grup de suport pt.renuntare la fumat
Raspunsuri - Pagina 21
anda spune:
btw, cu asta am inceput. m-am inscris aici, am facut toate testele si am facut toate cele 8 sau 9 lessons...m-a ajutat mai mult psihic...oricum ma ajuta, aia e clar.
https://www.stopsmoking.ucsf.edu/
anda & iedutz
Annie80 spune:
anda felicitari!!!!
brianamica bine ai venit in clubul nostru...eu n-am pus nici un kilogram pe mine, m-am abtinut si de la tigari si de la mancat prea mult...toate la mine au fost slighty and very slighty..fistic la greu si asa am ramas tot la 51 kilograme..
nadyana :( de ce nu ai cumparat tigari fara nicotina?tu ne-ai incurajat sa ne lasam si acum, tu o iei de la capat? hai ca poti de data asta o sa reusesti si-o sa fie mai usor pt ca iti distrug viata, tenul, dintii, respiratia ta iar o sa miroasa a scrumiera...hai! gaseste-ti vointa mai repede !

eva03 spune:
Buna seara, dragele mele! Va multumesc pentru felicitari. Am fost cu ochii pe voi
. Piciul meu este bolnav
si toata atentia e catre el.
Nadyana ce te determina sa aprinzi iar tigara? Rezistasei foarte mult. Din experienta mea, aproape ca ai depasit faza cea mai grea. Apoi ai zis ca ai reusit inca o zi fara tigari desi reluasei obiceiul.
Brianamica bine ai venit! Tu m-ai ajutat pe mine sa dau jos kilogramele mele si m-ai incurajat. Chiar daca te vei ingrasa, tu stii sa le dai jos. Dar poate nu va fi nevoie.
Anda felicitari!
Merita! Rezistati tentatiei!
mama lu' Claudiu
adusca spune:
va dau reteta sigura de-a va lasa de fumat, am incercat-o io si-a functionat;
asadar barbatu' din dotarea personala mi-a zis:
"-te lasi de fumat, iti ieu masina"
n-am mai pus tigara-n gura de doo luni, da' macar sunt o duamna, ce megane'ul meu![]()
fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by adusca
asadar barbatu' din dotarea personala mi-a zis:
"-te lasi de fumat, iti ieu masina"
ACUMA SPUI! trebuia sa-mi dai pontul asta inainte sa ma las si eu...poate ma faceam si eu cu una nadyana ce faci? unde esti?
Adria_ spune:
Buna, tuturor si felicitari fetelor care nu mai fumeaza si celor care lupta cu dependenta.
Eu n-am mai raspuns aici de rusine, fiindca n-am reusit sa ma las.
In schimb am gasit un site - fumat.ro in care am gasit multe informatii despre fumat, campanii antifumat,despre bolile cauzate de fumat,statistici legate de fumat si, ceea ce cautam poate demult-cauzele dependentei in general si modul in care poti elimina cauza. Eu credeam ca nu ma voi putea lasa de fumat, acum stiu ca daca imi voi intelege dependenta, cum functioneaza si de ce, atunci voi putea scapa.
Nadyana, citeste cu atentie ce scrie acolo, poate o sa te intelegi mai bine http://www.fumat.ro/recidiva/copilul.htm Eu m-am inscris la acel curs de renuntare la fumat. Si intre timp vreau sa scap de lipsa mea de incredere in mine, de rusine...., sa ma cunosc mai bine
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by adusca
n-am mai pus tigara-n gura de doo luni, da' macar sunt o duamna, ce megane'ul meu
fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Da! Brava! Ce barbat ai! Da ' tot tu esti de felicitat ( mai mult) pentru ca nu te-ai vazut cu el ( cu meganu) si pe urma sa-ncepi sa fumezi la volan, ca asa am mai vazut eu niste tipe, c-o mina conduc si cu una fumeaza
Eu raportez ca desi m-am mai lasat o data la pagina 3 (parca) a subiectului asta, abia acum pot zice ca am renuntat pe bune...am doua sapatamini si a inceput sa-mi dispara gustul ala aiurea de tigari ( pe cuvint ca nu exista in toata lumea asta, un gust -si un miros- mai timpite decit astea de va spun eu de ele...).
