Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)
Raspunsuri - Pagina 13
cristalina spune:
:)...neah...e mare profesor p'acilea...Si mai are si 2 metri!......Mi-a fo' frica!
Vreau sa-mi cumpar mobilier de laborator si e tare complicat, ar fi frumoase si birouri de lemn cu picioare de metal negre dar ar merge si mobilier din ala alb de laborator (desi e laborator de optica si nu lucrez cu substante)....tare complicat. Daca iau ceva si nu-i frumos ma piseaza directorul pe urma la cap un an!...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
DANA
Fetele, io`st rupta pe motiv de musafiri si vin rosu sec Am culcat cupilu` la 12 dupa ce mancase vreo juma` de kil de struguri ... am stat langa ea ca langa o bomba ca a vrut lapte si i-am dat doar 100 ml dupa care a behait ceva vreme ca mai vroia ... nororc ca nu s-a intamplat nimik ...
Sa aveti o zi frumoasa cu mult spor la treburi !
Daria & Giulia (2004 08 16)
biluta28 spune:
La multi ani Dana!
Alice eu iti recomand septollete sunt super daca le iei repede . Astept de la tine pe PM un raspuns
Eu spre deosebire de voi am dormit bustean toata noaptea desi mi-au trebuit vreo 2 ore sa adorm, toata lumea dormea eu citeam reviste pe buda sa nu-i trezesc.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
cristalina spune:
...Si Maria mea vomita pentru ca soarbe doua linguri de zeama de la salata....
Trebe' sa recunosti ca e simpatica Giulia, ce-i al ei e al ei...Mi-o imaginez cu burta ca de greieras cerand lapte la 12 noaptea!....hihihi
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Andries spune:
Si al meu a inceput sa ceara lapte noaptea... dupa ce 2 ani de zile a dormit ca un ingeras, acum, mai nou se scoala pe la ora 2 si cere lapte. Partea cea mai proasta este ca el bea numai lapte cu cacao...si cum sa-i dai noaptea cacao? Deci, o data la 2 sau 3 nopti avem o tura de chiraiala...si asa mananca prea multa ciocolata ca ma-sa e dusa cu capu'si ii da in prostie...
Andries
roller025 spune:
Neatza!
La multi ani, Dana! Toate visele sa ti se indeplineasca!
Marcela, io ma inscriu la petrecere. Pe unde vrei sa o faci?
In categoria: ce bun ar fi un somn - la ora 4 azi dimineatza a plecat tati, asa ca am dormit cu pauze si ma simt ca dupa o luna de nesomn.
Despre hranit copilu' nu mai discut. Eu sper sa se sature cu ceea ce mananca, pentru ca am cedat nervos. Sambata a mancat doar prostii, fara sa vrea iaurtul de dimineatza, mancarea de legume de la pranz iar duminica a repetat schema. Mancarea de baza w/e asta? cereale nesquik cu lapte. Ieri a mancat multe sendisuri cu sunca de pui, pate si mult suc. Niste boabe de porumb si niste ton. Altceva? Lapte. Imi iau campii... Sper ca Doina o sa-i dea de cap azi si o sa manance normal...
Am plecat la trebi...
szivarvany spune:
Deci io nu esplicai cum trebe: cupilu` si-a cerut cina care pe motiv de musafiri s-a amanat Iar la 7 juma` a cerut lapteee :-)
Si s-a trezit de tot la 8 cerand iaut si piscot
Si chestiune interesanta: incepe sa fie scutecul curat si sa faca pipi cand ne intoarcem de pe afara direct la olta. E semn bunicel zic io
Daria & Giulia (2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Buna ziua!
LA MULTI ANI Dana, iti doresc multa fericire si tot ce doresti sa ti se implineasca!!!
Eu a dormit bine azi-noapte, chiar ne-am culcat pe la 11 - deh e patul mai mare ca nu e tati si Stefan poate dormi de-a-curmezisul, infipt cu capul in mine.... De mincat ieri a mincat doar vreo 3 linguri de supa de galuste, dar macar a mincat aproape toata mincarea de pui cu conopida. La 6 a halit iaurtul si la 8 jumate fructele - deci macar l-am culcat cu burta semi-plina!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Cristalina,ai avut mare noroc,muica,ca ai scapat de data asta!!!Data viitoare cine stie ce-ti pregateste vecinul.
Alice eu de sambata ma lupt cu durerea de gat iau tantum verde si panadol,si ma rog sa nu fie ceva molipsitor sa-i dau Mariei!!
Este o vreme afara parca suntem la ecuator,5 minute ploua cu galeata,juma de oara te arde soarele!
gorodeii
aripile mele
leeloo2004 spune:
Mai, e asa liniste pe aici sau nu imi functioneaza mie netu'...?
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.