grup de suport pt.renuntare la fumat

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

x-woman,
bienvenue au club!!
Nu este atat de greu sa renunti! Suntem aici , suntem''suportive''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x-woman spune:

Multumesc........ Deja bantui pe forum de cateva ore, si n-am mai bagat tigara in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by anaisanais
Annie80, nu stiu daca mestecatul gumei este o idee buna; medical s-a demonstrat ca nu ti se dezvolta muschii fetei, dar mestecatul declanseaza in creier mecanismele de producere a sucurilor gastrice, organismul pregatindu-se sa primeasca hrana si sa o digere; daca hrana nu ''apare'' in stomac , apare senzatia de foame, asa ca ...... mai bine mananci un ardei gras, decat o guma de mestecat .

Mda stiu asta, numai ca dak deschideam frigiderul sigur nu puteam sa ma opresc la un ardei sau castravete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Buna fetelor ! As vrea sa va inpartasesc despre cum m-am oprit eu brusc din fumat .M-am dus la un control la plamani ,unde mi s-a facut o radiografie ,de unde reiesea ca as avea cancer .M-au trimis mai departe la Marius Nasta ,ca sa-mi faca o tomografie sa vada de ce natura este si acolo mi-au descoperit tuberculoza .In acel moment am renuntat la tigari .Fumam un pachet si jumatate pe zi .Au trecut aproape 2 luni de cand nu am mai pus tigara in gura .Am vazut cat am stat in spital si am stat destul ,oameni cu apa la plamani prin care le era introdus un furtun direct in plamani ,iar la capatul celalalt era o sticla unde se scurgea lichidul .Si ei mai fumau .Era pur si simplu horor in spital de boli la plamani ,aproape toti bolnavii sa fumeze cu personal cu tot .Cei care fumau de fapt nu prea mai aveau nici o sansa ,dar isi scurtau mai mult viata cu fiecare tigara pe care o aprindeau .Aveam la un moment dat inpresia ca unul dintre bolnavi trage din tigara pe gura si ii iese fumul prin gaura unde era introdusw furtunasul in plamani ca era cald si omul statea descheiat la camasa .
Sper ca nu v-am plictisit cu experienta mea de viata si ca macar pe unii dintre dumneavoastra v-am facut sa renuntati la tutun mai usor .
Sigur se poate ! Bafta in decizia si reusita celora care doresc din suflet sa se lase de fumat!
FUMATUL INBOLNAVESTE GRAV SI UCIDE VIETI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Este cutremuratoare experienta impartasita! Cu siguranta ne este de folos: pe cele care inca ezita sa le determine sa renunte cat mai curand, iar pe cele care deja s-au lasat sa nu mai cedeze acestui viciu ca se expun iar acelorasi consecinte.

Iti doresc din tot sufletul sanatate!

mama lu' Claudiu

Mergi la inceput

Uitasem sa pun o intrebare, sa fac o remarca: de ce oare suntem numai femei? Subiectul ar trebui sa ne procupe pe toti, chiar si pe barbati.

mama lu' Claudiu

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Ce se intampla? Sa inteleg ca nu mai e nimeni preocupat de starea de sanatate pe care ti-o confera absenta tigarilor? Sau poate ca s-a deschis o pagina noua in alta parte? Sau pur si simplu toata lumea este extrem de ocupata?
Este abandonat acest subiect?

mama lu' Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

probabil ca barbatii nu-si fac griji ca ar arata mai batrini daca fumeaza ( asta a fost tinta mea de a ma lasa) who knows!

nu stiu ce fac celelalte fete, eu am inceput sa fumez in vis [:)))] asa ca daca fumez acolo nu aprind tigara in timpul zilei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

gata!!! vreau sa ma las si eu .. macar sa incerc, vorba aia mai bine sa traiesc cu regretul ca am esuat decat ca nu am incercat.
Pana acum fumam un pachet pe zi, de vreo luna din cauza unei tuse rebele care nu imi da pace le'am rarit, asa ca un pachet ma tine 3-4 zile, dar deja am cel mai crunt sentiment de vinovatie cand intind banii vanzatoarei sa mai cumpar un paket. Ma gandesc ca totusi sun 50 de mii,in stilul asta voi cheltui numai pe tigari vreo 2 milioane pe luna. si apoi.. iubitul meu nu fumeaza.. din respect pentru el nu fumez cand suntem impreuna(desi uneori sunt momente cand as ucide pentru o tigara ) . Sunt multe motive pentru care vreau sa ma las. dar de tot!!! Nici una mika la cafea, nici cu fetele la suc (buba e ca toti colegii de la munca fumeaza, toate prietenele la fel).
gata!!! ma las.. nu stiu de cand dar ma las...
ah, am auzit metoda unei actrite de a se lasa, metoda care a functionat.. intr'o zi ,in septembrie sa spunem.. a spus : eu la 1 noiembrie ma las de tigari, de fumat... propozitia asta si'o repeta de zeci de ori pe zi in gand .. a fumat in toata aceasta perioada ca intotdeauna, dar mereu isi spunea ca pe 1.11 sse lasa, cum ar veni a dat comanda asta timp de o luna ceierului, in asa fel incat pe 1.11 nu a mai pus gura pe tigara si niciodata de atunci.

Mergi la inceput

Felicitari Annie80!
Anderra te asteptam!
Eu sunt foarte bucuroasa cand vad ca mai este cineva care-si doreste sa ingroase randurile nefumatorilor. Am convingerea ca am facut un lucru bun renuntand la tigari, dar experienta de a ma reapuca de fiecare data ma face sa-mi fie frica. In plus, cand il vad pe sotul meu fumanad zilnic peste un pachet si tragand langa mine jumatate.... Si din aceasta perspectiva Anderra ce avantaj ai!
O zi buna tuturor! Rezistati tentatiei!

mama lu' Claudiu

Mergi la inceput