Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (52)
Raspunsuri - Pagina 5
gabitzica spune:
Mesaj de la Flavia :"Eram la analize cand ai sunat.Acum am primit o pastila de tinut sub limba pentru declansarea contractiilor.Tinet-mi pumnii. Va pup.
www.stoc-studio.ro/tudor
gabitzica spune:
Am vorbit din nou cu Flavia...dar inca nimic. Are ceva contractii, dar nu sunt dureroase. Inca nu a vazut-o nimeni pe masa. Asteapta sa vina medicul.
www.stoc-studio.ro/tudor
Claudelu spune:
M-a sunat si pe mine Alina si mi-a zis ca asteapta sa vina Calin si merg acasa dar nu inainte de a da o fuga pe la Flavia si dupa ce o vede ma resuna!
Melania 14 spune:
Flavia suntem alaturi de tine ! asteptam si alte vesti!
Gabi tu esti pe stand by, OK
Alina ce bine ca veniti acasa !
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
Claudelu spune:
No io is acasa...m-au sunat de la Primarie ca vin in control si am taiat-o ca arsa...l-am luat si pe Clau, i-am stresat putin pe toti ca asta mi-e stilul
Acum gata, ne-au verificat Au zis ca ne intalnim peste maxim 2 saptamani cand ne vor preda apartamentele care sunt deja gata
Nici o veste?? nimic?? Oare cum o fi biata Flavia?
Hildegard spune:
Gabi, avem o usoara iritatie pe gura ...am sunat-o pe dr. noastra si a zis sa dau cu Bepanthen.....si functioneaza. Ma bucur. Sa vedem maine.
Adevarul e ca umbla de-a busilea prin toata casa, baga tot in gura, se freaca de toate...spal eu si e curat dar nu-l pot pazi non stop.
Mai faca si de astea, sa se calesca nu?
Io nu vreau sa ma sperii.. dar nici pasiva nu pot fi.
Cu ce sa-l mai dau: cumpar Mustela??????Voi cu ce ati dat?------------------------------------------------------------------
E blond, are tenul albbbbb...si copii astia fac tot felul ca e tarreee sensibil.
Noi ne-am hotarat ..nu mai facem bb2.
Mi-e teama sincer. sunt prea multe.
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni
alinamoro spune:
Fetelor, am venit acasa!
Cum a fost la nastere v-am povestit live, asa ca nu mai am mult de scris acum. :)
Va multumesc tuturor pentru sustinere, ca ati fost alaturi de mine.
Voi scrie foarte putin (si fara emoticoane:) ) ca nu pot sta pe scaun, scriu in picioare.
In rest suntem ok, se pare ca incepem sa avem colici, dar sper sa le rezolvam cat mai repede.
Am fost pe la Flavia cand am iesit din spital pe la 13,30 si era foarte vesela, nu o durea nimic, avea contractii neregulate, dar deloc dureroase.
Clau, nu te-am mai sunat sa-ti zic de Flavia ca mi s-a descarcat telefonul si nu-mi gasesc incarcatorul.
Astept si eu vesti bune de la Flavia si ma rog pentru ea sa scape cat mai repede.
Va pup pe toate si va multumim inca o data ca ati fost alaturi de noi.
Alina cu Adelina & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
Claudelu spune:
Alinush mama bine ati revenit acasa!
Multi pupici la frumusetea ta cea mica
Am vorbit cu Flavia si inca nimic...e dilatata de 2 cm, n-are contractii dureroase, asteapta sa fie medicul ca sa vorbeasca cu el pentru ca moasa i-a sugerat sa ceara cezariana, pentru ca se pare ca Bogdanelu nu vrea sa iasa natural. Of ce ti-e si cu baietii astia
Flavia e bine, vesela si optimista. Se plictiseste doar, dar n-are ce face Imi place tare mult sa vorbesc cu ea si sa-i aud vocea plina de veselie si nerabdare!
Mi-a zis ca va pupa pe toate cu mult drag
alinamoro spune:
Clau, mersi de primire!
Am intrat sa va spun si eu ca am vorbit cu Flavia si exact ce a zis si Clau. Nu se dilata, e dilatata tot la 2 si asteapta sa vina medicul de la Laser sa vada ce face. Contractii dureroase nu are, acum sunt mai regulate, la 5-7 minute, dar nu o dor deloc.
Alina cu Adelina & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
gabitzica spune:
Off...n-am avut net vreo 3 ore!
Alina, bine ai venit acasa! Sa ne spui cum se simte Sdelina acasa si ce zice Dragos
Alina, ai auzit ca joi la o pacienta de-a lui Miclea, i-a murit bb in burtica? Cica a tot plimbat-o cand jo ,cand sus... si a fost prea tarziu. Nu stiu prea multe amanunte. Mi-a zis o prietena, ca e mamica de la gradi( au copii in aceeasi grupa).
L-am sunat pe Furau... si mi-a zis ca ar fi super daca am putea sa o intindem pana luni...ca vineri e sarbatoare(i-am zis ca si la mine), dupa aiai o zis ca poate joi... sa il sun oricum miercuri seara. Ma dispera un pic incertitudinea asta. oricum parca mai mult as prefera luni decat joi, numai sa pot duce pana atunci. Eu sunt stresata ca nu mai misca asa tare bb, dar probail nu are loc saracuta. De sughitat sughite de vreo 3 ori pe zi.
Biata Flavia, sper sa scape cat mai repede!
www.stoc-studio.ro/tudor