Sper sa ma tin si s-o ajung pe adusca!!!!!!!!!!
P.S. Eu vreau Laguna
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Kariris spune:
Buna fetelor!
Nici eu nu am mai scris pentru ca nu reusisem sa ma las... si imi era rusine.
Este foarte greu sa te lasi de tot si dintr-o data fara ajutor. Eu le inteleg pe fetele care se chinuie.
Eu am 3 zile de cand nu am mai tras nici un fum si de data asta simt ca m-am lasat cu adevarat! Nu ma voi mai reapuca niciodata! Dar nici nu voi mai pune tigara in gura! Pentru ca sa fiu sigura de asta voi avea in primele luni tigari NTB in casa daca ma apuca, sa fumez o mizerie din aia si sa ma linistesc.
Mi-am facut rost din strainatate (ca la noi nu se mai gasesc) Nicorette guma de mestecat cu nicotina. Si nicoretul si NTB le poti folosi maxim 3 luni. Eu sunt convinsa ca nu voi ajunge nici la 3 luni, dar sincer dezintoxicarea e mult mai blanda, mai usoara si reusesti sa treci peste acele momente grele in care iti vine sa fumezi.
Nicorette se folosesc maxim 8-12 gume/zi. Eu nu am folosit mai mult de 2/zi pana acum. Oricum mi-am luat suficient ca sa ma ajute sa trec peste perioada grea.
Beau foarte multe ceaiuri cu lamaie, apa plata, mananc fructe si... dorm pe mine nonstop, fetelor! Mi-e un somn de nu mai pot!
Noaptea am aceleasi simptome ca si alte dati cand m-am mai lasat, insa ziua e mult mai usor decat atunci cand nu aveam nici un ajutor si trebuia sa trec prin toate acele stari. Noaptea transpir in draci desinu sunt racita.
Referitor la acele site-uri despre fumat, nu stiu ce sa spun... daca chiarar vrea sa ajute oamenii sa se lase ar putea sa faca cumva sa reapara pe piata produse care sa te ajute sa treci prin dezintoxicare mai usor.
Uneori vointa nu-i suficienta.
Mirunaa spune:
Fetelor, ma primiti si pe mine?
Am ajuns sa fumez doua pachete de Marlboro rosu pe zi.Zici ca-s disperata!
Fumez cam de 16 ani.Am avut perioade cand n-am fumat.In timpul celor doua sarcini, o alta perioada de 1 an...si o alta, mai tarziu, de 3 ani.Dar din 2000 fumez de parca vrea sa recuperez timpul in care n-am fumat.
Astazi e prima zi cand n-am pus tigara in gura.Evident ca mananc la foc automat.Mi-e teama si mie de kilogramele pe care le-as lua daca m-as lasa( si am deja unele in plus).
Incerc s-o iau treptat.Intai rezolv problema tigarilor si apoi a kilogramelor.
Va mai spun maine cum sunt.
Toate cele bune!
Kariris spune:
Miruna tu fumezi exact ce si cat fumam eu! O sa-ti fie foarte greu la inceput dar trebuie sa rezisti! Fiecare ora, fiecare zi fara tigara e un pas spre reusita! Eu am tot timpul mizeriile alea de tigari medicinale NTB cu mine, in caz ca ma apuca crizele sa nu pun mana pe o tigara normala. Imi aprind o NTB trag cateva fumuri dupa care o sting si am pacalit "piticii"! Eu as putea si fara nici un ajutor sa ma las dar ar insemna sa stau singura, sa nu merg la serviciu si sa nu intru in contact cu aproape nimeni. Ieri am mestecat 3 Nicorette. Astazi inca nici una pana la ora asta. Si nici NTB nu am mai bagat.
Cafeaua merge bine fara tigara, sotul ma intelege si fumeaza in alta camera, cu usile inchise sa nu vina fumul la mine.
Cel mai fericit e cainele ca nu mai fumez cu el in masina, saracul!