Clubul nurorilor (68)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Mai, mai, lipseste omul putin si pe voi va apuca vorbaria ...

Bun venit noilor nurori, speram sa va simtiti bine in clubul nostru si sa ne "calcati pragul" cat mai des.

Elena, Cami, felicitari boboceilor vostri, sa invete bine si sa aiba numai succese la scoala!

Marina, incearca sa nu te enervezi, ca n-are rost, ii faci rau la bb. Asa sunt mesterii. Eu astept cu nerabdare sa vad daca ai mei apar intr-un final (dupa 3 saptamani) sa-mi termine balconul si sa se apuce in spate de ce mai trebuie). O veste buna tot am (legat de amenajare): sambata am fost si am comandat canapea! Am profitat vineri ca am avut zi libera si am fost pe la Elvila si am luat la rand toate mostrele, am incercat sa fiu open-minded si sa nu stau blocata pe o singura culoare, ci sa vad orice ni s-ar potrivi cu mobila/covorul/etc. Si am gasit in final doua culori, un bej-galbui si un maro-cognac mai inchis, care erau pe stoc si mi-au placut, sper sa ma fi ajutat bine memoria si sa fie culorile din covor, asa ca ieri am fost si am comandat. In 3-4 saptamani vine. Si extensia e mortala, pur si simplu e ca un pat care se scoate din canapea, cu saltea proprie, deci nu se va dormi pe pernele de la canapea. Sunt foarte incantata, sper sa nu o dea in bara cu combinatia de culori.

Andreea, sper ca ati avut un botez frumos, de fapt, sunt sigura ca asa a fost. Sa-ti traiasca fetitza, sa-ti creasca mare, cuminte, frumoasa si desteapta si sa-i dea DD mult noroc si fericire.

Fla, v-am scris ca vineri am zi libera, ca sa ma motivati, dar se pare ca n-ai observat. A fost destul de plina, ca am reusit sa-mi termin in sfarsit o pereche de pantaloni, apoi am mers sa ma fac frumoasa, am facut curatenie in casa si seara am iesit cu sotziorul in oras sa ne sarbatorim aniversarea. Ne-am simtit foarte bine, asa ca o sa se lase cu "repetir" . Ieri iar alergatura, s-a casatorit o colega de-a lui Gabi si am mers si noi s-o vedem la civila, emotii, amintiri super dragi si frumoase... Eu joi am ajuns destul de tarziu acasa, ca de, am mai trecut pe la o petrecere. Tinem pumnii stransi sa iei creditul, ca abia astept sa vin la tine la cafea . Cu amenajarile nu-ti fa griji ca sfaturi gasesti, si cu gospodareala te ajut si eu cu mare placere, mai ales ca mie imi place in bucatarie de trebe sa ma scoata sotziorul pe sus.

In rest... am o dispozitie super ciudata... Gabi a plecat dimineata devreme si deja mi-e dor de el... mi se pare goala casa si n-am chef de nimic. Sper sa plec si eu saptamana viitoare ca sa-mi treaca mai usor.
Va pupic si ne "auzim" maine!

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

hello...

wow discutie duminica???? de mult nu s-a mai intamplat!!!!
alynutza , nu am "prins": unde e plecat sotzu'???
noi am fost azi dimineatza si ne-am luat canapeaua (coltzarul), joi dimineatza ni-l aduc. am renuntat pana la urma sa il luam din piele dar l-am luat........alb!!! . asa arata : http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/detail?.dir=/ceeascd&.dnm=3ee7scd.jpg&.src=ph

azi ma duc sa imi vad nepotzica ca nu am mai vazut-o de o saptamana....de abia astept!!!

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor!

Mersi ca v-ati gandit la mine si mersi de urari. Sintem ok amandoi, Leo la fel. O sa mai trec pe la voi dar mai rar, cum intru pe DC.

Bun venit noilor fete, v-am trecut repede pe lista.

Restul fetelor, va pup pe toate, scuze ca nu va nominalizez, dar ma gandesc la voi.

Sa aveti grija de voi si sa auzim numai de bine,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

him bine ai revenit! ne era dor de tine.
lavi canapeaua e superba dar imi pare rau ca vei munci mult pentru intretinerea culorii(pretentioasa rau...)
cami sa stii ca si baiatul meu face la fel in ce priveste ghiozdanul cartile, caietele, tot ce tine de scoala Andreei (pina si doamna e a lui, toate sunt ale lui, de asemenea si colegii si temele)
abia astept sa ne vedem!
va pup pe toate si va doresc un incepu de saptamina vesel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

doibebei, da cam asa e....da ce sa-i faci, frumusetea cere sacrificiu..... oricum ne-am gandit sa cumparam o husa si din cand in cand o mai acoperim!!
stiti cumva, careva cum se curata plusul?? cum se intretine???

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Lavi, sotzul a plecat la o conferinta in Grecia. E groaznic fara el, si abia a plecat in dimineata asta... nu stiu cum o sa treaca timpul pana vineri cand se intoarce. Nu ca n-as fi stiut, dar acum realizez mai tare cat de mult imi umple viata.
Foarte frumos coltarul pe care l-ai luat, exact asa si-a luat si mama! Doar ca la ea spatarul e din piele ecologica bej si sezutul din stofa maro inchis. Plusul e destul de greu de intretinut, atrage destul de tare praful, nu stiu cu ce sa te sfatuiesc sa-l cureti.

Fetelor, o seara placuta, profitati de ultimele ore de weekend. Eu fug sa fac putina miscare ca sa pot dormi mai bine la noapte. Pe maine!

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

pentru canapea cel mai simplu cumpara 2 huse. va fi mai usor sa le speli la masina, decat sa cureti plusul. o husa de canapea pe comanda te costa cam 1.200.000 lei, dar eu zic ca merita banii , nu de alta dar prelungeste viata canapelei.

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna

Ali ma bucur ca ai gasit pana la urma ceva sa-ti placa. cat despre sot... al meu sta mai tot timpul plecat, dar seara tot vine acasa, iar eu tot ma plang ca stau mereu singura. imediat mi se face dor.

Lavi felicitari si voua pt coltar, e dragut. greu de intretinut...dar huse. poate sa le folositi doar cand stati voi, in familie. in resst nu vad de ce l-ati mai luat asa...sa-l acoperiti cu huse!?

Marina 21+

burtika

Mergi la inceput

'Neatza. Va poftesc la o .

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza fetelor, Aly multu' de cafea:) Chiar n-am vazut ce ai scris joi ca n-am apucat sa citesc tot din urma, ma gandeam ca intri tu de acasa daca nu esti la job:)
Hai ca iti tinem noi de urat pana vine Gabi acasa :)
deschizi cap. nou?:)

Lavi faina canapeaua si pretentioasa, deocamdata se poate intretine, dar cand vin copiii...:) pt nepotica ta dulce.

Him ce ma bucur ca dai un semn de viata, ceea ce ti-am scris dincolo ramane valabil si aici

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput