Clubul nurorilor (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fla, imi pare rau ca n-ati mai plecat, dar poate tot e bine si reusiti sa va rezolvati actele pt casutza.
Am putea sa ne vedem joi daca vreti, maine imi vine mesterul de mobila (cel recomandat de tine). De plecat plecam saptamana viitoare amandoi, Gabi pleaca de duminica, eu inca nu stiu cand plec si cat trebuie sa stau acolo. Voia sefu sa ma trimita de maine, cu un coleg, sa stau pana vineri sau duminica, ca sa nu merg singura, mai ales ca respectivul coleg a mai fost acolo, dar am zis ca merg si singura, numai sa nu ma trimita sapta asta...
Astept sa-mi dati de stire daca e valabil pe joi.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

la revedere norici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sunteti tare vorbarete azi:) dar ce zic de voi, si eu sunt la fel

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Sunteti tare vorbarete azi:) dar ce zic de voi, si eu sunt la fel

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

bunicuta bine ai revenit!
multumesc pentru complimente.si eu ii vad cei mai frumosi din lume dar eu sunt mama lor, e normal.esti o dulce.
salutari la toate nurorile vorbarete si va doresc o saptamina super reusita!
va pup pe toate

doi bebeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Buni, bine ai revenit!

Fla, imi pare rau ca nu ati fost plecati, va tin pumnii sa rezolvati cu casuta. poate mai vorbim pe mess, cind ne vedem

Eu voi lipsi o perioada, nu stiu cat. Vreau sa petrec mai mult timp cu sotul, sa trecem la plan B ptr BB si alte cele.

O sa va duc dorul. Va pup pe toate si sa auzim numai de bine,
Him

Mergi la inceput

buna seara nurorilor, frumoaselor,iubitelor !
him o sa ne fie tare dor de tine, dar pentru planulB facem un sacrifiu si te lasam putin....MULT SUCCES!...spor la treaba draga mea si sa ne dai vesti bune!
va pup pe tote si va doresc o saptamina super

doi bebeii

Mergi la inceput

fetelor v-am pus poze noi cu copii si sotul la botezul finutului nostru,si altele...(una e cu mine acum la calc in timp ce va scriu aici)
va pup, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Am ajuns si noi acasa. Ii multumesc lui Dumnezeu ca socrul si-a revenit. A reactionat foarte bine la tratament. daca joi avea sanse de supravietuire de 30%, sambata deja era sigur ca scapa cu bine, desi mai sta cel putin 2 saptamani in spital. Si Bianca (pe care nu o vazuse inca) a fost un medicament bun, si prezenta noastra acolo. Doctorii au facut minuni. El risca sa aiba rinichii blocati ca avea ureea mare si urina aproape deloc de luni pana joi seara. Apoi a inceput si urina. E inca sub perfuzii si nu are voie sa manance si sa bea nimic, doar o cana de ceai in 24 de ore. Dar e mai bine si isi revine.
Multumesc petru vorbele voastre

Noi suntem bine, doar ca drumul asta lung a cam obosit-o pe Bianca rau de tot, si acum e tare maraita. Dar sper sa reusesc sa ii refac programul care il avea inainte de plecare.

Noi ne pregatim de botez. Sambata e marele eveniment. Am niste emotii.. parca mai mari ca la nunta. Nasa deja e in febra pregatirilor, cauta hainite...
Va pup si fug la Bianca.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
andreea ma bucur ca totul e bine
spor la pregatiri pt botez!

Mergi la inceput