Clubul nurorilor (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneataaaa...am o leneee..si o oboseala, de nu mai pot! nu's ce e cu mine, da' as dormi tot timpul...

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza.

La lene subscriu si eu ca am fost aseara intr-o vizita si ne-am culcat pe la 12... Asa ca prinde bine cafeaua Elenei, mersic.

Marina, sunt foarte frumoase si canapelele din piele. Eu azi o sa merg la magazinul de unde am pus pozele cu canapele, sa vedem si cat sunt de moi modelele din poza si cum arata pe viu.

Roxi, nici nu ma mai gandeam sa merg la Casa Augustin, dupa ce mi-a zis si Fla. O sa ramana chiar ultima dintre ultimele alternative. Cat despre intalneala, inca nu se arata, ca sapta asta eu sunt pana peste cap si sapta viitoare e Fla plecata in concediu. In principiu va ramane in saptamana dupa ce se intoarce Fla, ca atunci eu raman singurica, imi pleaca sotziorul in delegatie (cel putin deocamdata asa sunt planurile). Evident ca-ti dam de stire, nu facem planuri de intalneala fara tine.

In rest... o zi cat mai frumoasa!

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata fetele,

O zi cat mai buna sa aveti si spor la treburi!

Pupi

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
dupa 2 zile de absenta motivata I'm online again

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna

cam liniste pe aici! toata lumea are treaba???
si eu tot bananai prin casa ca se aseaza praful de nu-i adevarat- trebuie sa sterg de cateva ori pe zi pana se mai duce.

Marina 20+

burtika

Mergi la inceput

Ai dreptate Marina, e tare liniste. Saracutza de tine, cred ca te lupti cu praful dupa santier.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Asa e Ali, mult praf. de aceea nici nu am cautat pana acum lustre sau alte chestii, pt ca sunt mai greu de sters, asa ca o sa le punem dupa ce se mai aseaza casa putin. oricum in cateva saptamani sper sa fie ok.pana atunci vine si mobila, ca si de la montaj se mai face mizerie. nu multa, dar...

tu cand mergi dupa canapea?
de saltea te-ai mai interesat, ai gasit ceva sa-ti placa din toate punctele de vedere?

eu nu inteleg, de ex, de ce toate saltelele au captusala bleu, roz sau crem- culori fff deschise.

Marina 20+

burtika

Mergi la inceput

Si cu mobila se face mizerie. Radeam de mama ca se stresa ca-i vine mobila si ea n-a facut curat in casa, si mie mi-a luat 3 zile sa curat mobila pe care am primit-o si dup-aia sa curat in casa.
De canapele o sa mergem sa ne uitam azi, speram sa gasim ceva pe placul nostru. Cam intr-o ora mergem la magazinul de unde am pus pozele (ca aici au program doar pana la 5 si altfel nu ajungem) si dupa servici mai mergem si in alte magazine. Saltea nu am gasit inca, o sa ne uitam tot azi. Dar daca nu gasim ceva suficient de inalt sau cu margini intarite, pastram salteaua pe care o avem si inaltam patul ca sa nu mai simtim marginile. De la magazinul pe care mi l-ai recomandat tu n-am primit nici o veste, sa vedem poate reusesc sa sun azi.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Unde ati disparut toate?
Eu am fost in pauza de masa pana la magazinul cu canapele, am gasit un model care desi nu era foarte moale era foarte confortabil, insa bineinteles ca nu se putea sa fie totul perfect: mi-a placut la nebunie una din stofe, dar nu o aveau pe stoc si nici nu stiau cand si daca mai primesc. Mi se pare absolut aiurea, adica ei primesc de la furnizori ce are chef furnizorul sa trimita? Nu in functie de comenzi? Bine ca isi fac reclama ca poti alege din peste 100 de modele de stofe si plusuri, cand de fapt din alea 100 de mostre au si ei 2-3 modele pe stoc... Sper sa gasesc in alta parte ceva unde sa imi placa si una si alta, ca nu prea am chef de compromisuri...

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

bye, bye fetelor
promit ca maine sa fiu mai scribareata, dar vad ca nu sunt singurica

Mergi la inceput