Monica Tatoiu vs. Andreea Marin (Banica?)
Raspunsuri - Pagina 5
Teodora D. spune:
tocmai am prins pe "national tv" un fragment de discutie in care monica tatoiu explica ccc ca nu are nimic cu andreea marin, ci cu formatul emisiunii "surprize, surprize", care ofera romanilor para malaiata in gura la natafleata, adica solutioneaza problemele oamenilor si ii invata pe acestia sa stea, asteptand pe cineva care sa ii ajute. iar in plus, apare si o femeie a carei tinuta semidezgolita nu are nicio legatura cu ceea ce se petrece in platou. cam asta fuse discutia, citata aproximativ.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
ligeea spune:
Monica Tatoiu este o circareasa si o tata prima-intai. A desfiintat o strada in Herastrau ca sa nu se faca galagie prin fata casei imperiale de 2 mil de EURO. In acset mod a lasat fara acces 3 familii care acum ca sa junga in strada sar trei garduri cu sarma ghimpata . vedeti ca in ziarul gazeta de Bucuresti de acum vre-o 3 luni a fost expus pe larg subiectul ,Nici ea nici barbata-su nu sunt ceeace par afi , sunt doar niste parveniti
chiquitita spune:
Mie mi se pare ca a imbatranit dintr-o data! M-a enervat la National tv cand a zis ca e vina femeilor ca sotii le inseala ca ele se gandesc numai la castronul cu mancare si uita sa fie femei. Bietele femei, atat pot si ele, vine ea super femeia sa dea lectii, ea cu n menajere... Ar fi de apreciat faptul, daca e adevarat, ca a facut donatii fara a fi presa de fata. De asta o invinuia pe Andreea Marin. Una peste alta, nu mi-ar placea sa am de a face nici cu una, nici cu alta...
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
andreea81 spune:
Subscriu celor spuse de chiquitita: faptul ca sunt persoane publice nu le da insa si ...clasa si stil...
Natasa spune:
S-au certat doua tzoape. E trist ca astea sint vedetele noastre... Nu stiu cum o fi madam Marin, dar pe Tatoiu n-ar cum s-o intreaba in topirlanie. Va mai aduceti aminte campania ei electorala? E jenanta cucoana asta parvenita si vorba vostra, stilul nu vine cu banii!
blueeyes2003 spune:
Nu imi place foarte tare Andreea Marin,dar unele stiri chiar sunt aiurea.Nu cred ca este nimic deosebit in articolul asta.Oricui i se poate intampla.Mai rau este sa vezi cum unii isi fac cumparaturi fara sa se gandeasca de cati bani dispun si cand ajung la casa se fac de ras.Am intalnit des astfel de situatii in fata carora pur si simplu te bufneste rasul.
http://www.revistavip.net/articole/display/?id=59
MIRELA
Victoria spune:
Imi displac amandoua in egala masura ( Marin parca ma "calca" mai rau , ca pe ailalta nu o vad des..) asa ca se merita una pe alta
Insa chiar sunt de acord cu Tatoiu la ceea ce a zis legat de formatul emisiunii si tinuta lu' madam banica: aia vin acolo amarati din diverse motive, si ea isi expune tot ce poate.
V
Ptiuuu, si am zis ca nu mai barfesc
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Anyela_M spune:
cele doua se cred femei mature cumva? Ca dupa cum se comporta parca ar avea 5 ani. sau mai rau, parca ar fi doua tate de la tara...In loc sa fie un model pentru femeia moderna din Romania...