grup de suport pt.renuntare la fumat
Raspunsuri - Pagina 27
miag spune:
Fetelor in seara asta fumez si eu ultima tigara. Ieri m-am intors din Barcelona si m-am chinuit teribil in aeroport pentru ca acolo chiar nu aveam cum sa fumez...si apoi in tarile civilizate nici in restaurante NU SE FUMEAZA !!!Ma simteam ca un mare zero intre atati nefumatori...si am zis ca ar fi cazul sa fiu si eu mai in randul lumii civilizate...
Sper sa reusesc pentru ca am suportul copilului si sotului meu: BB nu suporta mirosul de fum, iar sotul renunta si el din seara asta.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
pussi spune:
miag iti doresc multa bafta!!! fi tare ca se poate!!! eu am reusit, si sunt tare mandra![]()
daca ai nevoie de sustinere... cu mare placere

PUSSI
miag spune:
Pussi, singura mea teama este aceea de a nu ma ingrasa, dar mi-am promis ca voi merge la sala si atunci cand voi simti nevoia sa rontai ceva, voi manca morcovi...
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
eva03 spune:
Felicitari miag pentru decizie!!!
Pussi tu chiar ai reusit!
Esti la avansati ca si mine.
Eu peste cateva zile am 7 luni de cand nu am mai aprins o tigara.
Dau o
! Si inca nu am ajuns asa

mama lu' Claudiu
ina78 spune:
Fetelor ce mai faceti?
V-am spus ca ma las si eu atunci cind voi fi pregatita. Uite ca s-a gasit si momentul propice. Astazi am o saptamina de cind n-am mai fumat - din data de 29 decembrie.
Voi cum rezistati?
Cum faceti cu pofta si mai ales ce faceti cu miinile si cu tabieturile? Vad ca ma ingras, dar n-as vrea sa renunt.
Va pup si asteptr vesti de a voi.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
gabi_j spune:
Ina, felicitari! Eu nu mai fumez de la 1 noiembrie si ma simt foarte-foarte bine. Pe prietenul meu l-am exilat in capatul coridorului cu fumatul, asa ca in casa nu mai exista urma de fum. E extraordinar ca nu ma simt nici macar tentata, nici acasa, nici la servici, nici la pub... nicaieri! Nu simt nici cea mai mica dorinta sa fumez. Am tras acu vreo 2 saptamani un fum dintr-un trabuc, si mi s-a facut efectiv rau...
Multa sanatate, si putere sa puteti renunta!
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">MUZICA PENTRU CONNAISSEURS
eva03 spune:
La multi ani!
Si eu sunt tare mandra ca am ramas ferma in privinta fumatului: NEFUMATOARE.
Adevarat,
am mari probleme cu greutatea

, dar nu e principala cauza fumatul, ci sedentarismul. Stau si ma intreb unde sunt vremurile cand fugeam sa "prind" o tigara?
Alta problema care s-a ivit. Sotul este nemultumit ca nu ne mai reunim la o tigara si il las singur. La inceput parea multumit de decizia mea, dar acum lucrurile s-au schimbat. In plus, eu nu il mai inteleg cand pierde timpul si fumeaza linistit, sau deschide geamul sa fumeze si se face frig in casa, sau cand da fumul pe langa copil.![]()
![]()
![]()
Pofta de tigara nu prea mai am. Sper sa o tin tot asa ca am inceput noul an cu dreptul in privinta fumatului.
Si inca ceva: si eu si sotul am racit. Eu am trecut cel mai bine peste eveniment. Ma gandeam ca atunci cand fumam ramaneam cu tuse o perioada indelungata, ma recuperam foarte greu, eram ragusita mult timp. Acum au trecut toate intr-o saptamana si cu numai cu cateva medicamente, in vreme ce fumatorul... e ragusit si acum si nu mai stie ce medicamente sa bage.
Felicitari Ina78, Gabi_j!
Pussi, te asteptam sa dai de veste!
mama lu' Claudiu
ache spune:
in sfarsit, v-am gasit!
sunt mandra sa declar, nu mai fumez din data de 19 ianiuarie 2007, adica de 10 zile si ma simt supeeer (mai trag cate o shisha, dar nu se pune ca e ocazional si la mine era greu cu reflexul tigarii, ma refer la gest nu la fum)
acum sunt inca in vacanta, sper sa ma tina si cand m-oi intoarce la stresul de scarbici
va urez succes la toate, in continuare ![]()
anca
ina78 spune:
Bravo Anca. Tine-o asa in continuare.
Eu astazi fac o luna de cind n-am mai pus tigarea in gura... si sint tare mindra de mine. Asa ca astzi am sa-mi fac un cadou (inca nu stiu ce anume).
Multa sanatate si putere.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
ache spune:
bravo ina!
buna ideea asta cu cadoul! o sa-mi fac si eu unul daca ajung o luna, e stimulant! tu ce-ti iei?
anca