Clubul nurorilor (68)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetelor. O ? Poate va mai vine cheful de povesti...

Rox, Fla, ramane atunci pe joi? Eu ies la 5, deci ne putem vedea pe la 5.20-5.30, depinde unde ne vedem. Daca e vreme buna, propun Karma sau Euforia. Astept sa va hotarati.

Him, o sa ne fie dor de tine, dar pentru un plan asa nobil... ne sacrificam

norici.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata! Him, sper sa ne dai vesti bune le intoarcere!
Andreea, ce repede a trecut timpul...park ieri faceai (faceam) pregatiri de nunta...acum, pregatesti botezul..ce frumos! a, sa nu uit! multa sanatate socrului tau!

fete, de cherry ce mai stiti? buni, briza, vicky, Fla, lavi, fanna, Joce, andora (si restul listei!!!)...va asteptam!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

neata gagici!
raza mersic ca ai intrebat de mine...
a.cicel sambata e o zi mare ptr Bianca...sa dea DD sa fie sanatoasa,frumoasa,desteapta si sa aiba mereu parte de tot binele din lume...iar cand va creste sa fii o soacra rosie
scuzati ca nu intru mai des...am f multa treaba dar cu siguranta vor venii si zile mai bune...totusi sunt cu ochii pe voi...citesc tot
pupici la norici

Sa o ajutam pe BARBYE

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Andreea, ce ma bucur sa aud vesti bune... vezi ca se mai intampla si minuni... Si chiar ca a trecut repede timpul. Noua ne ura toata lumea la nunta sa-i invitam la anul la botez, tu le ai pe amandoua in acelasi an... Lasa ca va fi foarte bine, nu ai de ce sa ai emotii.

Elena, spor la treburi si sa nu ne uiti.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

'Neata si de la mine si Aly pentru cafea a fost execenta

am intrat sa vad ce mai faceti si ma bucur sa aud si vesti bune despre socrul Andreei -sa-i dea DD multa sanatate sa-si revina si sa se bucure de mica minune din viata voastra Bianca- si succes la pregatirile de botez-

Flavia - sanatate multa Sarei si voua sa va faceti bine -si tin pumnii sa rezolvati cu creditul- felicitarile ca v-ati hotarat si va doresc sa va luati cat mai repede casa voastra si sa va bucurati de ea- si apoi te asteptam sa ne povestesti " toate problemele legate de amenajarea casei"- BAFTA MULTA.

Fannna- spor la treburi -ce fac copiii- pregatiri de scoala ?

Cami piticii tai sunt bine ?

Doibebei-- vazut restul poze frumoase -sa fiti sanatosi si fericiti-

Aly ,Nico, Him, Raza ,Roxi, Briza ,Lavi, Sun

Eu ieri am fost f harnica -am muncit la bucatarie- am vopsit cu sotul dusumeaua (ca stau la curte si sub bucatarie e pivnita )asa ca "no gresie" ca iarna e rece si cum camera era cu dusumea am lasat asa + covor e mai cald iarna - asa ca incet incet termin treaba .
dar acum mi-a racit si husbandul (Flavia nu esti singura racita)

si tot ieri am pus si un borcan cu castraveti pentru iarna-
azi tot la bucatarie + am in plan sa mai pun castraveti(vai ce harnica sunt si mai ales modesta)

acum am ceva treaba ne reauzim

Mergi la inceput

Buni, chiar ca ai fost harnica. Uite o de la mine. Si eu am vesti bune: ieri ne-au sosit oglinzile si azi vine mesterul sa ni le lipeasca (sper) si cu asta capitolul dormitor e incheiat (cel putin din punctul de vedere al mesterilor, ca tot mai trebuie sotziorul sa ridice fundul la pat, ca sa se ridice si salteaua si sa nu mai simt marginile cand ma ridic din pat). Dar am constatat ca totusi e si vina mesterului in chestia asta (desi el a dat vina 100% pe iubi, ca nu i-a zis corect inaltimea la saltea) ca salteaua pe care am luat-o recent era de 20 de cm, exact cat i-a zis sotzul, si tot abia depasea marginea la pat si evident ca se simteau marginile cand stateai pe marginea patului. Dar decat sa il mai chem pe mester, mai bine face sotzul (chiar daca trebuie sa-l tot bat la cap ).

