grup de suport pt.renuntare la fumat
Raspunsuri - Pagina 20
eva03 spune:
Buna ziua!
Astazi o sa va invit sa sarbatorim impreuna: 5 (cinci) luni de cand nu mai fumez
, 6 kg date jos dupa ce le-am acumulat din plin in urma gestului
.
Dau de baut la toata lumea!
Ce sentiment placut cand nu sarbatoresti singur, cand e cineva sa-ti inteleaga bucuria!
REZISTATI TENTATIEI!
mama lu' Claudiu
anda spune:
eva draga, FELICITARI!
sincer, constat ca e greu dar ma gandesc ca satisfactia e mare.
si la cit mai multe luni smoke free :)
anda & iedutz
Lemoni spune:
Eva te felicit din tot sufletul bravo tie!
Iar noi cele fara vointza sa-ti urmam exemplul cat de curind.
nadyana spune:
Eva, draga mea, elicitari in tot sufletul
.Ma bucur nespus si iti multumim ca ai ales sa sarbatoesti alaturi de noi
.Este greu sa rezisti, stiu, dar satisfactiile (ca in orice domeniu cand reusesti ceea ce iti propui si, pe deasupra mai e si o cauza nobila spre binele tuturor)sunt enorme..Te felicitam din tot sufletul si e rugam sa ne sustii in continuare.Iti uram mult inainte fara tigari, fumoasa si sanatoasa
Anda, felicitari si tie, draga mea.Stiu ca se poate.Nici eu nu am fumat o luna.Insa, pe mine in loc sa ma incurajeze faptul ca ceilalti imi spuneau ca o sa ma reapuc, m-a demoralizat.Si..poate si faptul ca, atunci cand fumam si auzeam ca cineva s-a lasat 2 saptamini si apoi s-a reapucat eu replicam ca:trebuie sa fii fraier ca, daca poti sta 2 saptamini fara tigari, sa te reapuci din nou
.Si,uite asa,am invatat inca o data in plus ca nu trebuie sa condamni si sa judeci pe nimeni. Tine-o tot asa draga mea si ai sa vezi ca satisfactiile sunt imense..Iti uram multa bafta si te sustinem
Eu astazi nu am fumat deloc..Vreau sa spun ca nici nu se compara cu ziua in cae m-am lasat.Nu mi-a fost greu deloc, nu am simtit nevoia de a fuma.Sau, poate, putin imineata si in timpul pranzului, dar nu mi-a mai fost rau deloc ca atunci cand m-am lasat acum 1 luna.Si vreau sa spun ca m-am si certat cu unii si m-am si enervat![]()

Veau sa merg in continuare si va rog sa ma sustineti.Sunt mindra ca am putut sta inca o zi fara tigari si ca, desi am fumat zilele astea am putuit azi sa stau fara tigari.Fetelor, va rog, avem nevoie sa ne sustineti
Annie80 spune:
eva felicitari

spune-ne mai sunt tentatii sa aprinzi o tigara dupa 2-3 luni ?
eu am avut o seara si-o noapte forte aiurea....m-am trezind turband....sa gasesc una...chiar am vrut sa cumpar dar.....
N-O sa cumpar!

anaisanais spune:
Buna ziua, mai intai!
Mai apoi: Felicitari si
pentru puterea de a continua efortul, pentru fetele care inca mai lupta cu ispita(nadyana, in mod special!)
Eva< la mai mare si tine-te tare, nu este chiar asa de greu sa renunti la fumat si sa te tii de ce-ai hotarat,nu
?
Haideti, fetelor, care inca va aflati in batalie cu tutunul, lucrurile nu cer decat o minima vointa si putina constanta, in rest, totul decurge de la sine!Eu, care acum un an si jumatate, fumam inca vreo 3 pachete pe zi, astazi constat ca gestul de a fuma nu-si mai gaseste loc in viata mea(nici la suparare, dar nici la bucurie sau la petreceri!), pur si simplu, acest gest nu mai exista! Haideti, se poate sa renuntati!
brianamica spune:
Mai fetelor, ma bag si eu aici desi deocamdata doar cochetez cu gandul asta....no smoking !!
fumez de 14 ani, cam un pachet de tigari pe zi....si sincer de multe ori mi-e mie sila de mine !
SIngurul lucru care ma opreste sa iau decizia....frica ...de kilogramele in plus.
Oricum am avut variatii foarte mari de greutate. Pe perioada sarcinii am luat 40-45 de kg pe care le-am dat jos cu regim, foame, cafea multaaaaaa si tigari asemenea !
Daca as scapa de frica asta , m-as lasa de fumat in secunda 2 !
Ma primiti asa fricoasa si indecisa ? Poate ca alaturi de voi...apare curajul de dupa usa !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
anaisanais spune:
Bine ai venit, brianamica!
De luat kilograme, ce mai incolo si incoace, vei lua; acum depinde de tine cate, 5 sau 25! Eu am luat in primul an 6, acum nu le mai am ''in dotare''(am un an si jumatate de cand nu mai fumez). Cu cat esti mai tanara, cu atat mai usor dai jos surplusul de kilograme, asa ca,hotaraste-te repede si uita de kilograme in prima faza; dupa ce vei renunta la fumat, vei avea trimp sa le dai jos!
Si apoi nu se mai poarta ''snururile '', deci este momentul sa exploatam in folosul nostru un kilogram - 2, puse unde trebuie![]()
!
nadyana spune:
Buna fetelor!Si azi m-am trezit luand un pachet de tigari din ala mic.Ce mai, nu-mi ramine decat
.Ma uc sa-mi caut vointa pierduta.
anda spune:
naaadyana, poi ce faci mai, ma lasi sa ma lupt eu cu balaurul si tu privesti cu chistocul in mana?
ia fii atenta. l-ai luat, l-ai luat...asta e. fumeaza cit iti vine si arunca-l. nu te simti vinovata. ia-o de la capat. si de cite ori iti vine a fuma gandeste-te ce greu ti-a fost sa rezisti fara...merita sa treci la nesfarsit prin chinurile astea?
ma ajuta enorm apa (ceaiul...sau ce-o fi), plimbatul (cu sau fara rost, acasa si prin firma...) si Remotivul cind imi vine sa ma urc pe pereti sau sa omor pe careva :)
brianamica, bine ai venit.
in legatura cu kg in plus eu sunt convinsa ca te ingrasi...daca mananci. nu te poti ingrasa doar de la nefumat...in loc de mincare, eu beau apa si ceai. n-am pus un gram, dimpotriva cred ca o sa si dau jos ca m-am apucat seara de la 10 pin pe la 10.30 sa alerg. in fiecare sera dupa ce adoarme casa :)) e cumplit de greu, dar zau ca merita!
anda & iedutz