Clubul nurorilor (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Marina, canapea vreau ceva ultra comod, moale, de 3 locuri, extensibila si neaparat din stofa, nu piele/imitatie. Nici nu-s pretentioasa nu?

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

si eu il fac de obicei ac tine, marina, doar ca eu folosesc ceapa. ma gandeam ca poate stiti ceva retete usoare si mai speciale .... aly cu bulion sau sos de rosii nu e prea pe gustul nostru. pastele cu feta suan interesant. am sa fac si eu, mai ales ca imi place mult fetaaaaa....

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Ali pai chiar nu esti ff pretentioasa. daca vrei extensibila sa fiti ff atenti ce fel de cadru are canapeaua. este ff bun cel din metal, asa are soacra mea si e super ok. noi ne-am luat din piele naturala, iar pt cand vom avea musafiri... avem saltea gonflabila care face toti banii.

Marina 20+

burtika

Mergi la inceput

Lavi, n-am stiut ca nu-ti place bulionul. Alt sos care sa mearga cu pastele cu Feta nu stiu din ce ai putea face, ca nu cred ca merge prea bine smantana cu ficat.

Marina, o sa ne uitam si la suport, dar cel mai mult imi doresc sa fie moale, ca tot ce am gasit pana acum parca erau din caramida. Cele din piele stiu ca sunt moi (desi nu toate), dar am eu un pitic ca mi se lipeste de piele vara cand stau mai lejera prin casa si nu-mi place, de asta vreau stofa. Noi avem deocamdata o singura camera pt musafiri unde e pat de o persoana. De aia ne-am gandit sa luam canapea extensibila. Mi-ar place ceva de genul www.canapele.ro/odessa.htm" target="_blank">asta sau www.canapele.ro/riviera.htm" target="_blank">asta dar din stofa.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

aly, imi place bulionul dar nu cu ficatzei...imi place in ciorbe, in sosuri.....

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Sa va distrez putin, ca eu m-am distrat...

Un batran cap al mafiei este pe patul de moarte... Isi cheama nepotul la el si-i spune:
- Nepoate, asculta la mine! Vreau sa-ti las ca mostenire pistolul meu. El iti va aminti mereu de mine!
- Dar, bunicule, mie nu-mi plac pistoalele!... Mai bine mi-ai lasa ceasul tau, Rolexul!
- Asculta la mine! Intr-o zi, tu o sa conduci afacerea familiei... O sa ai o nevasta frumoasa, o gramada de bani, o casa mare si, poate, si cativa copii... Si, poate, intr-o zi cand o sa te intorci acasa, o sa-ti gasesti nevasta in pat cu alt barbat... Si-atunci ce-o sa faci? O sa-i arati Rolexul si-o sa-i zici, "Hei, amice, tie ti s-a scurs timpul! E randul meu!"

Doi studenti se intalnesc in campus. Unul dintre ei intreaba:
- Hei, de unde ti-ai luat bicicleta asta super?
- Pai sa vezi... ma plimbam intr-o zi pe strada si imi vedeam de treaba mea, cand imi apare in fata o femeie superba pe bicicleta. La un moment dat, se da jos de pe ea, o arunca cat colo, se dezbraca de haine si striga: "Ia ce vrei de la mine!".
Amicul da din cap aprobator:
- Buna alegere! Sunt convins ca hainele nu ti s-ar fi potrivit.

Edit: v-am pupacit ca zbor spre casa imediat. Pe maine!

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Ali super bancurile.

Cat despre canapele, imi plac modelele la care te-ai gandit. ai dreptate, astea de pliele se lipesc... de pliele vara, dar mie tot imi plac.

Lavi cum stai cu preparatul ficateilor? eu fac cartofi prajiti cu carnaciori si salata de varza.

Marina 20+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

ali...casa augustin nu-s f promti....si daca nu stai ep capul lor si nu te interesezi pe parcurs ce si cum lucreaza...te trezesti cu un produs final pe acre nu l-ai vrut in forma aia...; o spun din experientza....
poate a fost doar o greseala ...dar vad ca acelasi lucru il spune si flavia....

cauta la altii mai intai si treci pe la casa augustin doar ca ultima alternativa.

pupici
p.s flavia, cand te intorci poate o vedem pe sara.

Mergi la inceput

marina, am terminat cu papa. am facut ficatei de pui cu piure de cartofi si acuma ma gandeam al o salata....

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

neata nurori!
doamne ce rusine...pai pe pag 3...sa va scot eu de-acolo...hai serviti si muuult
si ptr care doreste haideti la separeu...

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput