Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (52)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA
Dar ce vs fi fetitza? Baiat? Si numele? Totul e secret?

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Si eu sunt pentru duminica dupamasa ,excursie organizata la matern .

Eu am fost tare harnicuta, am facut de mancare ca si pentru o cantina , aproape ca nu am avut oale asa de mari .Am facut cirba si ardei umpluti pt 2 zile pt 4 adulti si o zana .M-a ajutat si ea am pus poze in albumul 14.09.2006, mi-a spus ca fasolea verde are culoarea "babastu" - albastru adica .

Flavia ce mai faceti ? cum va descurcati ?

Alinus ma bucur ca "s-a mai dat pe brazda Dragos" .

Ioana am inteles care e cadoul de la fratior dar de la parinti ? Tu tot cu contractii o ti ?

Clau astia toti au fost si la nunta voastra ?ca de cand sunt eu pe forum la cate nunti ai fost cred ca ai fi umplut o sala deja .Se molipsesc unii de la altii de se iau asa in pe rand ?

Maggda ce face Akira ? bine am zis ? si florile ?

Claudia nu ne mai spui nimic de Ana Maria ? Mel a descoperit ce inseamna sa fi murdar si acum ne exaspereaza cu "dundaia "-murdara, e si Mimia "dundaia" ,si "sandane"-sandalele si masa si "pupusa"-papusa si "slatii"-slapii si ....

Sunt curioasa daca o lasa Furau pe Gabi vineri acasa, dupa cate il stiu eu nu prea cred... Cipri care sunt noutatiile ?

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mai fetelor am sunat-o pe Gabi dar n-am prea vorbit pentru ca astepta sa-i aduca printesa. Nu prea cred ca prinde week-end-ul in spital din cate-mi dau eu seama. Daca am timp o resun sa vad ea ce zice.

Nico, da toti au fost la nunta noastra Anu asta am avut pe lista 7 nunti si 1 botez, dar de o nunta si de botez ne-am scapat. De botez ne-am scapat pentru nunta lu vara mea (de la care n-avem cum sa lipsim) e in aceeasi zi cu botezu, iar la o nunta m-am dat bolnava

Monica, da am rotunjit, ca sa nu intram in fiecare luna sa modificam. E problema??

Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu cam incep sa ma plictisesc pe acasa, am un copilas foarte cuminte care doarme si mananca doar, nu plange aproape deloc, am observat ca o doare burtica inainte de-a face kk si atunci plange putin, parca nici n-am copil mic in casa, doamne bine ar fi sa fie tot asa.
Macar daca as putea sta la calculator, dar sper ca pana saptamana viitoare sa pot sta in fund.
Peste vreo 2-3 luni sigur nu voi mai fi asa "lejera" si nu ma voi plictisi.

revin mai tarziu ca suna telefonul, iarasi!

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Na in sfarsit ma apuc si eu de scris.

Multumim la toata lumea pt urari si pt gandurile bune. M-am distrat citind ce ati scris cat am fost eu in spital. Suntetzi niste dragutze si m-a bucurat vizita voastra. Ne-a bucurat.

Ieri nu am mai intrat ca am fost cam zombie. Prima noapte acasa a fost grea pt mine. Gombotzul meu s-a trezit aproape din ora in ora si chiar daca nu plangea eu nu am putut sa dorm pt ca il tot auzeam cum se fataie in pat. Asa ca ieri am avut o stare nasoala, imi venea sa plang toata ziua, fara motiv. Se pare ca deja il chinuie colicii rau si nu am voie sa-i dau nimic pana in a 10-a zi de viata.
azi noapte a fost ceva mai bine. A stat treaz cateva ore, dar cuminte si am reusit si eu sa dorm cat de cat bine.

Schimbam multe scutece, ca face kk intr-o veselie. De mancat mananca bine de la mine si daca nu-l deranjeaza burtica doarme dupa ce mananca cam 3 ore.

