Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (52)
Raspunsuri - Pagina 6
alinamoro spune:
Gabi, n-am vrut sa va spun ca sa nu va ingrijorati, stiu de tipa la care a murit bb in burtica. S-a internat odata cu mine dimineata, dar nu stia sigur daca va naste, dupa ce a vazut-o medicul ia zis sa ramana ca are si ea dilatatie 2. Chiar vorbisem putin cu ea ca astepta sa vina Miclea de la raportul de garda, era tot asistenta si ea.
I-a provocat si ei nasterea, dar era in salonul celalalt ca nu mai erau paturi la mine in salon si tot Mariana ia facut si ei injectia de dilatare. O mai intrebam pe Mariana cum ii "cealalta" si tot imi spunea "nu-mi place cum merge, nu se dilata deloc". Dupa ce am nascut eu, eram inca pe masa am mai intrebat si ei atunci ii facuse epidurala. Eu stiu ca apoi ca pe la 19 au urcat-o sus si a avut ruptura de uter, nu se stie cauza, pe la 19 si 10 mi-a zis Mariana ca s-a intamplat. Copilul a murit din pacate si ei a trebuit sa-i scoata uterul, bine ca mai are un copil acasa.. Mie imi spusese Miclea a doua zi cand a venit sa ma vada, el n-a mai plecat a doua zi, a zis ca mai ramane 2-3 zile in Arad.
Mi-a parut tare rau de ea, mai ales ca o stiam asa din cate am vorbit dimineata si mai vorbisem cu moasa despre ea.
Wow, cat am scris, ma dor picioarele.
Alina cu Adelina & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
gabitzica spune:
Doamne Alina, e groaznic ce a patit biata femeie! Prietena mea nu mi-a dat detalii, a zis ca nu vrea sa ma sperie, ea crede si probabil toata lumea ca a fost neglijenta medicala.
www.stoc-studio.ro/tudor
gabitzica spune:
Mesaj de la Flavia:" Se pare ca al mei bb e tare incapatanat. Contractii cam la 5 min dar fara dureri si nut in mult. Imi da dimineata inca o pastila si daca nu vrea atunic imi face cezariana"
Doamne ajuta sa fie bine!
www.stoc-studio.ro/tudor
claudia_maria spune:
Alinush,bine ati venit acasa,am vazut pozele cu Adelina e o scumpica foc,eu nu pot sa ma pronunt cu cine seamana inca nu imi dau seama poate dupa ce mai creste.Ma bucur ca sunteti bine amandoua si sper sa nu aiba colici ca eu stiu cit am tras eu cu Ana-Maria din cauza lor.
Si eu am aflat de mamica de care vb voi sunt rude cu vecinii mei,ei zic ca au fost neglijenta medicala,oricum a avut noroc ca a scapat ea ,i sa zis ca 1 din 100 scapa,mai au o fetita acasa dar isi doreau tare mult si un baietel.
Flavia iti facem galerie,sa vina Bogdanel cit mai repede.
GABI,tu cum te mai simti?
SA ne tineti la curent cu evenimentele.
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
Claudelu spune:
No biata Flavia, mai are de asteptat, la Bogdanel ii place acolo la caldurica Zicea ca cel mai urat ii e faptu ca trebuie sa stea in spital, acolo la travaliu si ca se plictiseste ca e singura! No sa speram ca maine avem vesti bune!
Gabi si eu stiam de tipa aia, dar n-am vrut sa va spun ca sa nu va speriati. Prima care mi-a zis a fost Alina si apoi vecina mea. Mi-a zis ca a auzit toata povestea din gura lu Miclea, ca el a avut o pacienta in salon cu vecina. Mi-a zis Anca (asa o cheama pe vecina mea) ca a venit Miclea intr-o seara si era cam distrus. Le-a povestit ca tipa respectiva a tinut mortis sa nasca natural chit ca ei toti au vrut sa-i faca cezariana. i-au facut epidurala si n-a mai simtit nimic, iar cand moasa si-a dat seama ca ceva nu e inregula au urcat-o la sala de operatii dar deja era prea tarziu ca bebe murise. Imi povestea Anca ca pe coridor se auzea barbatu femeii cum urla ca din gura de sarpe Miclea zicea ca tipa n-a vrut nicicum sa semneze petru cezariana Acum care e de fapt adevarul numai Dumnezeu stie, dar Anca mi-a spus ca oricum Miclea era super distrus!
Melania 14 spune:
Offffffffffffff, Flavia ! no sa speram ca maine la prima ora sunteti 1+1 nu 2 in 1 .
Alina bine ati venit acasa !
Gabi sper ca nu astepti pana luni !!!!!!! programeaza-te pe miercuri sau joi , oricum deja esti pe ultima suta de metri.Fa-ti bagajele si du-te sa nasti odata ! serios acum , ce tot astepti ca nu pricep?
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
Claudelu spune:
Ca bine zice Nico, Gabi ti-ai facut bagaju?? sau astepti sa venim noi la tine sa ti-l facem??
gabitzica spune:
Mesaj de la Flavia:" Nu ma dilat nicicumdesi de la 6.15 am stat in perfuzii, asa ca imi face cezariana.Mai e una inaintea mea asa ca probabil cam peste doua ore. Va scriu mai deseara"
Am sunat-o pe Flavia, care e foarte optimista ca de obicei, doar ca pare cam obosita si plictisita deja de atata asteptare.
www.stoc-studio.ro/tudor
Claudelu spune:
No pana la urma tot la cezariana ajunge...of Bogdanelu, iti place la caldurica!
Sa speram ca auzim cat mai repede vesti!
Hai Flavia, curaj! Totul va fi ffffff bine! Noi suntem alaturi de tine
gabitzica spune:
Ziceti ca venit sa ma ajutati la facut de bagaje?!Va astept! Am oroare de facut bagaje, mai ales in situatia asta. Data trecuta cand am nascut zici ca am mers in concediu. Am avut o geanta pe roti si o plasa mare. Acum as vrea sa fie cat mai mic. A...si faza grea e ca in fiecare zi m-am mutat la inceput, adica primele 3 zile. Noroc, ca m-au ajutat asistentele, ca tot asa se nimerea cand nu ara nimeni la mine. Si am mai avut si gramada de flori, pe care bineinteles a trebuit sa le iau cu mine
Cred ca totusi, as prefera luni. Parca e prea devreme sa ma dsprind de bebelina mea joi. Vreau sa mai savurez un pic momentul, pentru ca nu cred ca o sa mai am alta ocazie. Luni o sa am 39 +4 zile.
da poate imi face surpriza Furau mieruri seara cand il sun si ma cheama joi.
www.stoc-studio.ro/tudor