Monica Tatoiu vs. Andreea Marin (Banica?)
Raspunsuri - Pagina 4
Oana spune:
Pai nu stiu exact unde erau, dar discutia a fost cam asa: M. Tatoiu s-a luat de emisiunea Andreei "Surprize, surprize" spunand ca ea nu poate sa urmareasca asa ceva ca este prea lacrimogena si a zis ca ii aminteste de sarbatoarea Sfanta Paraschiva de la Iasi si ca o urmareste numai cand merge la tzara ca acolo neprinzand alte programe este obligata sa o urmareasca... ceea ce normal ca nu i-a convenit Andreei desi asta este purul adevar emisiunea ei se adreseaza unui segment de public limitat aflat mai mult la sate.
khristin spune:
Hmmmm....mi s-a parut doamna directoare cam agresiva cu un stil care n-o prinde ca mare manager de resurse umane cu mainile-n solduri si cu studii de mare rang...nu-s ce sa zic....asa cum nu toata lumea nu se uita la Surprize surprize (de gustibus), tot asa nu toata lumea consuma Oriflame....stiu si io?! Ca doar nu i se adresa ei emisiunea, asa cum exista segment de piata in orice, tot asa exista si telecomanda, brother
Cristina
noi si poze mai noi
geba2001 spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Am si io o intrebare,Tatoiu asta nu cumva a fost profa de mate la Colegiul Sfintul Sava?Ca mi-o aduc aminte,parca parca...avea cele mai scurte fuste din tot liceul si era cam afurisita...oare ea o fi?
Stiu ca e fosta profa de mate, povestea chiar ea intr-o emisiune.
Din pacate nici la mine nu se deschide sa vad inregistrarea...
chiquitita spune:
Ma enerveaza la culme ANDREEA MARIN dar de data asta MADAM TATOIU a fost cam obraznicuta...Prea e buricul pamantului, desi repet, nu tin cu Andreea Marin.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
khristin spune:
quote:
Originally posted by mihaeladm
Huidu si Gainusa ii spun Monicai Tatoiu: Monica Tzatzoiu.
Mihaela
Hai ca m-a amuzat asta cu Tzatzoiu ...chiar i s-a potrivit la fix la faza asta....pt. o doamna cu pretentii care se respecta mi s-a parut cam de 2 lei...urat urat
Cristina
noi si poze mai noi
madalinad spune:
quote:
Am si io o intrebare,Tatoiu asta nu cumva a fost profa de mate la Colegiul Sfintul Sava?Ca mi-o aduc aminte,parca parca...avea cele mai scurte fuste din tot liceul si era cam afurisita...oare ea o fi?
ea e... dar stiu ca elevii ei (cel putin baietii...) o placeau, poate si din cauza fustelor, de, era si ea tinerica pe vremea aia...
mamaruta spune:
quote:
Originally posted by madalinadquote:
ea e... dar stiu ca elevii ei (cel putin baietii...) o placeau, poate si din cauza fustelor, de, era si ea tinerica pe vremea aia...
madalina
serban
Nu stiti cum arata in facultate
http://community.webshots.com/user/mamaruta105
axia spune:
Monica Tatoiu e o tzatza infernala, din nefericire pentru mine am avut personal "placerea" ..... si nu in liceu ci intr-o postura legata de munca mea. Mahalagioaica de cea mai pura spetza !!! Si circareasa nu mai zic, convingatoare insa.....
O sa caut si eu link-ul ca m-ati facut curioasa. Nu de alta dar pe donshoara Marin chiar n-o agreez deloc.
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.