Ma duc sa-l schimb ca iar a facut pachet si daca mai pot intru si va mai scriu dupa.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Gabi, esti viteaza. Cipri, cind vine acasa?Tudor si-a vazut surioara?
Alinush, ce bine ca bebelina e cuminte. Dragos ce mai zice?
Flavia, las ca incet incet va obisnuiti.Acu fac declaratiile, nu stiu cind merg cu ele. Ai cine sa ti le duca?as putea sa le duc eu ca oricum merg cu ale mele(ITM, CAS...)
Clau , chiar ca ai la nunti...
Nico, ce harnica esti.Bravos!
Ioana, mai da-ne un semn...
Deci cind mergem la Gabi?
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabi, felicitari! Bine ai venit pe lume Ioana! Sa cresti mare si sanatoasa!

Flavia, bine ati venit acasa! Nasol cu colicile, las ca trec, numa 3 luni dureaza (de obicei)... glumesc

Fetelor eu nu mai am vreme nici sa citesc ce scrieti... Am ratat si nasterea Ioanei... Am trimis bunicile acasa de 2 sapatamani, saptamana trecuta l-am dus pe Vladut la cresa si a fost un dezastru, plangea in continuu acolo. plangea si acasa se trezea noaptea urland... Sambata a facut diaree si de atunci o tine cu scaune moi si varsaturi ocazionale, asa ca nu l-am mai dus la cresa... Apoi am vazut ca ma descurc cu amandoi asa ca nu-l mai chinui cu cresa. Dar in schim sut zombi de nesomn, obosita, casa mi-e vraiste... Dar imi intru eu in ritm.
No, va pup.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, ma bucur ca ne-ai scris despre voi.
Incet, incet te obisnuiesti, cu plansul nu-ti fa probleme, e normal dupa nastere.

Diana, sanatate multa lui Vladut, imi pare rau de el. Unde l-ai dus la cresa?
Te cred ca e greu cu amandoi acasa, ma bucur si eu ca Dragos e la gradinita pana la 5.

Cristina, Dragos s-a mai obisnuit cu situatia, nu mai face pe bosumflatul si nu mai vorbeste urat cu noi, nu e el cumintenia intruchipata, dar e acceptabil comportamentul.
Fetele au inceput gradinita?

Ioana, tu ce mai faci, cum stai cu contractiile?
Cand am citit mesajul Dianei ma gandeam la tine ca nu va fi usor si cu Alesio si cu bb, mai ales primele saptamani pana te mai refaci si tu. Nu-si ia Ovi concediu?

Nico, cred ca e mortala Mela cum poceste cuvintele.

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Buna dimineata fetelor

Alinush vad ca scrii la ore tarzii,nu ai somn sau nu te lasa Adelina sa dormi,tot asa cumintica e.
Diana da ce curajoasa esti cu amandoi acasa,te cred ca iti este tare greu ,dar cu timpul o sa iti intrii in ritm,e greu ca sunt mici amandoi.
Chiar Ioana,tu cum faci cu Alesio il duci la cresa sau o sa stea cu tine acasa?
Flavia,voi cum va mai descurcati?cum a dormit Bogdan azi noapte?

Nico ce sa mai zic,Ana-Maria nu zice asa de multe cuvinte ca si Mel,zice mami,tati,haide,taie,maie adica tare,mare si in rest vorbeste dar nu stiu ce zice ca nu inteleg,a mai nou am vazut ca budi,budi inseamna caca adica trebuie sa o pun repede pe olita a durat vreo 2 zile pina m-am prins ca sarcuta isi tot punea mana la pampers si zicea budi,budi.In rest e destul de cumintica ,doar ca de vreo 2 saptamani nu stiu ce a apucat-o ca iar nu mai vrea sa doarma decit in brate si la pranz si seara,isi bea laptele si nu mai doarme ca inainte,se ridica din pat ma ia de mana si zice haida,ma dau jos se catara pe mine si in vreo 5 minute adoarme,dar pe mine ma streseaza ca de 6 luni am scapat de brate,dupa ce pina la 1 an a adormit numai in brate si acuma o luam de la capatsper sa ai treaca repede.

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Hellllloooooooo!!!!!

Unde umblati vandroacelor??

Am vorbit cu Gabi si mi-a zis ca a vorbit cu Furau care a spus ca daca pediatra ii da drumu si nu apar probleme maine e libera. Asa ca, i-am spus ca vorbesc cu voi si poate mergem la ea acasa. A fost de acord si mi-a zis ca ne asteapta cu drag. AM intrebat-o daca o deranjam si mi-a zis ca nici vorba. Deci ce facem??

Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

Mergi la inceput