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna

am intrat doar sa va salut. pentru ca mai avem cate ceva de facut am calculatorul intr-o pozitie nasoala, stau ff aproape de monitor si nu rezista ochisorii mei.

pupici tuturor

Marina 20+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Hop si eu
In sfarsit am apucat sa va citesc tot ce ati scris:) Sunt singura cu Sara acasa, sotul cu socrul umbla dupa acte pt banci, abia astept sa reusim. Multumesc mult pt urari si sustinere
buni nu zi de 2 ori, ca tot pe capul vostru o sa stau sa va cer sfaturi legate de apartament :)
Ce fain de tine ca stai la casa, sa ne mai povestesti cum e ca ma apuca nostalgia:)

Andreea ma bucur ca socrul e mai bine, mai ales ca urmeaza botezul, sa nu fie umbrit de nici un necaz. Mare noroc ai cu fetita cuminte si mancacioasa. De dormit doarme bine?

Marina de acum o sa iti fie tot mai greu sa stai la PC, ai sa vezi in ultimele luni:) Esti tot in concediu? Ati terminat cu amenajarile?

Raza . Nu stiu nimic de cherry, chiar voiam sa intreb de ea, probabil ca ne urmareste din umbra. Cherry, da un semn de viata te rog, ca ne lipsesti.

Him o sa iti ducem dorul, da vorba fetelor, pt o cauza nobila, orice sacrificiu:) Sper ca in afara de reorganizarea prioritatilor esti ok. Poate te prind pe mess, ca eu stau destul de putin, abia scriu cate un mesaj printre picaturi, trage Sara de mine ca e geloasa pe tastatura:)

Sunule tu pe unde esti? Stiu ca esti ocupata tare in perioada asta, dar sa si pe aici un semn de viata. si ai grija de tine.

rox tu nu mai ai litere la tst?:) Hai mai zi si tu ceva, nu mai sta in umbra, avem nevoie de o doza de optimism de la tine:)
Aly ramane asa, ne vedem joi, eu pot oricand, o sa-l rog pe Mircea sa ma aduca si eventual cu Sara sa o vedeti si pe ea, apoi ei pleaca acasa si noi ramanem la povesti:)
A venit Cristi sau Steli Tranca pe la voi? Ati rezolvat ceva?

Nico tu nu mai zici nimic? Ce mai faci, cum iti mai merge?

briza hai cu poze si cu povesti, iesi la inaintare sa ne delectam si noi cu Grecia:)

Lavi esti ocupata rau la job? Hai macar sa ne spui cum e, nu ne tine pe jar:)

Fana tu esti suparata pe noi, sau esti doar ocupata? si spor la treburi.

doibebei ce frumosi sunteti
Tu esti in CIC sau lucrezi?

Moama cat am scris..., da ma gandeam ca dc ma mut poate no sa mai am net, asa ca profit si eu cat mai pot:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Fla, pai sa-ti pui net neaparat unde te muti Si chiar asteptam sa ne bati la cap pt sfaturi si idei, ca noi suntem 'veterane' . Vine azi musiu Tranca pe la mine sa vedem ce si cum, sper sa cadem la invoiala. Bun, deci ramane pe joi, e o idee buna sa o aduci si pe Sara putin. Mai ramane intrebarea: unde? Karma sau Euforia? Si inca o intrebare: sa aduc albumul de nunta?

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Pai normal ca vrem albumul (albumele) de la nunta, plus ca ai ramas datoare sa ne povestesti detalii (care se pot spune:) Locul... unde vreti voi, mi-e tot una:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput