Vine barza ? 25
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Katty felicitari Sarcina usoara si bebe sanatos
La 40 de zile de la UM se vad la eco sacul embrionar si embrionul.
Poze Laura
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
bubuleana spune:
bubulina, scumpa de tine: fiind azi Z28 am stricat deja 2 teste, ambele negative
maine vin rushii, ca intotdeauna...ooofffff...sper ca tu sa nu mai fii aspiranta prea multa vreme caci vreau sa ne luam de manutza ca doua "bubulinoase" ce suntem si sa plecam la odisee
bubuleana
oana_r spune:
buna fetelor, complicata mai este si ovulatia asta.
eu sunt Z17, cred ca am ovulat in Z12 SAU 13,CM este de 26 zile, cel putin asa a fost in ultimele 3 luni.ideea e ca am simtit o durere la ovare in Z7,si pana ieri, astazi vad ca m-a mai lasat,si am in continuare o scurgere, nu foarte abundenta.
Ma abtin sa fac un test ca este prea devreme.
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
luy spune:
katthy, felicitari ! Sa ai parte de o sarcina fara probleme si de un bebe sanatos, frumos si mancacios !
Ne bucuram mult ca am inceput saptamana cu asemenea vesti minunate, ne creste inima cand auzim de o reusita si speram intr-adevar ca toamna asta sa numaram o gramada de bobocei in burtici
bubuleana, bine ai revenit din luuuuuuungul concediu... A fost frumoasa surpriza sotului ? As crede ca da...
Pentru Barbye - una dintre noi. Trebuie sa ajuti !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
katthy spune:
Bubuleana, Petit_ange, Pusichet, Irlandeza, Laura Ioana, Luy multumesc din suflet pentru urari.
Am facut astazi betaHCG si rezultatul este de 1233.4 mUl/ml si maine merg la dr.
katthy
kriss79 spune:
oana_r> si eu tot Z 17..vom numara impreuna!si eu ov. tot de prin Z 12 incepand..poate vedem II peste vreo saptamana!!
POZE
Cristina S.
bubuleana spune:
Laurica: ca sa-ti spun un secret si eu sper sa vad II peste cateva zile, vorba sotului: eu sunt cel mai elocvent exemplu pt vorba: "speranta moare ultima"
doar ca motive logice pt aceasta speranta nu am!! cucu bau! nika! adica: teste negative, sanii nemodificati, dureri si balaceala in burtik ca la CM, deci...sper si eu asa aiurea ca parca nu-mi vine sa cred ca o vacanta de vis, cea mai lunga si mai frumoasa din viata mea, plina la maximum de sa nu-mi aduca si
Analizele OK...pai daca nu acum, atunci cand??? cand stam acasa si ne stresam cu scarbiciul???!!
insa ma bucur ca, desi e Z29 inca n-au aparut rushii si mie imi veneau intotdeauna in Z29 iar cateodata, fff rar in Z31. Om vedea...
bubuleana
chiquitita spune:
Bubule, pumnisorii mei deja sunt stransi pentru tine!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...