEA NOASTRA

m_monique spune:
Buna dimineata!
La multi ani pt. toate sarbatoritele zilei de azi, ca vad ca suntem multe. 37 + cu
Nunta noastra

dialnyko spune:
La multi ani! M_MONIQUE!
La multi ani, ANN MARIE!
La multi ani , mie!...
Sa fim fericite si iubite de sotii nostrii, de copii....si de cine mai vrem noi!
Life is short...and before you know it your feeling old!
My lady Di & Aly
www.dropshots.com/dialnyko" target="_blank">Filmulete
Filme noi

tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! Sarbatoritelor.
Sa fiti iubite si rasfatate.
Am avut un we infernal. Mai intai m-a enervat cumnatamea care sambata mi-a lasat copii pe cap ca ea are cumparaturi de facut. Si desi ii spusesem ca vreau sa o scot pe Bia afara ca n-a iesit toata saptamana, a plecat la ora 11 si s-a intors abia la 19.00 .
Iar ieri a fost sotul la peste si a venit acasa de a umplut chiuveta de la bucatarie cu el si mi-a luat 5 ore sa il curat.