Vine barza ? 25

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

iubitele, la mine chiar a venit barza. sunt enorm de fericita. Aseara am vazut in sfarsit II liniute scumpe de tot, dupa 4 zile de intarziere. Si nu am facut unul scump decat un test Barza. va invit si pe voi la petrecere.
Doamne cat de mult mi-ar placea sa ne intalnim intr-o zi sa povestim tot ce vrem.
IRLANDEZA, vezi ca nu am intrat degeaba la gravidutze de mai - iunie 2007? hai ca mai ai timp sa ma ajungi din urma. daca ramai luna asta te incadrezi.
te astept!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

kriss79 sa dea Dumnezeu sa vede II ca tare mult imi doresc al doilea copil.astazi a nascut o prietena de-a mea o fetita si m-am apucat de plans, de bucurie,ma duc azi la maternitate sa o vad.

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Felicitari vas!!! Sa traiasca viitoarea mami si copilul! Ti-am spus eu ca imi miroase a la tine si la Miramar. Te rog mult taraie piciorul pentru ea .
Si nu uitati ca luna asta ne carabanim mai mult de jumatate la odisee,asa ca dragi optimiste concentrati-va.
Asteptam viitoarea mami fiindca saptamana asta se anunta cate una la doua zile!!!
Pupici Meda
P.S. Am citit la aspirante si sincer imi pare rau Miramar.Imi facusem atatea sperante pt tine.Se va intampla sigur intr-o zi in ciuda tuturor problemelor.Minuni se intampla in fiecare zi si fiecare aspiranta asteapta ziua in care se va produce la minunea ei.

Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by vas

iubitele, la mine chiar a venit barza. sunt enorm de fericita. Aseara am vazut in sfarsit II liniute scumpe de tot, dupa 4 zile de intarziere. Si nu am facut unul scump decat un test Barza. va invit si pe voi la petrecere.
Doamne cat de mult mi-ar placea sa ne intalnim intr-o zi sa povestim tot ce vrem.
IRLANDEZA, vezi ca nu am intrat degeaba la gravidutze de mai - iunie 2007? hai ca mai ai timp sa ma ajungi din urma. daca ramai luna asta te incadrezi.
te astept!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

O sa fiu si eu mamica

Felicitari pentru sarcina Vas!Ma bucur asa de mult pentru tine!Vezi nu ai intrat de geaba pe la noi la odisee ! Sunt sigura ca va veni si Irlandeza dupa noi luna aceasta iar, o data cu ea multe alte fete de aici. Asa dar, continui galeria pentru tine Irlandeza.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Scuze ca dau buzna asa, neinvitata, dar as avea si eu nevoie de parerile voastre. Am intrebat la mai multe subiecte, dar va rog frumos poate va faceti timp si va dati putin cu parerea.
Haideti sa va spun ce simptome am eu acum:
Din z16, am avut numai dureri la ovarul stang, usoare intepaturi pe jumatatea burticii si sensibilitate la sani. Apoi in week-end s-au adaugat urinarile frecvente, chiar daca mi-am impus sa nu mai beau atata de multe lichide.De ieri, zi 22 ma inteapa si ovarul drept si am o usoara jena la mers. Sanii ma dor pe partea din fata, iar pe laterale sunt o idee mai umflati, dar nu asa de durerosi, si uneori dupa masa de seara imi vine sa ragai, scuzati exprimarea, si imi vine mancarea inapoi pe gat.
Si inca ceva. Eu aveam mereu o scurgere incolora care se transforma in mucus in perioada fertila. Treaba este ca tot de duminica seara nu mai am deloc aceasta scurgere, si ma cam mira sincera sa fiu.
Deci, cine ma lumineaza si pe mine, ca eu o iau razna.
Are BU un efect ca cele descrise de mine? Eu mi-am intrebat si o prietena care are un plafar si mi-a spus ca nici o clienta de a ei nu a avut niciodata simptome ca ale mele. Sa ma risc si sa sper la ceva bun luna asta?
Multumesc anticipat pt raspunsuri. Si sa auzim curand de bebei,

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Catalina, nu este de la BU- eu am luat luni intregi si pot spune ca nu am avut astfel de semne- astea pot fi insa semne de sarcina! Hai sa ne luam de manuta, eu sunt ziua 22 si caut tot felul de semne. Asteptam sa ne dai vesti bune!

Bubulina

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Buna!
dupa ce am stat si am tot citi ce ati scris(de ceva vreme....)in cele din urma am hotarat ca ar fi cazul sa mai intreb si eu cate una alta poate asa nu o sa ajuns sa o iau razna ....
de 3 anisori incercam sa avem un bebe sinimic, tratamente peste tratamente , operatie etc....
ei bine luna asta dupa ovulatie temperatura nu a mai scazut a ramas la 37.1 dimineata de dimineata ..in 16 ar trebuie sa fiu la menstruatie si pana acum cateva ore nu am avut nici un simptop desi eu de obicei am cam cu o saptamna inainte de menstruatie dureri de burta sani ,mi-e rau , diaree etc.
dim temperatura era acceasi 37.1 dar acum am inceput sa am usoare crampe in burtica asa ca si inainte de menstruatie :(
ok, intrebarea mea este :voi ce ziceti daca temperatura a ramas si dupa ovulatie la 37.1 poate fi sarcina sau temperatura ramane oricum mare pana la urmatoare menstruatie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

VAS FELICITARI !!!

Sarcina frumoasa si usoara. Deci suntem colege la odisee.

Fetelor azi am vazut la echo. (mai bine spus o pata).

E asezat bine in culcus si are 4 mm.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Katthy ce ma bucur ca ai vazut bobitza 4 mm zici? Mooaama sa vezi ce fain e cand creste burtica si stii ca e tot mai mare bebe!!!! Si cand incepe sa miste...e ceva...nu poti descrie!!!! Sarcina sanatoasa si usoara

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ramyy,temperatura ramane ridicata pana la menstruatie.Cand scade,inseamna ca vin rushii.Daca se mentine ridicata cel putin 18 zile de la ovulatie,atunci se poate crede ca e sarcina.Oricum,deja atunci e si intarziere si e un semn in plus.

Nusy

Mergi la inceput