Clubul nurorilor (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Alynutza
sefu' lui iubi a batut recordul: a avut de mers la 12 nunti vara asta.

caaaaaaateeeeeeee? fereste-ma, Doamne de atatea!
Fla ajut si eu cat pot. Nu e mare lucru.

socrela mea park a innebunit! trece de la laude k a fost cu toti cei 4 copii ai ei (adik si ginere si nora) la nunta si cik e f mandra, la...planuri cu noua noastra masina. pe care CLAR nu o va conduce altcineva decat puiu si nu va pleca nicaieri fara noi (curand ma bag la scoala io-te asa, de-a )..insa oricat i-am arata k nu-s sanse, tot vorbeste ..sambata mergem la nasi si idioata s-a autoinvitat. Ce faceeeeeee? nici gand! mi-au ajuns 2 wk cu ei dupa mine!
a...si desigur isi face planuri k sambata dimineata merge dupa marfa cu...da, cu masina!!! cred k sigur iese .

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fla, mersi, speram si noi sa fie mai bine pentru ea. Insa cred ca va sta cateva luni acasa sa-si revina si abia apoi sa-si caute altceva de lucru.
N-am facut nici o branza cu salteaua, tocmai m-am intors de la magazin si aia care mi-ar fi placut e moale pe margini si nu are intaritura, asa ca n-am rezolvat problema. Acum ne tot gandeam unde mai gasim saltele in afara de domus, metro si practiker...

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna

printre picaturi mai intru si eu

Raza felicitari pt masina- acum am aflat, sa va bucurati de ea.

Ali eu am saltea de la Previ si e super. pt dormitorul mic o sa fac la comanda pt ca e o dimensiune iesita din tipare (110/190) si tot de la ei luam, dar nu stiu daca acolo aveti firma asta. ieri ne-au venit canapele si suntem fff incantati. abea astept sa vina si mobila, sper sa iasa super. pretul nu este exagerat pt ca o facem la o cunostinta a sotului si i-am zis ca nu vrem factura asa ca nu platim TVA-ul.

Andreea pupici tie si Biancai.

burtica mea e bine, creste si parca nu-mi vine sa cred ca e a mea. de asemenea nu-mi vine sa cred ca nu am cumparat nimic inca pt bebelina, dar este timp.

pupici pt voi toate

Marina 20+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

hellooo

raza, felicitari pt masinutza!! asa era si soacra mea cand ne-am luat masina asta ultima, dar si-a dat repede seama ca nu are cu cine sa ii mearga( adik cu mine, ca sotzu' i-ar mai fac ele pe plac ....).

marinutza-burticutza, ma bucur ca te simti bine.

sunule , ma bucur ac vii mai des pe "aici".

fla, eu am fost acuma 2 luni la herculane, si noi am plec in wk la felix cu niste prieteni, dar din pacate e pomana de 6 luni a socrului si cred ac nu se cade sa plecam.

andreiule, ami asteptam si noi poze noi cu "bibi". tu cum esti? ti-ai revenit bien dupa nastere? ai dat jos din kg puse?

noi am avea wk o nunta, dar nu mergem, am dat plicul...

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

multumesc, marina!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Alina eu intr-un fel ma bucur..pt ca exact asta fusese si problema persoanei de care ti-am zis! E bine ca te-ai uitat atent. Acum..nu stiu ce firme sunt in Cluj...dar mai bine cautati amanuntit si luati ceva bun si rezistent!Aaaa...multa sanatate soacrei tale!

Marina spor la retusurile casei, la cumparaturi pt bebelina si pupici burticii!

Fla multumesc! Prima data, un soi de weekend prelungit va fi in perioada 15-19! Apoi plecam pe 23 in concediul adevarat!(seful meu cica: pai tu numai asa vorbesti...maxi-weekend si concediu adevarat...ciudosuuu)

Cam liniste aici...

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Marina, mersi de info, de sunat nu pot sa sun ca e sefu la birou, dar le-am trimis un mail sa intreb daca au cumva magazin si in Cluj, ca pe site-ul lor nu scria. Tu ce fel de saltea ai? Ca si asta e o problema, nu stiu exact ce fel de saltea ar fi mai comoda. Initial am luat o Relaxa ortopedica, dar ma cam doare spatele cand ma trezesc, asa ca nu stiu ce tip de saltea ar fi mai buna.
In alta ordine de idei, vezi ca mai ai putin si ti-e gata si casutza si ma bucur sa aud ca sarcina merge bine. Lasa ca mai ai timp sa cumperi lucrusoare si pt bebelina, si oricum, eu am inteles ca amenajati acum si camera ei, asa ca nu poti spune ca nu te pregatesti in nici un fel pentru venirea ei.

Raza, da, asa e, saracul de el, in fiecare weekend aproape a mers la cate o nunta. Cand am avut noi, a venit si la noi, dar a stat putin, sotzia lui il astepta la alta nunta. Ma mir ca a rezistat financiar, pentru ca la noi cel putin a fost super generos (a dat mai mult ca altii care au stat pana la sfarsit si el abia a stat la aperitiv). Cat despre masina, asta e, n-aveti ce face decat sa puneti piciorul in prag. Te-ai hotarat sa faci scoala? Si pe mine ma tot bate sotziorul la cap, dar mi-e cam frica...

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetele, dati-mi si mie o idee. vreau sa fac ceva de papa cu ficatei de pui. tot timpul ii fac asa ca o mancarica (tocanitza) cu piure de cartofi, parca as incerca si altfel sa ii fac. aveti vreo idee?? voi cum ii faceti?

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Sun, maine mergem sa ne uitam de canapele si poate gasim si saltea (desi eu nu stiu decat 3 magazine cu saltele in Cluj, dar or mai fi). De la astia de la Domus imi place salteaua de latex, dar inca nu-mi da mana sa dau 20 de mil pe o saltea...
Foarte bine ca pleci in concediu, trebuie si relaxare si weekendurile, fie ele si maxi, tot nu-s suficiente.

Lavi, eu pun putin ulei in tigaie, pun ficatul, presar oregano si nucsoara, pun si putina apa si il gatesc la foc mic, il tot intorc de pe o parte pe alta. Cand e gata ficatul pun peste el sos de rosii, pe care il mai diluez cu apa si putin vin rosu (daca am desfacut), asta in cazul in care folosesc pasta de rosii si nu bulion. Condimentez cu sare si piper dupa gust. Ca si garnitura folosesc paste cu branza Feta. Fierbi pastele, apoi intr-un vas pui putina margarina sau unt la topit, adaugi branza Feta taiata in bucatele si amesteci pana se topeste si branza, pe urma pui pastele si amesteci. E foarte bun, ca branza Feta se topeste si se lipeste foarte bine de paste. Uitai sa spun ca folosesc ficat de pui. Nu stiu la ala de porc daca merge reteta asta.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Ali noi avem saltea super ortopedica, la inceput ne-a fost cam greu dar acum ne-am obisnuit cu ea si chiar nu as mai putea dormi pe una moale. Canapea de care vrei?

lavi eu fac ficateii de pui cu usturoi, dar tot cu garnitura de piure sau cartofi prajiti. sotului ii plac ff mult asa ca la alt mod de preparare nici nu m-am gandit.

La bebe in camera am zugravit, am pus parchet, urmeaza sa iau o perdeluta frumoasa cu desene sau floricele- sa vad ce gasesc sa-mi placa, o lustra cu barby cred. salteaua de care spuneam e pt patul de aici, e aproape gata si acela- trebuie sa-i punem picioarele (pat facut de bunici, ad rama facuta de tata, picioare de inox facute de socrul meu). la patut nu ne-am hotarat inca dar cred ca o sa luam din acela de lemn- Andreea astept sugestii. o sa facem si un sifonier micut sau o comoda pt hainute (am ff multe de la cumnata mea, de aceea nici nu am cumparat pana acum).

Marina 20+

burtika

Mergi la inceput